Tv-series #26 / Pretty Little Liars Seizoen 7: Wat staat ons te wachten?!

Posted 21/05/2016 by Sim's Cup Of Tea in Entertainment, Tv-Series / 2 Comments

PLL Seizoen 7Don’t get too comfortable. It’s not over until I say it is. -A”

Nog maar 32 keer slapen en dan is het weer PLL tijd! Can’t wait!! Het heeft nu lang genoeg geduurd voordat we de Liars weer in actie zien. Seizoen 7 staat voor de deur, wat staat ons te wachten?

Opgelet, als je nog niet helemaal klaar bent met seizoen 6 a & b, raad ik je aan om niet verder te lezen! #spoileralert!

Seizoen 7 draait om het redden van Hanna! In de finale van seizoen 6 werden we door de spanning op het puntje van onze stoel gedreven. De liars en de mannen gingen ervoor om A eindelijk te pakken krijgen.

We hadden moeten weten dat het niet zo makkelijk zou zijn. Maar hadden we dít verwacht? Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik was in shock!

Kijk nog even mee naar die laatste scene:

Er gebeurde zoveel in die laatste 5 minuten! Ik zet het even op een rijtje:

  • Hanna was nergens meer te vinden! Het was A toch gelukt om de liars te omzeilen. Onder het huisje was een verborgen ruimte. We hadden beter moeten weten…
  • De camerabeelden van Caleb lieten zien dat Mrs. D. in het bos rondliep. Iedereen was in shock, maar wat mij opviel: Mona keek niet zo verbaasd? (Of ik ben paranoia wat Mona betreft, dat kan natuurlijk ook..!)
  • Ali’s boyfriend is geen lieverdje! Hij vermomde zich als Wilden en werkt samen met iemand die in eerste instantie Mrs. D lijkt te zijn. Totdat we er achter komen dat dit dè TWEELINGzus van Mrs. D is. De moeder van Charlotte. Het moet niet gekker worden! Ik wist dat er een tweeling in het verhaal zat, maar dit zag ik niet aankomen.
  • Het bekende A smsje komt weer bij de liars terecht: ze zijn vrij! Hanna was diegene die A wilde en dat hebben ze hem/haar/het gegeven.
  • We zien dat A Hanna naar de klokkentoren heeft gebracht. Ik hoef niet te vermelden dat er tot nu toe niets goeds gebeurd is in die klokkentoren?!

Nou, voordat we onze conclusies gaan trekken (want dat doen we al heel snel, thanks PLL!), wilde Marlene King ook nog even een paar teasers delen. Marlene King zou Marlene King niet zijn zonder ervoor te zorgen dat deze teasers ons nóg meer aan het denken zetten..

Hier zijn Marlene’s ‘teasers’:
  • Seizoen 7 wordt het meest romantische seizoen van alle PLL-seizoenen.
  • Seizoen 7 is het begin van het einde. Elke aflevering zullen er grootse dingen gebeuren.
  • Het sms-je met ondertekening A.D.? A.D. is Uber A.
  • Seizoen 7 is het seizoen waarin de liars de grootste fout van hun leven maken. Uber A gebruikt deze in zijn/haar voordeel.

Geloof je me niet? Hier kun je het filmpje bekijken, waarin Marlene King deze dingen met de PLL-fans deelt!

Ik weet niet hoe het met jullie zit maar ik kan.niet.wachten.!! Ik ben ontzettend benieuwd.

Om jullie alvast in de stemming te brengen, kun je hier de ‘Season 7 Official Trailer’ bekijken!

Diegene die deze serie nog niet kijken, ik kan jullie alleen maar zeggen: kijken!

Wie is volgens jullie Uber A?

Liefs,
Tasja
Follow

2 responses to “Tv-series #26 / Pretty Little Liars Seizoen 7: Wat staat ons te wachten?!

  1. Ik ben zó benieuwd! Volgens mij is seizoen 7 ook het laatste toch, of komt er nog een seizoen 8? De promo ziet er al echt gaaf uit, stiekem hoop ik dat Hanna doodgaat want dat zou het allemaal pas écht erg maken.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.