Update Reading Challenges: Deze boeken las ik in februari 2017!

Reading Challenges
Via Shutterstock

Deze maand was geen goede maand voor mijn Reading Challenges. Ik las maar één boek uit en ben op de helft van een tweede boek. Door de drukte, een griepje, carnaval etc. is het er een beetje bij ingeschoten.

Ik lees meestal voordat ik ga slapen. Deze maand was ik redelijk oververmoeid, dus veel lezen voor het slapen is niet gelukt. Vaak lag ik na twee bladzijdes al lekker te snurken. Ik denk dat ik een andere aanpak nodig heb. Eerder in bed gaan lezen of gewoon overdag/in de avond lezen. Vanaf de 20e heb ik een weekje verlof, dus wellicht dat ik dan een flinke inhaalslag kan maken!

❤ Goodreads & Hebban Challenge 
Update Reading Challenges: Deze boeken las ik in februari 2017!Stad van Gevallen Engelen by Cassandra Clare
Serie: Kronieken van de onderwereld #4
Ook verschenen van deze auteur: Scharlakenrode magie (Vloeken uit het verleden #1)
Gepubliceerd door The House of Books op 1 oktober 2013
Genres: Fantasy, Young Adult
Pagina's: 448
Uitgever: Moon
Bol.com | Goodreads
four-stars

De oorlog tussen de benedelingen en de schaduwjagers is voorbij, ze leven nu vredig naast elkaar. Clary is weer thuis in New York, en ze is begonnen met haar opleiding tot schaduwjager. En, misschien nog wel belangrijker: zij en Jace zijn nu echt een stel. Maar dan wordt de ene na de andere schaduwjager vermoord. Wanneer Jace zich afstandelijk gaat gedragen, wordt Clary geconfronteerd met haar grootste nachtmerrie...

Ik moest er even aan wennen dat dit deel anders was dan de voorgaande delen. In de voorgaande delen ging het voornamelijk over de oorlog tegen Valentijn. Toch heb ik het boek net zo graag gelezen als de andere drie en ik kan niet wachten op het volgende deel. Omdat ik een aantal recensie-exemplaren heb liggen, zullen deze wel even moeten wachten.

[divider] Update Reading Challenges: Deze boeken las ik in februari 2017!Did I Mention I Love You by Estelle Maskame
Serie: The DIMILY Trilogy #1
Ook verschenen van deze auteur: Did I Mention I Love You? (DIMILY Trilogie #1), Did I Mention I Need You? (DIMILY Trilogie #2), Did I Mention I Miss You (DIMILY Trilogie #3)
Gepubliceerd door Moon op 1 juni 2016
Genres: Young Adult
Pagina's: 326
Uitgever: Moon
Bol.com | Goodreads
dnf

Eden brengt de zomer door bij haar vader die ze na de scheiding van haar ouders drie jaar niet gezien heeft. Ze krijgt er drie stiefbroers bij, van wie de oudste, Tyler opvalt door zijn onbehouwen en arrogante gedrag. En toch... trekken Eden en Tyler steeds meer naar elkaar toe. Maar het kan niet. Ze zijn stiefbroer en -zus en bovendien heeft Tyler al een vriendin. Geheimen, leugens en drama in overvloed. Hoe lang kunnen ze hun liefde voor elkaar blijven ontkennen?

Via Moon ontving ik de proefdrukken van de DIMILY trilogie. Deze stond al een tijdje op mijn to-read-list, dus hier ben ik wel blij mee. Ik ben nu ongeveer op de helft van het boek. Tot nu toe is het wel vermakelijk, maar ik weet nog niet wat ik er van vindt. Daarvoor zal ik het boek helemaal uitgelezen moeten hebben. Ik kan in ieder geval alle drie de delen achter elkaar bingen. Dat is dan wel weer fijn. Ik vind het nooit fijn als ik lang op een nieuw deel moet wachten, want dan ben ik de helft alweer vergeten!

[divider]
❤ Reading Bingo van the Book Diaries

Ik bedenk me net dat ik in de update van januari niet vermeld heb welke boeken ik van de Reading Bingo kan afstrepen. Dus deze vul ik vandaag maar even aan!

Reading Challenges

Ik pak de boeken van de afgelopen maand dus ook even mee. Ondanks dat ik nog niet zo heel veel boeken gelezen heb dit jaar, kon ik ze toch wel alle zes van de Reading Bingokaart afstrepen:

  • Een vertaald boek: Kronieken van de onderwereld #2: Stad van vuur – Cassandra Clare
  • Een boek van een jonge auteur: Did I Mention I Love You – Estelle Maskame
  • Een populair boek: Kronieken van de onderwereld #3: Stad van glas – Cassandra Clare
  • Een boek met magie: Kronieken van de onderwereld #4: Stad van gevallen engelen – Cassandra Clare
  • Een boek waarin liefde centraal staat: Like (#2 Mila) – Gaby Rasters 
  • Een boek dat zich afspeelt in Europa: Share (#3 Mila) – Gaby Rasters

Van de DIMILY-trilogie zullen sowieso nog recensies verschijnen! Dus wil je weten wat ik er uiteindelijk van vond, houd de site dan zeker even in de gaten.

Welke boeken raden jullie nog aan voor mijn Reading Challenges?

Liefs,
Simone

four-stars

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }