3 X Nieuwe series zomer 2017 die je niet mag missen!


Yay, I’m so excited!
Want het is ein-de-lijk weer eens tijd voor een lijstje met nieuwe series die binnenkort van start gaan! 

De meeste nieuwe en goede series verschijnen voornamelijk in de herfst (één van de redenen waarom dit een geweldig seizoen is…), maar op korte termijn staan er ook nog wel wat pareltjes op ons te wachten! Ik heb er in ieder geval nog drie kunnen vinden die ik zeker wel de moeite waard vindt. Welke nieuwe series zomer 2017 wil jij absoluut niet missen?

Onderstaande series voeg ik in ieder geval zeker weten aan mijn to watch list toe. En ja, ik weet dat die al veel en veel te lang is voor één mensenleven, maar ik blijf het doen! 😉

the MistTitel: the Mist by Stephen King
Premièredatum: 22 juni 2017
Zender: Spike
Genre: Actie / Thriller / Science Fiction
Bedenker: Christian Torpe
Cast: Morgan Spector / Alyssa Sutherland / Frances Conroy / Isiah Whitlock, Jr.

The Mist volgt een kleine dorpsfamilie, die overhoop gegooid wordt door een brute misdaad. Plotseling trekt er een dichte mist over het dorp heen, waardoor de bewoners worden afgezonderd van de buitenwereld en, in sommige gevallen, van elkaar. Familie, vrienden en rivalen moeten het samen opnemen tegen de mysterieuze mist en de bedreigingen in de mist. Ondertussen krijgen ze te maken met krankzinnigheid en morele dilemma’s.

In 2007 werd de gelijknamige horrorfilm uitgebracht. Ik kan me deze nog enigszins herinneren en weet dat ik deze enorm goed en spannend vond. Een collega herinnerde me er aan dat het einde zo enorm tragisch is. Dat was ik even vergeten, maar na zijn uitleg wist ik weer hoe hartverscheurend dat dit was. Ik ben erg benieuwd hoe ze deze film in een serie zullen uitwerken… Ik kan haast niet wachten! Gelukkig start de serie deze maand al!

Divider

Titel: the Bold type
Premièredatum: 11 juli 2017
Zender: Freeform
Genre: Drama
Uitvoerend producent: Sarah Watson / David Bernad / Joanna Coles / Ruben Fleischer
Cast: Katie Stevens / Aisha Dee / Meghann Fahy / Sam Page / Matt Ward / Melora Hardin

De serie speelt zich af in New York City en draait om de drie vriendinnen Jane (Katie Stevens), Kat (Aisha Dee), and Sutton (Meghann Fahy). Ze werken alle drie voor een top magazine: Scarlet! De serie volgt het leven van de drie vriendinnen die een eigen stem en identiteit proberen te vinden. Een perfecte mix tussen Gossip Girl en PLL!

OMG, ik kan echt niet wachten op deze serie!! Een mix tussen GG en PLL en het speelt zich af in New York?! Dit kan bijna niet misgaan. Althans voor mij. Als je niet van eerder genoemde series en NY houdt, is het natuurlijk geen aanrader. Een heerlijke vrouwenserie om samen met vriendinenn te kijken. Altijd fijn!

Divider

Titel: The Sinner
Premièredatum: 2 augustus 2017
Zender: USA Network
Genre: Drama / Crime
Producers: Jessica Biel / Michelle Purple / Derek Simonds
Cast: François Arnaud / Arielle Kebbel / Jason Lewis

Cora Bender maakt met haar man en zoontje een uitstapje naar een meer, vast van plan te gaan zwemmen en ‘per ongeluk’ te verdrinken. Het loopt anders. Aan het eind van de dag zit Cora vast wegens moord. Ze bekend haar daad, maar wat heeft haar bewogen?

Dit is een 8-delige miniserie gebaseerd op het gelijknamige boek van Petra Hammesfahr: de Zondares! Ik ben echt enorm benieuwd naar de beweegredenen voor deze moord. Did she go nuts? Of is er iets anders vreemds aan de hand? Ik houd wel van dit soort crime mysteries, dus laat maar komen!

Divider
Dit zijn niet al teveel nieuwe series die ik wil gaan kijken, maar we kunnen er wel weer even mee vooruit. Ik verheug me nu al op de Herfst van 2017, want dan kunnen we ons verheugen op een shitload aan nieuwe series, jihaaa!

Welke van deze nieuwe series zomer 2017 ga jij bekijken?

Liefs,
Simone

4 Reacties

 1. 16/06/2017 / 10:28

  Deze lijken me echt ALLE DRIE super tof! Ik ben dol op Stephen King, Girly series en Jessica Biel vind ik te gek! <3

 2. 11/06/2017 / 12:36

  The Bold Type ga ik echt SOWIESO kijken!! Ik ben enorm fan van GG en New York dus kan niet wachten om weer zo’n soort serie te zien 😀 Ik kijk ook uit naar Dynasty, maar die komt volgens mij pas in de herfst uit.

  • 11/06/2017 / 12:43

   Ja daar kijk ik ook het meest naar uit! Ben toe aan een nieuwe serie a la GG. Dynasty idd in de herfst. Vanaf volgende week ga ik nieuwe herfst series posten! 🙂

 3. 10/06/2017 / 15:06

  The bold lijkt me een hele gave serie om te kijken. The mist is toch ook een film geweest? Dat komt zo bekend voor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }