Deze series zou ik wel voor een tweede keer willen bingewatchen!

bingewatchen
“I hate watching an episode a week. I’m more a season a day kinda person.”

De afgelopen weken konden jullie lezen over nieuwe series die ik graag wilde zien en gaven we jullie redenen om een aantal van onze favoriete series te bingewatchen. Na zoveel nieuwe series besloot ik om mijn lijst met series die ik al gezien heb, te bekijken. Deze series zou ik wel voor een tweede keer willen bingewatchen!

♡ The Vampire Diaries

Ik denk dat dit geen geheim meer is. Ik ben een enorme fan van The Vampire Diaries. Ik ben een nog grotere fan van Damon Salvatore! Deze serie is gewoon de bom! Vampieren, weerwolven, liefde, drama en familie. Ik kan het wel allemaal uitleggen, maar je ervaart het beter als je de serie gezien hebt. Momenteel ben ik ongeduldig aan het wachten op seizoen 8, tevens ook het laatste seizoen. Toen ik hoorde dat dit het laatste seizoen zou worden, zei ik al direct dat ik daarna weer opnieuw begin met kijken!

♡ One Tree Hill

Oh, wat vond ik deze serie geweldig! Het verhaal van Lucas en Nathan Scott. Twee broers met dezelfde vader, maar die opgroeien met een andere moeder. Twee levens die niet meer van elkaar kunnen verschillen dan deze twee. High school drama’s, vriendinnen en alles wat je als tiener mee kunt maken. Het was een feel good serie, maar ook met genoeg emotionele momenten. Na maar liefst 9 seizoenen, werd de laatste serie in 2012 uitgezonden. Ik zou deze zo weer opnieuw kijken! Brooke, Peyton, Nathan, Lucas, Haley en zoveel meer zorgde elke keer weer voor hilarische, maar ook hartverwarmende momenten. Nu dat ik erover schrijf, wil ik meteen weer beginnen met kijken! 😉

♡ The O.C.

Seth en Summer! Deze twee waren toch wel mijn favorieten. Een serie die vanaf de eerste aflevering ervoor gezorgd heeft dat ik hooked was. Het verhaal over tieners die niets te kort komen in hun leven, of zo lijkt het in ieder geval. Het verhaal begint wanneer Ryan Atwood geadopteerd wordt door de rijke familie Cohen. Het leven van de rijkeluiskinderen uit California lijkt allemaal vlekkeloos te verlopen, tot Ryan zich erin verdiept en erachter komt dat niets is wat het lijkt. Ryan wordt beste vrienden met de zoon van de Cohens en wordt verliefd op Marissa Cooper. Vanaf dan is alles een rollercoaster voor Ryan en maakt hij vrienden en vijanden. Ik vond het een geweldige serie en ik zeg al een tijdje dat ik deze opnieuw wil kijken. Dus ook die gaat snel weer op mijn to watch-list! 😉

♡ Gossip Girl

Serena vs. Blair, het top duo van Gossip Girl! Een serie die het verhaal verteld van de twee meest populaire meisjes in de Upper East Side van Manhattan. Gossip Girl volgt deze twee dames op de voet en zorgt dat niemand achter de feiten aanloopt. Ik denk dat Gossip Girl wel bekend is onder de meeste mensen, deze serie was echt een hit! Het einde kwam echt als een shock en ik wil eigenlijk vanaf het begin gaan kijken om te zien of ik hints gemist heb, waardoor ik had moeten weten wie Gossip Girl eigenlijk was!

♡ Pretty Little Liars

‘Got a secret, can you keep it..’ Ja! Vanaf de eerste aflevering zat ik op het puntje van de bank. Spannend! Het verhaal van Spencer, Allison, Aria, Hanna en Emily die gestalkt worden door een mysterieuze A. Nou ja, ik ga niet teveel vertellen, want elk seizoen heeft een knallend begin en het einde van elk seizoen laat je ongeduldig wachten op het volgende seizoen. Soms is het best frustrerend, maar dat maakt het ook verslavend! Het laatste seizoen is nu begonnen en ik ben heel erg nieuwsgierig hoe ze hier een einde aan gaan maken. Als je deze serie niet kijkt dan zeg ik: ga kijken! Je weet niet wat je mist!

♡ Revenge

Het verhaal van Emily Thorne die wraak zoekt op de familie Grayson voor de dood van haar vader David Clarke. Ze verhuist naar The Hamptons met het plan om iedereen die een rol gespeeld heeft, in de veroordeling van haar vader, te laten boeten voor hun daden. Samen met side kick Nolan start ze het spel der wraak. Tijdens haar missie komt ze vaak in benarde situaties, maar ze verliest het doel van haar missie nooit uit het oog: Victoria Grayson ten onder brengen. Spanning, sensatie, leugens en het smeden van plannen staan centraal in deze serie. Ik ben onder de indruk van de acteerkunsten van elke acteur en actrice in deze serie. Ze hebben een perfecte rol neergezet en ik heb genoten van begin tot einde. Ik vond het jammer dat de serie ten einde was, maar de makers van de serie hebben het perfect afgerond!

♡ Desperate Housewives

Acht seizoenen lang konden we meegenieten van het drama en de hilarische momenten van de huisvrouwen van Wisteria Lane. We krijgen niet alleen te maken met de standaard verhalen van huisvrouwen die elke dag bij elkaar op de koffie gaan en roddelen over alles en iedereen die niet voldoet aan hun eisen, maar we krijgen ook te maken met mysterieuze moorden en ontrouw.

Ik denk dat ik nog wel even verder kan gaan met series op te noemen die ik opnieuw wil kijken, maar ik houd het even hierop. Dit waren de eerste die ik kon bedenken dus ze hebben wel hun stempel achtergelaten!

Welke serie zou jij voor een tweede keer willen bingewatchen?

Liefs,
Simone

12 Reacties

 1. 19/07/2016 / 15:43

  One Tree Hill en The OC wil ik ook echt weer eens opnieuw aan beginnen, maar wil nog zoveel zien, haha

 2. 18/07/2016 / 19:13

  Ik ben momenteel TVD weer aan het kijken en dat is zo’n intens fijne serie! Gossip Girl en Revenge wil ik ook graag weer eens kijken, One Tree Hilll en The OC wil ik wel eens proberen!

 3. 18/07/2016 / 16:41

  One three hill, pretty little liars zijn geweldig maar the vampire diaries ben ik groot fan van. heb alle seizoenen nu ook op DVD. Pas geleden was er op bol.com een actie. 2e dvd gratis dus ik heb deel 6&7 voor 35 euro kunnen kopen! ideaal ik ben sinds twee dagen geleden weer helemaal overnieuw begonnen omdat ik weer in het verhaal wil zitten! Leuk om nog een groot fan te ontmoeten haha!

 4. 16/07/2016 / 21:53

  Gossip Girl, PLL en the Vampire Diaries heb ik allemaal al twee keer gekeken, haha. Ik ben een bingewatcher ten top 😉 One Tree Hill zou ook nog wel een keer gaaf zijn… Ik voel me nu wel echt een meisje-meisje :’-)

  • 17/07/2016 / 09:06

   Haha, ja ik kreeg ook al commentaar op FB: Beetje romantisch aangelegd? Maar dat valt reuze mee. Zijn gewoon erg goede series!

 5. 16/07/2016 / 18:07

  Ik ben EINDELIJK bijna klaar met Gossip Girl. Zo leuk, maar wat gaat er een tijd zitten in series kijken zge haha! Ik ben bij Pretty Little Liars ergens in seizoen afgehaakt. Ik was het helemaal beu, duurde zo lang allemaal ;p Dat vind ik bij Gossip Girl een stuk minder.. In ieder geval top lijstje om na Gossip Girl nog even te spieken welke serie de volgende wordt, haha!

  • 17/07/2016 / 09:08

   Ik kijk nog steeds naar PLL. Ik ben te verslaafd, haha. Wat vond je van het einde van Gossip Girl? Ik zag het pas op het einde aankomen…

 6. 16/07/2016 / 15:39

  Ik ben Gossip Girl op het moment weer aan het bingewatchen. Desperate Housewives en Revenge heb ik ook al 2x gezien. Evenals Will& Grace, Private Practice, Grey’s Anatomy en Friends.
  Een Nederlandse serie die ik te vaak heb gekeken is S1ngle, die vond ik hilarisch.

 7. 16/07/2016 / 11:47

  Nu Gilmore Girls op Netflix staat wil ik daar nog wel eens opnieuw naar kijken. Heb ik altijd een erg leuke serie gevonden!

  • 19/07/2016 / 14:23

   Wat gaaf, die wil ik ook wel eens helemaal achter elkaar zien. Toen ik jong was, keek ik wel eens een aflevering op televisie, maar ik heb het nooit echt volledig gezien.

 8. 16/07/2016 / 10:54

  Ik ben het bijna met alle series eens, al heb ik deprerate housewives nooit gekeken en ben ik met zowel revenge als pretty little lair voortijdig gestopt.

 9. 16/07/2016 / 09:22

  The O.C., Gossip Girl en Desperate Housewives. Vooral die laatste wil ik heel graag weer eens zien. Ooit had ik alle dvd boxen, maar die heb ik weg gedaan toen ik ging verhuizen. Jammer genoeg staat deze niet op Netflix!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }