Blogmutsen & Co #40 / Mijn huidige Spotify Playlist!

Posted 19/10/2016 by Sim's Cup Of Tea in Entertainment, Muziek, Persoonlijk / 2 Comments

spotify-playlist
Via Shutterstock

Blogmutsen & Co #40 alweer! Jeetje, dat gaat snel. Vandaag delen we onze huidige Spotify Playlist! Ik maak voor elke maand een nieuwe playlists met de nieuwste hits!

Spotify inspiratie

Mijn inspiratie haal ik uit de standaard playlists van Spotify zelf. Zoals ‘Discover Weekly’, ‘Your Release Radar’ of ‘de top 40’ en ‘tipparade’. Zo ben ik altijd op de hoogte van de laatste nieuwe nummers. Ik heb er voor gekozen om een Premium abonnement te nemen, zodat ik deze altijd en overal kan beluisteren.

Spotify Playlist Oktober

Bovenstaande nummers heb ik recent toegevoegd. Hier sla ik alle nummers op die ik lekker vind klinken en waarvan ik weet dat ik ze leuk zal gaan vinden. Als ik klaar ben met het rondje standaard playlists, houd ik dus een playlist over met nummers die aansluiten bij mijn muzieksmaak. Ideaal. En dit doe ik allemaal tijdens het werk. Een nummer toevoegen is binnen een halve seconde gebeurt, dus no worries, het houdt me niet van mijn werk af! 😉

Muziek zorgt er bij mij voor dat ik me prima op een taak kan concentreren en me van de geluiden in de rest van het kantoor kan afsluiten. Af en toe is dat heerlijk en nodig!

Spotify Playlist September

De playlist van September moet ik ook nog een aantal keren beluisteren, want ik was deze maand met vakantie en heb een stuk minder Spotify geluisterd als ik normaal gesproken in een maand doe. Wel staan in deze lijst weer een aantal pareltjes van o.a. Ellie Goulding, Shawn Mendes en Olly Murs. Love them! All drie hebben ze een heerlijk en apart stemgeluid. En daar houd ik van!

Spotify Playlist Auto

Kantoor is niet de enige plek waar ik muziek luister. In de auto vind ik dit ook heerlijk. Vaak gewoon als achtergrondmuziek, maar vaak ook keihard. Vooral als het donker en rustig op de weg is, heer-lijk…. Genieten!

Als ik de muziek in de auto beu ben, pak ik mijn Spotify lijsten erbij en maak ik een mp3 cd voor in de auto. Dat beu zijn gebeurt overigens altijd sneller als ik denk. Ondanks dat er zo’n 70 nummers op een cd staan, ken ik deze binnen de kortste keren van binnen en buiten en neurie ik de beginmelodie van het volgende nummer al, voordat deze daadwerkelijk begonnen is. Dan weet ik dat het tijd wordt voor een nieuwe!

Spotify Favourites

Op dit moment luister ik heel graag naar ‘Mercy’ van Shawn Mendes, ‘I Believe In You’ van Michael Bublé, ‘Lose Control’ van Matt Simons en ‘You Don’t Know Love’ van Olly Murs!

Playlist van de andere Blogmutsen:

Naar welke Spotify Playlist luister jij altijd?

Liefs,
Simone

*Dit is geen gesponsord artikel

2 responses to “Blogmutsen & Co #40 / Mijn huidige Spotify Playlist!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.