4 X Series die ik op dit moment volg!

Series die ik op dit moment volg

De afgelopen tijd was een enorm drukke periode waarin ik erg weinig tijd gehad heb om series te kijken. Wel zijn er nog een aantal series die ik op dit moment volg. Twee daarvan kijk ik wekelijks als er een nieuwe aflevering online staat op Netflix of zodra deze on demand beschikbaar is. Bij de andere twee heb ik nog wat afleveringen /seizoenen te gaan. Heerlijk bingen dus!

Series die ik op dit moment volg!

Series die ik op dit moment volgTitel: Arrow
Premièredatum: 10 oktober 2012
Zender: The CW
Genre: DC Comics/ Actie / Avontuur
Cast: Stephen Amell / Katie Cassidy / David Ramsey / Willa Holland / Paul Blackthorne / Emily Bett Rickards
Bol.com | MijnSerie

Na een schipbreuk waarbij zijn vader omkomt, wordt miljardair Oliver Queen vijf jaar lang vermist en dood gewaand, voordat hij wordt teruggevonden op een afgelegen eiland in de Stille Oceaan. In zijn thuisstad Starling City wordt hij met open armen verwelkomd door zijn moeder Moira, zijn zusje Thea en zijn beste vriend Tommy. Al snel merken ze dat Oliver is veranderd door zijn beproevingen op het eiland. Terwijl Oliver de waarheid over de man die hij is geworden geheim houdt, wil hij de fouten uit zijn jonge jaren goedmaken en probeert hij zich te verzoenen met zijn ex-vriendin, Laurel Lance. (Bron: Wikipedia)


Deze serie kijk ik samen met mijn vriend. Ik ben dol op superhelden series. Alhoewel ik de Marvel series beter vind, ben ik toch helemaal verkocht aan Arrow. De personages hebben mijn hart gestolen. Op dit moment zijn we in seizoen 5 bij aflevering 12. Tot en met seizoen 6 aflevering 9 staat op Netflix. Meer afleveringen zijn er ook nog niet. Op 18 januari gaat de serie verder met aflevering 10.

Mijn favoriete personage is zonder twijfel Felicity Smoak. Haar onbedoelde humor en sarcasme zijn onvermijdelijk, maar oh zo hilarisch! Daarnaast is ze slim, mooi en doet alles voor de mensen waar ze om geeft. Topper dus!
Divider


Netflix Originals in de Winter van 2017Titel:
 Riverdale
Premièredatum: 27 januari 2017
Zender: Exclusief op Netflix als Netflix Original
Genre: Mysterie / Drama
Uitvoerend producent: Greg Berlanti / Sarah Schechter / Jon Goldwater / Roberto Aguirre-Sacasa
Cast:  K.J. Apa / Cole Sprouse / Camila Mendes / Lili Reinhart / Madelaine Petsch / Ashleigh Murray / Luke Perry / Ross Butler
Bol.com | MijnSerie

Terwijl Archie en zijn vrienden het nodige meemaken op het gebied van seks, romantiek, school en familie, raken ze ook nog eens verwikkeld in een duister mysterie in het stadje Riverdale.


Een tijdje geleden schreef ik dat ik enorm benieuwd was naar deze serie. Voornamelijk doordat iedereen zei dat het een perfecte mix tussen Gossip Girl en PLL zou zijn. Nadat ik de eerste aflevering gezien had, wist ik dat iedereen gelijk had. Ik vind PLL en Gossip Girl wel beter, maar Riverdale trekt me toch aan. Ik MOET weten hoe het verder gaat.

Mijn favoriete personage is: Veronica!

Divider

the Walking DeadTitel: the Walking Dead
Premièredatum: 31 oktober 2010
Zender: AMC
Genre: Drama / Fantasy / Horror
Cast: Andrew Lincoln / Jon Bernthal / Sarah Wayne Callies / Laurie Holden / Jeffrey DeMunn / Steven Yeun / Chandler Riggs / Norman Reedus

Sherrif Rick Grimes wordt wakker in een verlaten ziekenhuis. De wereld is verwaarloosd en veranderd in het domein van vleesetende zombies. Rick begint een zoektocht naar zijn vrouw en zoontje. Onderweg komt hij erachter dat er maar weinig mensen aan het zombie-virus zijn ontkomen. Samen met de andere overlevenden probeert hij uit de handen te blijven van de bloeddorstige monsters…


Ik ben echt verliefd op deze serie. Tot aan het einde van seizoen 6 hebben we lekker kunnen bingewatchen. Helaas was dat een cliffhanger waar je u tegen zegt. Vanaf dat moment kunnen we het alleen nog wekelijks volgen, zodra het nieuwe seizoen op FOX uitgezonden wordt. Ondanks dat er al veel van mijn favoriete personages gesneuveld zijn, blijf ik het een goede serie vinden. Deze kijk ik samen met Mike. Van mij mogen ze nog wel even doorgaan.

Mijn favoriete personages zijn: Glenn, Daryl en Maggie.

Divider

Teen WolfTitel: Teen Wolf
Premièredatum: 5 juni 2011
Zender: MTV / Netflix
Genre: Drama / Fantasy
Cast: Tyler Posey / Dylan O’Brien / Crystal Reed / Tyler Hoechlin / Holland Roden / Shelley Hennig / Arden Cho / Dylan Sprayberry

Wanneer Scott McCall (Tyler Posey) wordt gebeten door een weerwolf kan hij opeens veel beter horen en ruiken en is hij veel sneller dan een normaal mens. Zijn menselijke beste vriend Stiles Stilinski (Dylan O’Brien) helpt hem om zijn leven weer onder controle te krijgen. (Bron: Wikipedia.)


Sinds een aantal weken ben ik gestart met het kijken van Teen Wolf. Deze stond al een tijdje op mijn to-watch-list. Aangezien ik series als the Vampire Diaries en the Originals te gek vindt, dacht ik dat deze ook wel goed bij mij zou passen. Seizoen één heb ik ondertussen gezien. Ik ben nog niet zo addicted als bij the Vampire Diaries, maar het is wel prima materiaal om een heerlijke knusse winteravond door te komen. Deze serie binge ik dus lekker als mijn vriend er niet is.

Ik heb nog niet echt een favoriet personage.  Daarvoor kijk ik te kort. Maar Stiles vind ik enorm grappig… Allison is super lief en Lydia is een cliché mean girl personage dat in elke highschool serie wel voorkomt. Ik durf te wedden dat ze een stuk zachter zal worden. Die dingen zijn vaak erg voorspelbaar. Maar het blijft leuk.

Welke van deze series die ik op dit moment volg kijk jij?

Liefs,
Simone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }