De meest schokkende tv doden ooit!

schokkende tv doden
Je volgt een serie, bouwt een band op met je favoriete personages en dan… sterft er één!

Het is zó echt, dat je er helemaal emotioneel van wordt. Je leeft mee met de andere personages en bent intens verdrietig. Wat waren voor ons nu de meest schokkende tv doden ooit? Welke personages zagen wij liever niet gaan?

Rita Morgan – Dexter

De vrouw van Dexter! Ze wordt vermoord door de Trinity Killer. Dexter wordt gestraft en tevens gewaarschuwd dat hij nooit zal kunnen vluchten van zijn ‘need to kill‘. Een tragisch moment, want Dexter besefte toen dat zijn liefde voor haar en zijn gezin, groter was dan het vermoorden van mensen.

Adriana La Cerva – The Soprano’s

De verloofde van Christopher Moltisano, protegé van Tony Soprano. Jarenlang heeft ze deel uitgemaakt van de maffiawereld, maar dan keert ze zich tegen hen. Ze werkt als (gedwongen) informant voor de  FBI. Ze kan niet meer tegen de leugens en vertelt haar verloofde over haar ‘missie’ bij de FBI. Hij kan dit niet aan en keert zich tegen haar. Zij wordt vermoord door een hitman van Tony Soprano.

The Soprano's

Jen Lindley – Dawson’s Creek

Tijdens de finale van de serie, springen we vijf jaar vooruit. Hier zien we dat Jen moeder is van een dochtertje! Goed nieuws, toch? Helaas werd onze vreugde kort gehouden en kwamen we te weten dat Jen zou overlijden aan een hartziekte. We krijgen wel nog een mooie videoboodschap te zien waarin zij afscheid neemt van haar dochter. Heartbreaking!

Ned Stark – Game of Thrones

De familie Stark behoorden in seizoen één tot de good guys. Hier konden we zien dat Ned het beste met iedereen voor had. Hij had goede normen en waarden en handelde daar ook naar. Zijn onthoofding door King Joffrey was dan ook een emotioneel en pijnlijk moment.

Game of Thrones

Marissa Cooper – The O.C.

Marissa Cooper, het meisje dat alles had en zo weer kwijt was. De avond van haar dood was misschien wel het meest hartverscheurende wat we in deze serie hebben mogen zien. Ze krijgt een auto ongeluk en overleeft dit niet. Ryan – die haar vasthield tijdens haar laatste momenten – zorgde bij alle kijkers voor waterige oogjes!

George O’Malley – Greys Anatomy

We kennen hem allemaal als de klungelige intern, 007, die sterft als een held. George is de John Doe die in het ziekenhuis ligt. Hij heeft het leven van een vrouw gered, door in haar plaats voor een bus te springen. In het ziekenhuis tekent hij 007 op Meredith’s hand, waardoor zij hem herkent. Ze haasten zich nog om hem te opereren, maar tijdens de operatie krijgt hij een hartstilstand en overlijdt.

Grey's Anatomy

Jack Dawson – Titanic

Dit is misschien al een tijdje geleden, maar ik denk dat iedereen zich nog goed kan herinneren hoe hij/zij zich voelde tijdens dit moment. Jack en Kate, dobberend in de zee, bevriezend in elkaars armen. Wanneer Jack helemaal onderkoeld is en niet meer leeft, moet Kate het over haar hart krijgen hem los te laten. “I’ll never let go

Mufasa – The Lion King

Ga even terug naar je kindertijd en beeld je het moment waarin Simba zijn vader verliest in. Ik denk niet dat we daar nog meer over moeten vertellen. Hart-ver- scheu-rend!

Lion King

Charlie Pace – Lost

Charlie kennen we als de egoïstische, wannabe rockstar en junkie. Op het eiland zien we hem veranderen in een beter persoon. Hij offert zichzelf op en verdrinkt, zodat de andere zichzelf kunnen redden. Een prachtig gebaar, maar daardoor niet minder emotioneel.

Lost

Veronica Donovan – Prison Break

De advocate van Michael Scofield en tevens de ex-vriendin van Lincoln Burrows. Ze raakt verstrikt in het web van de leugens die ervoor gezorgd hebben dat Lincoln vast zit. Zij wordt vermoord en Lincoln krijgt het allemaal live mee via de telefoon. We zien een verscheurde Lincoln, wiens liefde voor Veronica nog steeds niet voorbij was.

Welke schokkende tv doden zijn jou bijgebleven?

Liefs,
Tasja

6 Reacties

 1. 20/08/2016 / 15:27

  Ik word ook steeds opnieuw meegezogen als ik kijk naar serie’s & daar komt een overlijden van iemand favoriet bij.. Ik heb hier al meermaals met waterige oogjes in de zetel gezeten. Mijn favoriete serie is Home And Away & daar zijn al veel doden gevallen. Laatst had ik een krop in mijn keel toen Casey een schot in zijn hart kreeg & overleed in de armen van zijn broer Brax.

  • 04/09/2016 / 09:06

   Ah die serie ken ik niet. Maar ik snap wel wat je bedoelt met de tranen hoor. Af en toe is het echt heftig en dan leef je helemaal mee.

 2. 20/08/2016 / 12:39

  Vooral ClaireMcLeod uit McLeods Daughters, dat was echt mijn favoriete personage! Sinds zij aan het einde van de tweede of derde serie naar beneden stort, wordt de serie steeds minder leuk.

  En inderdaad die arme Jack uit de Titanic! 😁

  • 04/09/2016 / 09:07

   Ik heb ooit het eerste seizoen gekeken, maar daarna ben ik afgehaakt, omdat ik niet veel t.v. meer keek. Vond het toen wel een goede serie. En idd, arme Jack, hehe. Hoe kon ik die nu vergeten?

  • 04/09/2016 / 09:07

   Bah ja! En ook zo enorm onverwacht. Dat zag toch echt helemaal niemand aankomen? Zelfs toen ze hem niet konden vinden had ik nog niet door dat hij het was.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }