Tv-Series #20 / 10 nieuwe series in de lente 2016!

Posted 20/02/2016 by Sim's Cup Of Tea in Entertainment, Tv-Series / 4 Comments

Series in maart 2016Het is een tijdje geleden dat ik een ‘nieuwe serie’ artikel gemaakt heb, dus ik heb een flinke update voor jullie. Deze 10 gloednieuwe serie starten in de lente van 2016!

Ok, begin maart is nog niet helemaal lente, maar we beginnen gewoon lekker positief! Het merendeel lijkt me erg interessant. Andere zijn gewoon leuk voor erbij. Hier komen ze dan. Op volgorde van de première data! 10 nieuwe series in de lente 2016!

The Family – 6 maart 2016 – ABC

Over deze serie heb ik een aantal maanden geleden al geschreven. Nu is het eindelijk zover De zoon van een politicus, die jaren geleden vermoord zou zijn, keert ineens levend en wel terug naar huis. Dit brengt uiteraard flinke verwarring met zich mee…

Of Kings And Prophets – 8 maart 2016 – ABC

Wederom een veelbelovend kostuumdrama. Als je van Game Of Thrones en dergelijke houdt, dan vind je dit vast en zeker ook leuk. Alhoewel er natuurlijk geen enkel kostuumdrama aan Game Of Thrones kan tippen! 😉

Underground – 9 maart – WGN

Naar deze serie kijk ik echt uit. De trailer en de intro beloven veel goeds. Het lijkt me een enorm spannende en aangrijpende serie. Over een groep slaven die wegvluchten van een plantage in Georgia. Ze moeten maar liefst 600 mijl afleggen, voordat ze vrij kunnen zijn. Onderweg worden ze geholpen, maar ook opgejaagd door de mensen die hen die vrijheid niet gunnen. Geproduceerd door niemand minder dan John Legend!

Flaked – 11 maart – Netflix

“In de achtdelige serie Flaked draait het allemaal om Chip (Will Arnett). Chip liegt alles bij elkaar en is herstellende van een alcoholverslaving. Omdat Chip over zo’n beetje alles liegt – en iedereen hier in trapt – heeft hij over zijn imago niet te klagen. De vele leugens worden ook Chip echter op een gegeven moment te veel. Het onthouden van de leugen, tegen wie en waarom is op een bepaald moment niet meer te doen voor hem. Het wordt er niet makkelijker op als Chip op dezelfde vrouw blijkt te vallen als zijn vriend. Chip komt steeds meer in de problemen met al zijn leugens. Voor Chip zelf niet zo fijn, maar voor de kijker des te meer.”

Crowded – 15 maart – NBC

Even niet zo’n zin in spanning en drama? Dan kun je even genieten van deze hilarische comedy. Mike en Martina zijn blij dat hun dochters uit huis zijn en ze het rijk eindelijk weer eens voor zichzelf hebben. Top een dag de deurbel gaat en hun lieftallige dochters weer op de stoep staan. “We’re moving back in!” Dag rust en privacy!

Criminal Minds: Beyond Borders – 16 maart – CBS

Wie dacht dat Criminal Minds klaar was met nieuwe series, heeft het goed mis. Er is weer een spin-off beschikbaar. En geef ze eens ongelijk. De series blijven goed en iedereen kijkt er toch wel naar. Dit keer betreft het cases van Amerikanen in het buitenland.

Heartbreaker – 23 maart – NBC

Hier schreef ik al eerder over, maar dat is ook alweer een tijdje geleden. Heartbreaker gaat over een bekende hartchirurg die worstelt met de balans tussen werk en privé.

The Catch – 24 maart 2016 – ABC

Ook hier schreef ik al eerder over, maar toen was er nog geen trailer beschikbaar. Nu wel! Van de makers van Grey’s Anatomy. Shonda’s Shondaland. Tot nu toe stelt ze ons niet teleur, dus ik ben razend benieuwd! (Denk ook aan How To Get Away With Murder en Scandal!)

The Path – 30 maart 2016 – Hulu

Hier weet ik nog niet heel goed wat ik er van moet denken. Maar een poging wagen kan geen kwaad toch?

Rush Hour – 31 maart 2016 – CBS

Yes, je leest het goed. Van de mega hitfilm Rush Hour wordt ook een serie gemaakt. Niet met onze bekende helden, maar wel weer met een chinees die snel praat! Vroeger vond ik het een vreselijke film, maar we zullen zien.

Welke serie uit de lente 2016 wil jij niet missen?

Liefs,
Simone

Follow

4 responses to “Tv-Series #20 / 10 nieuwe series in de lente 2016!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.