Tumblr’s TV Show Questions TAG

 

Deze leuke tag kwam ik tegen op Charlotte’s Life 93! Wat zijn 5 van mijn favoriete series? Welke epsiode beviel mij het meest? Welk personage zou ik het liefst uit één van de series schrijven? Dit en meer lees je de Tumblr’s Tv Show Questions TAG! <3

Tumblr’s Tv Show Questions TAG

De bedoeling van de Tumblr’s Tv Show Questions TAG is dat ik eerst 5 van mijn favoriete tv-series kies. zonder de overige vragen te bekijken. Let’s do this! Ze staan overigens niet op volgorde, want ik kan echt niet kiezen. Ik heb sowieso meer dan 5 favoriete tv-series. Alhoewel the Vampire Diaries zeker wel een eerste plaats behaalt! 😉

❤ the Vampire Diaries
❤ the Walking Dead
❤ How to get away with murder
❤ the Originals
❤ Pretty Little Liars

***LET OP! Dit artikel kan spoilers bevatten!!***

1. Who is your favorite character in 2?

Mijn favoriete personage uit the Walking Dead… Meteen een pittige vraag. Ik heb/had meerdere favorieten. Waarvan er al een aantal gesneuveld zijn. Zoals Glenn en Hershel. Als ik moet kiezen uit de personages die nu nog alive and kicking zijn, ga ik voor Daryl. Zijn personage heeft zo’n mooie groei doorstaan. Van de koppige en vechtlustige man, die in de schaduw van zijn broer leefde, tot een personage met een enorm groot hart die alles overheeft voor zijn dierbaren en zelfs emoties kan tonen. I love him!

2. Who is your least favorite character in 1?

Mijn minst favoriete personage uit the Vampire Diaries. Weer lastig. Ik moet zeggen dat ik uiteindelijk met iedereen wel een band heb gekregen. Diegene die ik niet kon uitstaan hadden meestal maar een bijrol. Oh wacht… Kai Parker! Dat is ‘m. Vreselijk irritant kereltje, die alleen maar leeft om alles stuk te maken, zonder een greintje wroeging. Zonder hem zag de wereld er heel anders uit!

3. What’s your favorite episode of 4?

Ik ben niet zo’n ‘ik heb een meest favoriete aflevering’  persoon. Maar als ik moet kiezen, kies ik voor seizoen 2, aflevering 9!

4. What is your favorite season of 5?

These questions are killing me, seriously. Wat een dilemma’s. Anyway, als ik moet kiezen, dan ga ik voor het seizoen waarin we te zien kregen dat Toby lid van the A-Team zou zijn. Wat een shock was dat. Vervolgens zien we hoe Spencer helemaal doordraait en in Radley terechtkomt. Knap staaltje acteerwerk als je het mij vraagt! Go Troian!

5. What’s your favorite relationship in 3?

Connor & Oliver. Definitely! Ik ben geen grote Connor fan, maar Oliver is geweldig. En die twee zijn gewoon enorm cute samen. Enorm vermakelijk om naar te kijken. Alhoewel ik Laurel en Frank ook een perfect koppel vind. Ze passen gewoon bij elkaar! #relationshipgoals

6. How long have you watched 1?

Forever! Dit is de serie die ik direct MOEST kijken, zodra er een nieuwe aflevering uit was. Zelfs op vakanties. Ik baal zo enorm dat het gestopt is. Ik weet nu al dat ik de hele serie nogmaals wil bingewatchen!

The Vampire Diaries

7. How did you become interested in 3?

Vanaf het moment dat ik las dat deze serie zou verschijnen, was ik hooked. Allereerst doordat het geschreven is door Shonda Rimes. Kan al bijna niet meer misgaan, dacht ik… En ik had gelijk! Deze serie laat me elke keer weer op het puntje van de bank zitten.

8. Who is your favorite actor in 4?

Rebekah! Ik vind het zo jammer dat ze uit de serie is. Alhoewel ik ook een grote fan van bad-ass Klaus ben!

9. Which show do you prefer 1, 2, or 5?

Please don’t make me choose! Deze keuze is te moeilijk. Maar oké, als het echt echt moet. Dan ga ik voor the Vampire Diaries. Deze show heeft mijn hart gestolen de afgelopen 8 jaar!

10. Which show have you seen more episodes of 1 or 3?

Van 1, the Vampire Diaries. Maar dat komt doordat er van How to get away with murder tot nu toe veel minder afleveringen zijn. Maar ik heb van beide alles gezien tot nu toe.

11. If you could be anyone from 4, who would you be?

Ook Rebekah. Lijkt me heerlijk om een vampier te zijn. Serieus. Als dit echt was, dan zou ik gewoon een vampier willen zijn. Uiteraard wel een Original, want anders ben je nog steeds sterfelijk!

12. How would you kill off any character in 5?

Waarschijnlijk doet A dat voor me! Kidding… Maar aangezien ik Rebekah ben, zou ik Melissa Hastings leegdrinken… Zwaar irritant dat mens.

13. Would a ¾ crossover work?

How to get away with murder als cross-over in the Originals. Ai ai ai, dat wordt één groot bloedbad. Als Annalise dat nog onder het tapijt geveegd krijgt, is ze echt een goede advocaat! 😉

14. Pair two characters in 1 that would make an unlikely, but strangely okay couple.

Damon en Bonnie! Alhoewel ze in de serie best buddies zijn, zou ik ze ook nog wel als koppeltje voor me zien.

Vampire Diaries seizoen 8

15. Overall, which show has the better cast, 3 or 5?

Wauw, dit is een hele vervelende vraag. Beide shows zijn steengoed en hebben een geweldige cast. Maar bij How to get away with murder spring Viola Davis er echt bovenuit. Wat een acteertalent!

16. Which has the better theme music, 2 or 4?

the Originals!

Zo, dit waren de vragen. Ik moet eerlijk zeggen dat ze best moeilijk te beantwoorden zijn, aangezien je toch al 5 van je favoriete series kiest. Ik ben erg benieuwd hoe jullie deze zouden beantwoorden!

Mocht je de tag ook invullen, laat dan zeker een linkje achter in de comments!

Wat is jouw favoriete personage uit één van bovenstaande series?

Liefs,
Simone

 

1 Reactie

  1. DragoWing
    25/03/2017 / 18:17

    Mooi artikel, al heb ik meestal een hekel aan villains, maar ik kan gewoon geen hekel krijgen aan Kai Parker, hoe erg hij het ook heb gemaakt, geweldige vent, 😂 😂 😂 😂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }