Disney Trailer Alert: The Nuttcracker and the four realms!

Posted 20/12/2017 by Sim's Cup Of Tea in Entertainment, Films / 0 Comments

the nuttcracker and the four realms

Ik ben dol op Disney animatiefilms! Toen ik de teaser trailer van the Nuttcracker and the four realms zag, kon ik ook niet anders dan deze met jullie delen!

The nuttcracker and the four realms

the Nuttcracker and the four realmsThe Nuttcracker and the four realms (2018)

Genre: Animatie / Sprookje
Speelduur: TBA
Cast: Mackenzie Foy / Keira Knightley / Helen Mirren / Morgan Freeman
Release datum: 2 november 2018

De jonge Clara krijgt van haar peetvader Drosselmeyer op Kerstavond een pop in de vorm van een notenkraker. Als het meisje er op klokslag twaalf uur naar gaat kijken komt ze terecht in een magische wereld waarin een oorlog woedt tussen peperkoeken soldaten en een leger muizen. Ze vertrekt op queeste in het Land van Sneeuwvlokken, het Land van Bloemen en het Land van Zoetigheid waar ze de Sugar Plum Fairy ontmoet. Het Vierde Rijk wordt dan weer met harde hand geregeerd door Mother Ginger, waartegen Clara het zal moeten opnemen.

Het is een beetje… Belle en het Beest meets Narnia! Super cute. Ik heb er helemaal zin in. Dat Keira Knightley en Morgan Freeman een rol hebben is zeker geen vervelende bijkomstigheid. Dit wordt zeker één van de films die ik voor mijn Movie Challenges 2018 zal gaan gebruiken. Hopelijk maakt Jessica van Reviews & Roses weer een nieuwe bingokaart voor aankomend jaar!

Ik heb sowieso nog wel een leuke opdracht voor mezelf. Een nieuwe blindspot lijst voor mezelf maken en me er dan ook daadwerkelijk aan houden dit keer. Ik gok er namelijk op dat ik mijn Movie Challenges van dit jaar net niet helemaal ga halen. Maar het was een goed begin. Ik weet nu dat ik het in 2018 anders moet gaan aanpakken! Dus dan komt dat helemaal in orde. Als jullie nog filmtips hebben, let me know! Wie weet voeg ik ze toe aan mijn Blindspot lijst! 😉

Ga jij the Nuttcracker and the four realms kijken?

Liefs,
Simone

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.