Share – Gaby Rasters

Share - Gaby Rasters

Het derde en laatste deel van de Follow Like Share serie van Gaby Rasters staat nu ook online! Deze was anders dan de eerste twee delen… Toch heb ik de serie met veel plezier uitgelezen.

Dit boek heb ik gratis ontvangen van Zomer & Keuning in ruil voor een eerlijke recensie. Dit heeft geen invloed op mijn mening over de inhoud van het boek.

Share – Gaby RastersShare (#3 Mila) by Gaby Rasters
Serie: Follow Like Share
Also in this series: Follow (#1 Mila), Like - (#2 Mila)
Ook verschenen van deze auteur: Follow (#1 Mila), Like - (#2 Mila)
Gepubliceerd door Zomer & Keuning op November 2016
Genres: Feelgood Roman
Pagina's: 256
Uitgever: Zomer & Keuning
Bol.com | Goodreads
four-stars

Hannah is druk bezig met haar co-schappen. Maar dat is dan ook het enige wat enigszins spannend is in haar leven. Haar relatie met Joris is ingedut, de biologische klok tikt en Hannah vraagt zich ernstig af waar de passie is gebleven. Op haar werk krijgt ze steeds meer contact met de aantrekkelijke dokter Vermeer, Vincent voor intimi. Hij maakt bij haar die gevoelens los waarnaar ze zo verlangt. Dit dwingt Hannah tot het nemen van een aantal lastige beslissingen.....

Share – Gaby Rasters

Na Like gaan we via een flash forward een aantal jaren vooruit in de tijd. Mila worstelt nog steeds met haar verleden en toekomst. De kinderen van Chris: Hannah en Ruben, zijn ondertussen zo goed als volwassen en staan beide op eigen benen. Hannah studeert  heeft een relatie met Joris, maar is dit wel het leven dat ze wilt? Joris is alleen maar met zichzelf en zijn carrière bezig… Hiermee drijft hij Hannah recht in de armen van een ander. Maar interesseert het hem wel? Verder komen we ook nog een aantal oude bekenden tegen. Het verhaal is natuurlijk niet compleet zonder Lucien, Sebastiaan, de kinderen van Mila en Lucien, Thomas en Roosje.

Anders dan voorgaande delen

Het verhaal is heel anders dan de eerste twee delen. Dat vind ik wel jammer, want ik heb enorm genoten van de eerste twee delen. Dat betekent overigens niet dat ik dit deel niet graag gelezen heb, want ik had het zo uit. Ik vond het enorm fijn om te weten hoe het afliep met Mila, Lucien en Sebastiaan, maar het hele Hannah vs. Joris en Vincent verhaal, trok mij niet zo. Hannah irriteerde me mateloos. Wel een goed teken voor Gaby, dat betekent dat ze het personage goed neergezet heeft. Hannah is een dame vol twijfels, die na het maken van de verkeerde keuzes, uiteindelijk toch weer op het rechte pad belandt. Ondanks dat Mila soortgelijke dingen gedaan heeft, stoorde me dat minder erg dan bij Hannah.

Mijn zonnebril ging weer op. En daar was de pijn. Vol. Verdriet om jou, mijn scheiding en het verliezen van het geloof in de liefde door Sebastiaan. Het was alsof mijn hart aan het touwtjespringen was in mijn borstkast en mijn longen in staking gingen bij het ademhalen, zo erg was ik af toe van slag. – Mila

Eind goed, al goed

Uiteindelijk ben ik tevreden met de afloop van de serie. Ik ben erachter gekomen hoe het Mila verlopen is en hoe zij nu door het leven gaat. De rode draad van de serie klopt en daar gaat het om. De manier waarop Gaby Mila omschrijft en laat groeien, is bewonderenswaardig. En dat zorgt ervoor dat je alle drie de delen wilt lezen. Je moet gewoon weten hoe het met haar en haar eeuwige twijfels afloopt… Ik raad je dus zeker aan om het derde deel ook te lezen!

Zou jij de Follow Like Share serie willen lezen?

Liefs,
Simone

 

four-stars

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }