Mijn Reading Challenges 2017

Reading Challenges 2017
Via Shutterstock

Eergisteren konden jullie al lezen dat ik dit jaar meedoe met een aantal Movie Challenges. Dat zijn echter niet de enige challenges waar ik me dit jaar aan ga wagen. Er zijn namelijk ook nog Reading Challenges die ik wil behalen.

In het afgelopen jaar heb ik gelukkig al weer meer boeken gelezen als de jaren ervoor. Ik vind het zo leuk om te doen, maar nam er gewoonweg de tijd niet voor. Nu lees ik sowieso elke avond voordat ik ga slapen. Ik ga dan wel iets eerder in bed liggen, zodat ik niet te snel in slaap val. Ik heb geen idee hoeveel boeken ik las in 2016, want ik heb het niet allemaal goed bijgehouden op Goodreads. Vanaf het moment dat ik dat wel gedaan heb, waren het er 15. Niet slecht, toch? Alhoewel ik denk dat het er dus ietsje meer waren. Alle boekrecensies vind je door hier te klikken! Mijn topper van 2016: Crash van Ellen Lina. Deze kan ik iedereen aanbevelen!

Goodreads & Hebban Challenge

Deze neem ik samen, want in principe zijn het precies dezelfde challenges. Alleen houd ik deze dus zowel op Hebban als Goodreads bij. Net als de Movie Challenge, heb ik de teller op 30 gezet. Dat betekent dat ik maar iets meer dan een week heb om een boek uit te lezen. Super spannend, want ik doe er vaak (wegens drukte) toch wel iets langer over. Ik ga er in ieder geval voor!

Een aantal boeken die ik sowieso nog wil lezen: 

 • Het meisje in de trein – Paula Hawkins (Kan ik daarna de film zien, zodat ik deze ook kan afstrepen op mijn Movie Bingokaart!)
 • Alle delen van De Kronieken van de onderwereld (Deel één las ik afgelopen jaar al!)
 • Judas – Astrid Holleeder
 • De Selectie serie van Kiera Cass
Reading Bingo van The Book Diaries

Net als de Movie Bingokaart, bestaat er ook een Boeken Bingokaart! Ik vind deze kaarten leuk, doordat ze iets meer uitdaging aan the challenges geven. Je leest niet zomaar een stapel boeken, maar denkt er ook over na dat je boeken op de Bingokaart moet ‘afstrepen’. Sommige opdrachten zijn behoorlijk pittig en daardoor lees je dus ook boeken, die je normaal gezien niet snel zou oppakken.  De Bingokaart is bedacht door Madelon van the Book Diaries. Dit is niet het eerste jaar dat ze een Bingokaart bedacht heeft. Deze kaarten slaan goed aan bij de boekenfans onder ons.

Reading Challenges 2016
Via The Book Diaries

Mochten jullie nog tips hebben, dan hoor ik het graag. Zeker als ze aansluiten bij de opdrachten van de bingokaart! Ik ga in ieder geval mijn uiterste best doen om de bingokaart voor het einde van dit jaar vol te krijgen. Ik denk dat ik sowieso moet opletten dat ik voornamelijk boeken lees, die hier afgestreept kunnen worden. Het is voor mij al heel wat als ik het aantal op de bingokaart haal.

Mijn Reading Challenges 2017 overzicht

Op de Reading Challenges pagina, zal ik de voortgang van mijn gelezen boeken bijhouden, zodat jullie altijd kunnen zien hoe ver ik al ben en welke boeken ik al gelezen heb. Uiteraard probeer ik van alle gelezen boeken een recensie te plaatsen!

Let’s do this!

Liefs,
Simone

4 Reacties

 1. 24/01/2017 / 18:56

  Leuk dat je ook meedoet met de Reading Bingo! 😀

  De Selectie serie moet je echt snel aan beginnen, dat is één van mijn favoriete series! 😀

  • 29/01/2017 / 13:40

   Ja, daar wil ik ook zo snel mogelijk aan beginnen. Ben nog bezig met de Kronieken van de Onderwereld en heb nog wat recensie-exemplaren liggen. Die gaan nog even voor dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }