11 redenen waarom jij absoluut voor Team Peeta zou moeten zijn

Posted 05/12/2015 by Sim's Cup Of Tea in Boeken, Entertainment, Films, Lifestyle / 4 Comments

Team-Peeta1“I wish I could freeze this moment. Right here, right now and live in it forever.

We kennen de verhalen van Katniss Everdeen en Peeta Mellark (bijna) allemaal wel. Ondanks dat Peeta op het eerste gezicht niet de held is die we verwachten, zijn er genoeg redenen om wel fan te zijn van deze hunk! Ga jij voor Team Peeta?

1. Barmhartig

Wanneer Peeta het brood, dat hij eigenlijk hoort weg te gooien, aan Katniss geeft, smelten we toch wel even weg hoor. Zijn hart vertelt hem dat hij no matter what voor Katniss dient te zorgen. Too cute!

2. Populair, maar verlegen

Wanneer ze de eerste keer met de trein naar “The Capitol” gebracht worden en Peeta ziet dat hij toegejuicht wordt! Hij is populair, wie had dat gedacht? Maar als je goed kijkt zie je dat hij heel awkward naar de menigte zwaait. Hij is dus nog een beetje verlegen. Hoe schattig is dat!

3. Luisterend oor

Elke keer wanneer Katniss met hem praat, zie je dat hij luistert. Niet alleen met zijn oren, maar met zijn hele lichaam. Hij geeft haar alle aandacht en de manier waarop zij haar verhaal kwijt kan is hartverwarmend. Hij heeft het hart op de juiste plek.

4. Sportief

Er zijn wel meer sportieve mannen in de Hunger Games, maar Peeta heeft een talent dat niemand van hem had verwacht. Hij is ontzettend sterk. Hij kan immens zware items oppakken en weer weggooien alsof het veertjes zijn. Behalve dit, rent hij ook supersnel.

5. Glimlach

Hij heeft een heel bescheiden lachje. Maar het maakt hem wel ontzettend charismatisch en mysterieus. Ik denk dat menig vrouw hier voor bezwijkt.

Heb je nog meer redenen nodig om jezelf te overtuigen? Op Bellesqa lees je de rest!

Wie is jouw favoriete personage van The Hunger Games?

Liefs,
Simone

Follow

4 responses to “11 redenen waarom jij absoluut voor Team Peeta zou moeten zijn

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.