Mijn favoriete terugkerende series in de Herfst 2016!

Terugkerende series in de Herfst van 2016
In de afgelopen weken konden jullie al lezen over alle nieuwe series in de Herfst van 2016. Daar word ik enorm blij van, maar wist je al dat ik nog veel blijer wordt van mijn favoriete terugkerende series?

Aankomende herfst keren er maar liefst 9(!) van mijn favoriete series terug op t.v. met een gloednieuw seizoen. Happy me! <3

Blindspot Season 2 première – 14 september 2016 – NBC

Het duurde even voordat ik hooked aan seizoen één was. Maar dat lag denk ik meer aan mijn concentratievermogen als aan de serie denk ik. Als je van de combi mystery/crime houdt, zit je hier zeker goed. Ik ben de serie gaan volgen, zodra ik hoorde dat Sullivan Stapleton (Strike Back) de hoofdrol op zich zou nemen. En daar heb ik nog geen moment spijt van… Kijken dus!

Scream Queens Season 2 première – 20 september 2016 – FOX

Deze serie slaat echt helemaal nergens op, maar is daardoor des te leuker! Als je een les in mensen afkraken wilt hebben, zit je hier ook goed. De quotes van Chanel Oberlin zijn hi-la-risch! Het lijkt een beetje op een parodie-mix van Scream, PLL en Gossip Girl. Naarmate je meer afleveringen ziet, hoe spannender het wel wordt. Je wilt toch per sé weten hoe het afloopt! En oh, als je nog niet overtuigd bent: in seizoen twee speelt John Stamos (Uncle Jessie van Full House) mee. Alleen daarvoor wil je al kijken, toch?

Grey’s Anatomy Season 13 première – 22 september 2016 – ABC

Alhoewel we zelf pas ergens in seizoen 10 gebleven zijn (shame on us), ben ik toch blij om te lezen dat onze favoriete doktersserie verder gaat met seizoen 13. Dat betekent dat we nog even mogen genieten van onze favoriete dokters! 13 seizoenen alweer. Topserie dus! <3 Ik kan overigens geen trailer vinden…

How To Get Away With Murder Season 3 première – 22 september 2016 – ABC

Afgelopen week kon je al lezen waarom je How To Get Away With Murder zéker moet bingewatchen. No more words needed, toch?

 Once Upon A Time – Season 6 première – 25 september 2016 – ABC

Na een zenuwslopend seizoen, gaan we verder met seizoen 6. Als ik de geruchten mag geloven, staat ons heel wat te wachten. Ik wil niet teveel verklappen, dus als je zelf al alles tot einde seizoen 5 gezien hebt, raad ik je aan om de trailer te kijken.

 Secrets And Lies – Season 2 première – 25 september 2016 – ABC

In seizoen 1 zagen we hoe Ben Crawford (Ryan Philippe) beschuldigd wordt van de moord op zijn buurjongetje. Detective Andrea Cornell doet er alles aan om te bewijzen dat hij deze brute moord op zijn geweten heeft. Maar is dit wel echt zo?

Helaas zien we meneer Philippe niet terug voor seizoen 2 en het verhaal zal ook niet echt vervolg krijgen. Wel zien we Andrea Cornell (Juliette Lewis) die wederom bezig is met het oplossen van een moordzaak.

 Quantico – Season 2 première – 25 september – ABC

Yay, weer een serie waarvan ik me enorm verheug op het tweede seizoen. Het eerste seizoen eindigde met een knaller van een ontknoping. Maar hoe nu verder? Kunnen onze FBI’ers ooit nog iemand vertrouwen na dit grote verraad?

 The Vampire Diaries – Season 8 première – 21 oktober 2016 – The CW

Alhoewel ik enorm blij ben dat er een nieuw seizoen begint, zit ik ook met gemengde gevoelens. Dit is het laatste seizoen ooit en ik ben er nog steeds niet overheen. Hier kon je al lezen wat er ons aankomend seizoen te wachten staat. De trailer is dit keer een mooie combi van alle seizoenen. I love it!

The Walking Dead Season 8 première – 23 oktober 2016 – AMC

Voor deze aflevering heb ik een flinke mentale voorbereiding nodig. Het einde van seizoen 6 zorgde voor een acute hartaanval. Dit was zó enorm spannend. En wat een cliffhanger! Echt de meest verschrikkelijke en pijnlijke cliffhanger die ik ooit in mijn leven gezien heb. Van welke held zullen we afscheid moeten nemen? Do I even wanna know? Terrifying dit! En de trailer laat gewoon he-le-maal niets los!

Welke van deze terugkerende series in de Herfst van 2016 volg jij al?

Liefs,
Simone

3 Reacties

 1. 05/10/2016 / 13:14

  Jaa! Zo fijn dat alle series weer beginnen. De meeste van jouw lijstje volg ik ook: Grey’s, Blindspot, Quantico, Once upon. Al bedenk ik me net dat ik seizoen 1 van Quantico nog niet eens heb afgekeken, shame on me. Tijd om die in een weekend te gaan bingen ;).

 2. Tasja
  24/09/2016 / 08:41

  Ik kan niet wachten! En de trailers maken het nog spannender!

 3. 24/09/2016 / 07:55

  Wow loopt Vampire Diaries echt nog steeds? Ö Ik had geen idee, haha! Heb alleen de eerste twee seizoenen gezien maar het begint nu wel te kriebelen het toch eens verder te kijken. ^^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }