10 redenen waarom jij seizoen 6B van Pretty Little Liars zeker nog moet volgen!

Posted 02/01/2016 by Sim's Cup Of Tea in Entertainment, Tv-Series / 22 Comments

Pretty Little Liars Seizoen 6BOver 10 dagen is het ein-de-lijk weer zover. Na een paar zenuwslopende maanden keren onze Liars weer terug op t.v. Heb jij de hoop opgegeven? Niet doen! Ik geef je een aantal redenen waarom jij seizoen 6B van Pretty Little Liars zeker nog moet volgen!

New looks

We skippen 5 jaar en belanden in een tijd waarin Hannah, Emily, Spencer & Aria niet meer naar school gaan. Hier horen uiteraard ook nieuwe looks bij! Ze zien er uiteraard een stuk volwassener uit. Ook de kledingstijl is aangepast, maar wel zodanig dat de personages toch hun eigen stijl behouden.

New Guys

Het was even schrikken, maar het schijnt dat de meiden niet meer samen zijn met hun high school lovers. Maar goed, in real life blijven de meeste mensen ook niet samen met hun vriend of vriendin van de middelbare school. Hannah is zelfs verloofd! OMG. Zullen we ooit nog kunnen genieten van Spoby of Haleb?

New Jobs

Na de dood van haar vader ( Zo sneu!) verhuist Emily naar Californië en werkt daar als bartender. Emily heeft verder geen college meer gevolgd. Spencer werkt als lobbyist. Uiteraard is haar moeder hier totaal niet blij mee. What else?! Hannah heeft een glamoureuze fashion job. Ik had niet anders verwacht! En ze is verloofd met een mysterieuze man. Who will it be? En als laatste hebben we Aria, werkend voor een uitgever en verliefd op Liam?

Pretty Little Liars 5 Years Forward

Charlotte

Kennelijk speelt Charlotte een prominente rol in dit seizoen. Alison probeert haar vrij te krijgen voor goed gedrag. Daarnaast lijkt het erop dat Alison en Jason haar vergeven hebben. Seriously? Ik heb dus nog ontzettend veel vragen en ik ben erg benieuwd hoe dit zal aflopen.

The Boys Are Still There

Ondanks dat er geen Haleb, Spoby of Ezria meer zijn, mogen we wel nog genieten van onze PLL Boys. En ze geven zelfs aan dat er meer naakt te zien zal zijn. Ik denk dat de meeste dames daar niet rouwig om zullen zijn. The boys zijn goed bevriend, dus dat is wel leuk om te zien. Toby ontvangt veel geld voor het afgebrande huis en Ezra lijdt aan PTSD sinds zijn terugkeer uit Zuid-Amerika. What happened there?

Scary As Hell

Volgens Hannah wordt 6B het meest enge seizoen tot nu toe. Nog enger? Ja, nog enger. Als we I. Marlene King mogen geloven stopt PLL ook nog niet na seizoen 7. Maar who knows? Ze houdt ons wel vaker voor de gek. Toch schijnt er nog een über A te zijn. Wordt het al ingewikkeld? Mona was the real A, Charlotte was Big A en nu is er een über A? Hoe dan? En wie dan? Natuurlijk kunnen we het dan niet laten om weer aan de buis gekluisterd te zitten.

Alison

Een vos verleert zijn streken niet. In de vooruitblikken zien we dat Ali een stiekeme verhouding met de dokter van Charlotte heeft. Deze heeft haar ook informatie over de huidige status van Charlotte. Ze is er overigens van overtuigd dat Charlotte beter is en dat ze spijt heeft van de dingen die ze gedaan heeft. Ik vertrouw het toch niet helemaal hoor. Je weet wat ze zeggen. Fool me once, shame on you… Fool me twice…

Radley Hotel

Pretty Little Liars 5 years forwardJup, je leest het goed. Radley is tegenwoordig een hotel. En wat voor één! Het decor is prachtig. Toch is het een beetje weird dat de Liars elkaar hier treffen om gezellig met elkaar te babbelen, niet? Na alles wat dat gesticht met zich meegebracht heeft. Maar goed, 5 jaar verder en betere tijden, zullen we maar zeggen! Ik ben in ieder geval erg benieuwd naar het verhaal dat hier achter zit.

Funeral

En dan die geheimzinnige begrafenis? (Zie uitgelichte afbeelding) Wie is er dood? Het kan wellicht een flashback naar de begrafenis van Emily’s vader zijn. Maar als ik de foto bekijk, ziet Emily er niet ontzettend verdrietig uit. Emily hield enorm veel van haar vader, dus het is knap als je het dan zo droog houdt.

Answers

We hebben zoveel vragen. En we zoeken nog zoveel antwoorden. Dan kun je toch NIET stoppen met kijken? Ik weet dat veel mensen het opgegeven hebben en een beetje balen van het einde van seizoen 6A. Maar ik wil het weten hoor. Alles! Voor mijn part maken ze nog 100 seizoenen met über über über A’s. I’ll be there!

Ga jij seizoen 6B kijken?

Liefs,
Simone

Follow

22 responses to “10 redenen waarom jij seizoen 6B van Pretty Little Liars zeker nog moet volgen!

  1. Omgg, ik word altijd té nieuwsgierig van dit soort artikelen. Ben wel heel benieuwd hoe de verhaallijn gaat worden omdat er toch veel is verandert in de leventjes van onze liars. Maar zal ongetwijfeld heel gaaf worden, can’t wait!

  2. Ik kan echt niet wachten! Er was toch rond oktober/november toch één aflevering? Of was dit gewoon zo’n special? Ik ben hem iig vergeten te kijken, oeps! Shame on me 😉

  3. Whaa, kon al niet wachten tot de nieuwe afleveringen!! Maar had mij er ook nog niet zo in verdiept.
    Worden weer super afleveringen zo te lezen! Ben stiekem het meest nieuwsgierig naar al hun outfits!!

  4. Aaah! Ik kan niet meer wachten en zeker nadat ik dit heb gelezen. En voor mij mogen ze ook nog veel langer door gaan, ik zou niet weten wat ik moest doen zonder PLL.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.