6x waarom je The Last Ship zéker moet bingewatchen!

The Last Ship
The Last Ship is een serie waar niet veel over gepraat wordt. En daar snap ik echt he-le-maal niks van. Deze serie trekt in seizoen 3 nog steeds bijna 8 miljoen kijkers per aflevering. Tijd om jullie te overtuigen waarom je The Last Ship zéker moet bingewatchen!

Ik denk dat de serie voornamelijk bekend is in de Verenigde Staten en ik vind het de hoogste tijd om daar verandering in te brengen. Deze serie mag je gewoon ab-so-luut NIET overslaan! There, I said it!

Van McSteamy naar Captain Tom Chandler

Dan heb ik het uiteraard over niemand minder dan Eric Dane. Beter bekend als Dr. McSteamy van de wereldwijde hitserie Grey’s Anatomy. Jarenlang charmeerde hij ons vanuit Seattle Grace Hospital. Dit keer doet hij dit vanaf zijn marineschip: de U.S. Nathan James. En met succes. Geen dokter en vrouwenverslinder met flauwe grappen, maar als de sterke en slimme kapitiein Tom Chandler, die een bemanningscrew van maar liefst 218 mariniers aanstuurt. En met succes! Eric Dane weet als geen ander hoe hij deze rol neer moet zetten en maakt het kijken naar deze serie enorm aangenaam.

Apocalypse

Een enorm realistische apocalypse. Dit keer geen zombies of buitenaardse wezens die de mensheid uitroeien. Dit keer krijgen ze te maken met een virus, dat zich verspreidt via lucht en aanraking. De mensheid zal binnen no-time uitgeroeid zijn, mits… Kapitein Tom Chandler en zijn bemanning het tegengif kunnen ontwikkelen. Hiervoor krijgen ze hulp van Dr. Rachel Scott.

Mega cliffhangers

Ik moet zeggen dat dit echt weer een serie is, waarbij ik er enorm veel moeite mee heb als de aflevering of het seizoen afgelopen is. De cliffhangers zijn zo intens, dat je het eigenlijk niet kunt laten om direct een volgende aflevering aan te zetten. Ik zit continu op het puntje van de bank en houd mijn adem meerdere malen per aflevering in. De spanning is om te snijden.

The Last Ship

Produced by Michael Bay

Deze naam kennen jullie wellicht wel. Bekend door blockbusters als Armageddon, Pearl Harbor, Transformers, the Purge, Friday the 13th en the Amityville Horror. Denk even terug aan deze kaskrakers en beeld je dan in hoe een serie van hem zal zijn! Dat kan toch al niet meer mis gaan?

Band met de personages

Ondanks dat er heel veel personages meespelen, krijg je met ze allemaal een band. Gegarandeerd. Dat beloof ik je gewoon hier, zwart op wit! Dan heb ik het uiteraard niet over de vijanden, maar over de bemanning van de U.S. Nathan James!

Steengoed verhaal met een kloppende rode draad

Ondanks dat ik na seizoen 1 dacht: ‘hoe kan dit verhaal nu verder gaan en nog net zo goed en spannend blijven?’ is het Michael Bay toch gelukt. Ik ben nog steeds verkocht en dolblij met het heugelijke nieuws dat ik volgende zomer mag genieten van een vierde seizoen. Het verhaal klopt gewoon, de seizoenen die volgen, zijn realistisch en laten je goed inzien wat er kan gebeuren, indien de wereld op instorten staat. Dan ben je blij om te weten dat we op dit moment veilig zijn en alles zo goed geregeld is.

Trailer seizoen 1

Omdat ik niet wil spoilen, laat ik jullie de trailer van seizoen 1 zien. Zelf wacht ik geduldig op de trailer van het nieuwe seizoen.

Heb ik jou overtuigd om The Last Ship te bingewatchen?

Liefs,
Simone

 

6 Reacties

  1. 15/11/2016 / 15:03

    Is deze nu op Netflix?! Wij hebben van seizoen 1 een heel stuk gekeken, maar op een gegeven moment zijn we afgehaakt. Weet niet meer waarom, waarschijnlijk te veel series en te weinig tijd. Maar als die op Netflix is wil ik ‘m wel verder kijken!

  2. Nicole
    12/11/2016 / 14:23

    Jaa!! Ga vanavond nog 3 seizoenen downloaden!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }