7X Waarom je the Vampire Diaries zéker moet bingewatchen!

The Vampire Diaries

Voor mij is dit echt één van de series waarbij ik nooit op een nieuwe aflevering kan wachten. Zodra deze beschikbaar is op de piratenbaai, MOET ik deze zien! Tijd om jullie te overtuigen waarom je the Vampire Diaries zéker moet bingewatchen.

Huge bingewatch sessies

Op dit moment is het 8e seizoen in volle gang. Elk seizoen heeft ongeveer 23 afleveringen. Mocht je deze serie dus nog niet gezien hebben, dan heb je aardig wat bingewatch sessies voor de boeg. Wedden dat je niet meer voor Netflix we te slaan bent? (Als dat al niet sowieso het geval was!)

Spanning, sensatie en nog meer spanning

Wanneer je van spanning en sensatie houdt, zit je goed met deze serie. Het is nooit saai! Elke aflevering opnieuw zorgen de hoofdrolspelers voor een verhaal, waardoor je op het puntje van je stoel gaat zitten. (Of de bank!) Het is met bepaalde afleveringen zo erg, dat het echt ondraaglijk is om een week te moeten wachten. Je móet het gewoon weten. Als je dan in de gelegenheid bent om via Netflix vanaf seizoen 1 aan één stuk door te kijken, doen! Je kunt meteen door naar de volgende aflevering, wat een luxe! 😉 Hashtag Jealous!

Humor

Nee, het is geen comedy. Toch zitten er memorabele quotes in de afleveringen waar we echt enorm door moeten lachen. Deze komen voornamelijk van Damon. Hij is duister, maar ook enorm hilarisch. Noem het zwarte humor, het past perfect bij hem! Sarcasm to the max!

vampire diaries

 

 

 

 

 

 

 

 

Een serie met gevoel

Ondanks dat het een duistere serie is, waar veel spanning, moord en actie in te vinden is, kunnen we ook meegenieten van een hele hoop emoties en gevoelens. Van liefdesrelaties en familie break-ups tot aan bruiloften. Alles wat je je maar kunt voorstellen. Dus je kunt je óók voorstellen dat er niet alleen traantjes van het lachen vallen! 😉

Damon Salvatore

Hij alleen is al reden genoeg om te kijken! Zijn karakter, zijn humor en de manier waarop hij in het ‘leven’ staat. Geweldig om naar te kijken en mijn absolute favoriet uit deze serie! Zijn gezichtsuitdrukkingen zijn legendarisch en bezorgen ons vaak genoeg lachkicks.

Geniale acteerkunsten

Stuk voor stuk worden Damon, Stefan, Elena, Bonnie, Caroline en ga zo maar verder, vertolkt door topacteurs. Toch moeten we Nina Dobrev a.k.a Elena extra credits geven.  Ze vertolkte in The Vampire Diaries niet alleen de rol van Elena, maar ook van döppelgangers Katherine Pierce, Amara en Tatia. Nina deed dit zo ontzettend goed, dat je echt kon zien en beleven dat dit totaal andere personen waren. Gesproken van een knap staaltje acteerwerk!

The Vampire Diaries
Via Shutterstock

Ook Ian Somerhalder en Paul Wesley kunnen er wat van. Wanneer ze ‘normaal’ zijn en wanneer ze hun ‘switch flippen‘ zijn ze totaal onherkenbaar!

Ontwikkeling van personages

Omdat het 8ste seizoen nu bezig is, kun je de ontwikkeling van de personages vanaf seizoen 1 volgen. Je ziet ze opgroeien, allerlei dingen meemaken en je leeft echt met ze mee! Niet alleen qua uiterlijk zie je ze veranderen, maar ook van karakter en volwassenheid.

The Vampire Diaries is ab-so-luut een aanrader en een serie die je móet bingewatchen! Hopelijk ben je overtuigd en ik ben zeker benieuwd wat jullie ervan vinden!

Kijk jij The Vampire Diaries al?

Liefs,
Tasja

1 Reactie

  1. 24/12/2016 / 09:23

    Ohhh Sim, ik moet deze nog steeds gaan kijken hè!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }