7 X Series die je deze zomer via Summer of Series op FOX kunt bingewatchen!

Summer of Series op FOX

Ga jij deze zomer niet op vakantie? Niet getreurd! Summer of Series op FOX is je redding! Afgelopen maandag startte de Summer of Series. Wat de Hollandse zomer ook moge brengen, verzengende hitte of plenzende regen: bij seriezender FOX zit de kijker altijd goed….

Ik ben in erg blij met de Summer of Series op FOX. Aangezien ik de hele zomer werk en pas in oktober op vakantie ga heb ik voldoende tijd om lekker te bingen! Jihaaaa!

Afgelopen maandag startte de Summer of Series met elke week nieuwe afleveringen van ’24: Legacy’ en ‘Preacher’, maar ook herhalingen van seizoen zeven van ‘The Walking Dead’ en het eerste seizoen van ‘This is Us’. Op 29 juli is het sowieso onnodig om aan te sluiten in de file van Zwarte Zaterdag, want dan is het Gele Zaterdag op FOX met de marathon van het nieuwste, achtentwintigste seizoen van ‘The Simpsons’. Ook gaan deze zomer het tweede seizoen van ‘Gangland Undercover’ en het tweede deel van het eerste seizoen van ‘This is Us’ in première. Summer of Series sluit af met de première van misdaadserie ‘APB’ op 30 augustus.

FOXNL | SUMMER of SERIES 2017 Generic from FOX Creative Netherlands on Vimeo.

“Vroeger las je in de vakantie een boek, nu binge je series en waar beter dan bij FOX. Op vakantie gaan kan altijd nog en met onze series brengen we je van het altijd zonnige Springfield tot bij de meest beruchte motorbende van Amerika. De hele zomer lang is FOX het ideale vakantieadres voor de seriefans, met de nieuwste afleveringen, marathons en herhalingen van hun favoriete series.” – Alphons Martens, Programming Director Entertainment & Factual bij FOX Networks Group in de Benelux
Summer of Series op FOX!

Summer of Series op FoxTitel: 24: Legacy
Premièredatum: 6 februari 2017
Zender: FOX
Genre: Actie / Misdaad
Cast: Corey Hawkins / Miranda Otto / Anna Diop

In ’24: Legacy’, een vervolg op de populaire dramaserie ‘24’, start een nieuwe race tegen de klok. Militaire held Eric Carter (Corey Hawkins) werkt samen met CTU om zo een mogelijk verwoestende terroristische aanslag op de VS te stoppen. Tot 28 augustus is er elke woensdag om 21.00 uur een nieuwe aflevering te zien op FOX. 

Ik heb de eerste 24 serie met Kiefer Sutherland nog niet gezien (shame on me), maar volgens mij kun je deze best kijken zonder de eerste gezien te hebben!

Divider

Summer of Series op FOXTitel: Preacher
Premièredatum: 26 juni 2017 (FOX) / 5 juni 2016 (AMC)
Zender: FOX
Genre: Avontuur / Fantasy
Uitvoerend producent: Garth Ennis
Cast: Dominic Cooper / Joseph Gilgun / Ruth Negga

‘Preacher’ is een serie van maker van ‘The Walking Dead’. De serie volgt Jesse, een priester met bovennatuurlijke krachten en een drankprobleem die er alles aan doet om zijn woonplaats in Texas te beschermen. Tot 25 augustus is er elke maandag om 22.00 uur een nieuwe aflevering te zien op FOX.

Ik schreef eerder al dit deze serie me interessant lijkt om te kijken! Het komt dus erg goed uit dat deze nu op FOX te bekijken is!

Divider
Summer of Series on FOXTitel: The Simpsons seizoen 28
Premièredatum: 29 juli (FOX)
Zender: FOX
Genre: Animatie / Komedie

Zaterdag 29 juli, onder vakantiegangers ook wel bekend als de beruchte Zwarte Zaterdag, wordt net als vorig jaar omgedoopt tot Gele Zaterdag. Sluit dus niet aan in de file richting het zuiden, maar stem vanaf 10.00 uur af op FOX voor een marathon van het nieuwste, achtentwintigste seizoen van ‘The Simpsons’.

The Simpsons heb ik echt nog nooit in mijn leven gekeken. 28 seizoenen!! Niet normaal. Misschien toch maar eens een kans geven?!

Divider

Summer of series op FOXTitel: The Walking Dead seizoen 7
Premièredatum: 24 oktober 2016, 03:30 uur (FOX)
Zender: FOX
Genre: Drama / Horror
Uitvoerend producent: Frank Darabont
Cast: Andrew Lincoln / Norman Reedus / Chandler Riggs 

Volg de overlevingsstrijd van de groep overlevenden in Alexandria. In seizoen 7 bereidt de groep zich voor om in opstand te komen tegen Negan. Een man die de groep op brute wijze dwingt om volgens zijn regels te leven. Het verslaan van Negan en zijn leger is een zware onderneming, waardoor Rick en zijn groep alles uit de kast moeten halen om aan wapens, eten en strijders te komen. Vanaf 31 juli is er elke maandag om 22.00 uur een dubbele aflevering te zien op FOX.

Normaal gesproken zou ik wel even willen terugkijken voordat het nieuwe seizoen in oktober begint. Echter is seizoen 7 goed blijven hangen en weet ik nog precies wat er gebeurd is. Daarnaast vond ik dit niet één van de beste seizoenen… Het werd voor mij de laatste afleveringen pas spannend. Maar… wie weet, kijk ik toch nog…

Divider

Summer of series op FOXTitel: This is Us Seizoen 1
Premièredatum: 20 september 2016 (NBC)18 juli (herhaling seizoen 1 FOX)
Zender: FOX
Genre: Drama
Cast: Milo Ventimiglia  / Mandy Moore  / Justin Hartley  / Chrissy Metz

Dertigers Kate (Chrissy Metz), Kevin (Justin Hartley) en Randall (Sterling K. Brown) worstelen ieder met hun eigen problemen. Kate vecht al van kinds af aan tegen de kilo’s en probeert zich staande te houden in een wereld waarin maat 36 de norm lijkt te zijn. Kevin begint genoeg te krijgen van zijn vrijgezelle levensstijl en inhoudsloze baan en staat elke ochtend op met de vraag: is dit alles? Randall groeide op zonder zijn biologische vader en heeft de behoefte te weten te komen wie hij is en gaat naar hem op zoek. Deze drie levensverhalen komen op een bijzondere manier bij elkaar en zijn meer met elkaar vervlochten dan in eerste instantie lijkt. De herhalingen van seizoen 1A zijn vanaf 18 juli elke dinsdag om 21.00 en 22.00 uur te zien op FOX. Vanaf 22 augustus volgt seizoen 1B op dezelfde tijdstippen.

Deze serie staat al enige tijd op mijn to watch list. Deze ga ik dus absoluut opnemen/kijken, zodra deze op FOX komt.

Divider

Summer of series op FOXTitel: Gangland Undercover Seizoen 2
Premièredatum: 24 februari 2015 
Zender: Fox
Genre: Drama
Cast: Damon Runyan / Melanie Scrofano / Stephen Eric McIntyre

Het tweede seizoen van de op feiten gebaseerde dramaserie die het verbazingwekkende verhaal vertelt van een drugsdealer die na zijn arrestatie een keuze krijgt: 20 jaar de gevangenis in, of infiltreren in de meest beruchte motorbende van Amerika. Charles Falco koos voor de tweede uitdaging en leidde drie jaar lang een bizar en gevaarlijk leven als infiltrant in de Vagos-motorbende. Dit verbazingwekkende verhaal is gebaseerd op Falco’s memoires ‘Vagos, Mongols, and Outlaws: My Infiltration of America’s Deadliest Biker Gangs’. ‘Gangland Undercover’ seizoen 2 is vanaf 13 augustus iedere zondag om 23.00 uur te zien op FOX.

Geen idee of ik dit iets vindt, maar het klinkt wel spannend! Is het proberen waard! 🙂

Divider

Summer of Series op FOXTitel: APB
Premièredatum: 6 februari 2017 / 30 augustus 2017 (FOX)
Zender: FOX
Genre: Crime
Cast: Natalie Martinez / Justin Kirk / Caitlin Stasey

Na het verlies van zijn beste vriend, besluit miljardair en technisch ingenieur Gideon Reeves zijn fortuin in te zetten om het 13e politiedistrict van Chicago over te nemen om er een privé-politiemacht van te maken met de meest geavanceerde technologische ontwikkelingen. Misdaadserie ‘APB’ is vanaf 30 augustus elke woensdag te zien om 21.00 uur op FOX.

Ook deze serie stond al op mijn lijstje!! Dit wordt een hele fijne zomer!

Uitzendschema Summer of Series
  • ’24: Legacy’: tot 28 augustus elke woensdag om 21.00 uur een nieuwe aflevering
  • ‘Preacher’: tot 25 augustus elke maandag om 22.00 uur een nieuwe aflevering
  • ‘This is Us’ (herhaling seizoen 1A): vanaf 18 juli elke dinsdag om 21.00 en 22.00 uur
  • ‘The Simpsons’ (marathon seizoen 28): zaterdag 29 juli van 10.00 tot 20.00 uur
  • ‘The Walking Dead’ (herhaling seizoen 7): vanaf 31 juli elke maandag om 22.00 uur een dubbele aflevering
  • ‘Gangland Undercover’ (première seizoen 2): vanaf 13 augustus elke zondag om 23.00 uur
  • ‘This is Us’ (première seizoen 1B): vanaf 22 augustus elke dinsdag om 21.00 en 22.00 uur
  • ‘APB’ (première seizoen 1): vanaf 30 augustus elke woensdag om 21.00 uur
Kijk hier voor meer informatie over Summer of Series op FOX.

Serie gemist?
 
Geen paniek! Kijk op foxtv.nl/gemist wat de terugkijkmogelijkheden zijn van de verschillende tv-aanbieders.
Welke series ga jij tijdens de summer of series op FOX kijken?

Liefs,
Simone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }