Tv-series #23 / Weer een aantal nieuwe series in de lente 2016!

Posted 30/04/2016 by Sim's Cup Of Tea in Entertainment, Tv-Series / 3 Comments

Nieuwe series Mei en Juni 2016Aan het einde van de lente, is het altijd redelijk rustig qua nieuwe series. Zo ook met de nieuwe series in de lente 2016. Toch heb ik er nog een paar weten te vinden, die me wel de moeite waard lijken! 

Houdini & Doyle – 13 maart 2016

Alhoewel ik dacht dat deze serie nog niet begonnen was, blijkt deze toch al een aantal weken geleden gestart te zijn. Ach ja, dan kun je in ieder geval al een aantal afleveringen bingewatchen! In het begin van de 20e eeuw raakt ‘the Metropolitan Police‘ overweldigd door het aantal bizarre cases. Ze schakelen de hulp van Houdini & Doyle in. Zo hopen ze deze bizarre en onverklaarbare cases op te lossen. Klinkt niet heel interessant, maar na het zien van de trailer werd het al een stuk interessanter, wat vinden jullie?

Preacher – 22 mei 2016

Eindelijk is het dan zover. De premiere van Preacher is in aantocht. Alhoewel ik niet heel erg van godsdienstige series houd, klinkt deze toch wel interessant.

Gebaseerd op de comic book serie uit de jaren ’90 van Garth Ennis en Steve Dillon’s en van DC Comics imprint Vertigo, draait Preacher om Rev. Jesse Custer (Agent Carter’s Dominic Cooper), als een gehaaide Texaanse priester die, na van zijn geloof te zijn gevallen, er achter komt dat God de Hemel heeft verlaten en zijn taken niet langer uitvoert. Jesse is de enige die in staat is om God op te sporen en hem verantwoordelijk te houden voor zijn troonsafstand. Tulip O’Hare (Ruth Negga), Jesse’s ex en bier zuipende vampier, vergezeld hem op zijn zoektocht naar antwoorden. Maar het verhaal eindigt daar niet: The Saint of Killers, een onsterfelijke moordmachine en Western lone gunman types, zetten de achtervolging in en hebben hun zinnen gezet op Jesse.

Feed The Beast – 31 mei 2016

Een nieuwe serie met niemand minder dan David Schwimmer in de hoofdrol. Buiten Friends, heb ik hem niet vaak in andere films of series gezien, dus ik ben wel erg benieuwd! Veel informatie kon ik nog niet vinden… maar dit wel:

Na een levens veranderende tragische gebeurtenis besluiten twee beste vrienden een restaurant te openen in de Bronx.

Outcast – 3 juni 2016

Deze serie lijkt me echt enorm spannend! De trailer is enorm goed opgezet, dus ik ben benieuwd of de serie net zo geslaagd zal zijn.

Outcast draait om Kyle Barnes, een man die al van kinds af aan bezeten is geweest en nu meer wil weten over de gebeurtenissen en het fenomeen zelf. Maar de ontdekkingen die hij doet gaan verder dan zijn eigen jeugd en zullen invloed hebben op een groot deel van de bevolking.

Animal Kingdom – 7 juni 2016

Ik weet nog niet goed wat ik hier van moet denken, maar de trailer trekt me op een of andere manier wel aan. Ik verwacht in ieder geval veel spanning, bloed en actie.

Na de dood van zijn moeder trekt de 17-jarige Joshua ‘J’ Cody in bij zijn grootmoeder Janine. Zij woont samen met haar drie zoons, die zich allemaal ophouden in het misdaadmilieu van Zuid California. Joshua wil zelf op het rechte pad blijven en wordt zo al gauw een schakel tussen de politie en zijn familie.

Waarschijnlijk niet de beste nieuwe series van het afgelopen jaar, maar ik wil ze altijd wel een kans geven. Voorlopig heb ik sowieso nog genoeg op mijn to-watch-list staan, dus ik houd me wel bezig.

Welke van de series in de lent 2016 zou jij gaan volgen?

Liefs,
Simone

3 responses to “Tv-series #23 / Weer een aantal nieuwe series in de lente 2016!

  1. Hmmm ik weet niet of ik één van zou gaan volgen. Ze klinken allemaal best prima, maar ik heb nog zo ontzettend veel andere series die ik graag wil gaan kijken :-).

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.