7x Oudere series op mijn to-watch list!

Oudere series
Eerder schreef ik al dat er nog genoeg ‘oudere’ series zijn die ik nog niet gezien heb, maar wel nog graag zou willen zien. Deze week voeg ik maar liefst 7 titels toe aan dat lijstje! Raad jij deze oudere series op mijn to-watch list aan?

American Horror Story

Deze serie loopt al sinds oktober 2011 en ondertussen zijn er al 6 seizoenen. Heerlijk vind ik dat. Dan kan ik lekker bingewatchen en hoef ik niet lang te wachten na vervelende cliffhangers. Daarnaast heeft elk seizoen een andere verhaallijn, dus ik ben erg benieuwd naar hoe dit zal bevallen! Het eerste seizoen gaat in ieder geval over het volgende:

De familie Harmon besluiten te verhuizen van Boston naar Los Angeles. Ze nemen dit besluit omdat Vivien, de moeder van het gezin, is bevallen van een doodgeboren kind.

Vivien wil de relatie met haar man Ben weer verbeteren, nadat hij is vreemd gegaan met 1 van zijn leerlingen. Ondertussen heeft hun dochter Violet een depressie.

Eenmaal aangekomen in Los Angels betrekken ze een gerestaureerd herenhuis. Maar ze weten niet dat dit huis bezeten is…

Trailer:

Sherlock

Deze serie startte in 2010, maar heeft desondanks toch pas 3 seizoen. Elk seizoen heeft maar 3 afleveringen. Elke aflevering is wel goed voor 1,5 uur aan kijkplezier. Vanaf 1 januari 2017 kunnen we seizoen 4 verwachten. Ik ben erg benieuwd, dus deze staat zeker nog op mijn to-watch-list.

Detective Sherlock Holmes is samen met zijn goede vriend John Watson in London. In de hoofdstad van Engeland beleven ze samen allerlei avonturen. Ze kruisen het pad van Irene Adler en raken verstrikt in haar plannen.

Het criminele meesterbrein James Moriaty is nog steeds vastberaden om Holmes te vernietigen…

Trailer:

Sleepy Hollow

Gestart in 2013. Ondertussen zijn er al 4 seizoenen uit, dus ook hier kan ik lekker bingewatchen.

Ichabod Crane overlijdt in 1781 op het slagveld. Net voor hij overlijdt, onthoofd hij een Britse ruiter, genaamd the Headless Horseman. Dit is 1 van de 4 ruiters van de Apocalyps. Het bloed van deze ruiter zonder hoofd en Ichabod, vermengen zich met elkaar. Door het vermengen van hun bloed, is ook hun lot eeuwig aan elkaar verbonden.

Ruim 230 jaar later in 2013, herrijst the Headless Horseman uit te dood. Omdat Ichabod met deze ruiter verbonden is, komt ook hij weer tot leven. Als Ichabod de gebeurtenissen uit 1781 willen uitleggen op een politiebureau, sturen ze hem naar een psychiatrische inrichting.

De vrouwelijke politieagente Abigail Mill, wil Ichabod helpen. Haar mentor en partner is namelijk onthoofd door the Headless Horseman. Samen willen ze de mysteries rondom het goede en kwade oplossen. Zij zijn de enige die de wereld kunnen redden van een ondergang…

Trailer:

Scandal

Van deze serie staan maar liefst 5 seizoenen klaar. Ik zoek ze wel uit hoor! 😉

Olivia Pope heeft in het Witte Huis gewerkt voor de president. Na de verkiezingen is ze haar eigen crisismanagement bureau begonnen. Haar achtergrond bij het Witte Huis is hier dé basis voor.

Wanneer politici in de problemen zitten, door schandalen die niet in de krant mogen verschijnen, bellen ze Olivia. Samen met haar team van experts, laat ze zelfs het grootste schandaal verdwijnen.

Maar kan Olivia ook ontsnappen aan het eigen verleden? Dit is moeilijker dan ze dacht…

Trailer:

Chicago PD

Deze serie wil ik al enige tijd kijken. Stiekem omdat ik zag dat Sophia Bush een rol speelde. Sinds haar rol als Brooke in One Three Hill ben ik fan!

De politiemannen en vrouwen van District 21 van Chicago Police Department zetten alles op alles om de gemeenschap te dienen.

Het departement is opgedeeld in de patrouillerende agenten en de inlichtingendienst. De verantwoordelijkheid die de politiemensen op zich nemen eist ook privé hun tol…

Trailer:

Bloodline

Aangezien dit een Netflix Originals is, staat deze automatisch op mijn to-watch-list. Deze series zijn me tot nu toe nog niet tegengevallen en ook van deze heb ik goede verhalen gehoord…

In Florida Keys woont een familie van 4 volwassen broers en zussen die hecht zijn met elkaar. Dan komt hun andere broer opeens naar huis.

Deze broer is het zwarte schap van de familie. Door zijn thuiskomst worden geheimen onthuld die littekens hebben achtergelaten op de familie…

Trailer

The Good Wife

7 seizoenen!! Ik ben erg benieuwd, want ik weet niet zeker of ik het leuk ga vinden, maar een serie met 7 seizoenen kan bijna niet slecht zijn, toch?

Als haar man wordt gearresteerd voor een corruptieschandaal, gaat Alicia Florrick werken als advocate. Hiermee wil ze haar reputatie redden en haar 2 kinderen onderhouden…

Trailer

Welke van deze oudere series op mijn to-watch-list raad jij me aan?

Liefs,
Simone

4 Reacties

 1. 29/10/2016 / 17:40

  Sherlock en Scandal zijn fantastisch!!!
  Bloodline kwam ik na de 1e aflevering van seizoen 2 niet meer door.
  The Good Wife staat ook nog op mijn kijklijst.

 2. 29/10/2016 / 10:24

  Ik heb geen één van deze series eerder gezien. Ik ben nu zelf bezig met Stranger Things en ik wil graag Prison Break weer helemaal gaan kijken

  • 29/11/2016 / 16:18

   Ja dat is wel een goed idee, voordat het nieuwe seizoen begint! Heb je de film ook gezien?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }