Tv-series #7 / Nog meer nieuwe series in de herfst 2015

Posted 29/08/2015 by Sim's Cup Of Tea in Entertainment, Tv-Series / 17 Comments

Tv-Series #7Oh boy… De nieuwe series in de herfst 2015 blijven maar binnenstromen. En het ergste van alles is, dat ik ze allemaal wil zien! Kan ik niet minder werken? Of misschien kunnen we meer dagen in een week stoppen, zodat het weekend langer duurt. Hoe moet ik dit ooit nog allemaal bijbenen? Ik heb weer vijf toppers (dat denk ik althans) voor jullie klaar staan!

Containment

The CW komt met de nieuwe serie Containment. Ik heb jammer genoeg nog geen releasedatum kunnen achterhalen. Wat ik wel weet is dat de auteur en producent van The Vampire Diaries en The Originals – Julie Plec – deze serie geschreven heeft. Ik heb zelfs al een aantal acteurs uit deze series gespot! Zoals jullie weten zijn dat twee van mijn meest favoriete series. Dat moet dus wel goed komen. De serie gaat over de uitbraak van een epidemie in Alaska. Een groot deel van de stad wordt in quarantaine gezet, waardoor ze op tragische wijze gescheiden worden van hun geliefden, vrienden en familie. Klinkt een beetje als een mix tussen Under the dome en The Last Ship. Nog twee series waar ik absoluut fan van ben.

Hot & Bothered

Eva Longoria van Desperate Housewives is de ster van deze show. In de serie speelt ze een echte diva (What else, haha), die haar eigen Telenovela heeft. Ik moest even opzoeken wat dit was hoor, maar Wiki meldt het volgende: “De telenovela is een televisiegenre oorspronkelijk afkomstig uit Latijns-Amerika. In tegenstelling tot soapseries, lopen telenovela’s niet ‘oneindig’ door, maar vormen een afgerond geheel bestaande uit circa 180 afleveringen, uitgezonden in een periode van 6 tot 8 maanden”. Weet ik dat ook weer! Ze streeft ernaar om aan top te blijven in een wereld waarin het echte leven nog veel dramatischer is dan het leven achter de camera. Ik heb altijd genoten van haar rol als Gabrielle in Desperate Housewives, dus kom maar op! Helaas is er nog geen trailer beschikbaar, maar in het onderstaande interview vertelt ze een beetje over de serie. Vanaf minuut 2:30.

Shades of blue

Yeah! Een serie met Jennifer Lopez! Ik vind haar altijd zo leuk in films. En het is ook gewoon een ontzettend leuke vrouw. Als je haar volgt op Social Media komt ze ook echt over als heel vriendelijk en spontaan. In Shades of Blue maakt ze deel uit van een corrupt politieteam. Wanneer ze geforceerd wordt om informant te worden, moet ze kiezen tussen het welzijn van haar familie en de overige agenten. Ook van deze serie heb ik nog geen releasedatum kunnen vinden. Maar wel een mooie trailer!

DC’s Legends Of Tomorrow

Een spin-off van the Arrow en Flash! Ik vertelde laatst al dat Dominic Purcell en Wentworth Miller terugkeren in Prison Break. Maar wisten jullie dat ze ook samen schitteren in Legends Of Tomorrow? Alleen hiervoor wil ik de serie al zien. Daarnaast moet ik zeggen dat de superhelden series me best goed bevallen, dus ik ga het proberen. De serie gaat over de tijdreizende schurk Rip Hunter. Na het zien van een visioen van de toekomst, wilt hij deze koste wat het kost voorkomen. Hiervoor brengt hij een team van helden en schurken samen. Zal het ze samen lukken om de wereld te redden?

Minority Report

We kennen allemaal de gelijknamige film met Tom Cruise wel. De serie speelt zich tien jaar na de gebeurtenissen uit deze film af. Dash worstelt met het normale leven. Zijn toekomst zit hem constant op de hielen. Hij krijgt hulp van een detective – die worstelt met haar verleden – en vindt eindelijk een doel voor zijn superkrachten. Ik moet eerlijk zeggen dat ik de film nooit gezien heb, dus wellicht moet ik dat als eerste even doen. Gelukkig heb ik nog tijd genoeg, want het duurt nog heel even voordat de serie start.

Ik weet niet wat jullie er van denken, maar ik ben weer helemaal gelukkig met deze mooie opsomming. Als ik deze artikelen schrijf, ben ik ook altijd een beetje in stuitermodus. Ik kan niet wachten om ze allemaal te bekijken. Maar ondertussen is dit alweer de vierde post over nieuwe series. Dus dat zijn er wel twintig!! Hoe moet ik dat doen? Haha. Ach ja, de herfst en de winter komen eraan. Tijd genoeg dus om lekker met een aantal series en een volle pot thee weg te kruipen onder een fleece-dekentje!

Welke van bovenstaande series zouden jullie graag willen kijken?

Liefs,

Simone

Follow

17 responses to “Tv-series #7 / Nog meer nieuwe series in de herfst 2015

 1. Shades of Blue lijkt me wel wat. Wij kijken heel veel series thuis. We volgen er vaak ook meerdere tegelijk. Momenteel kijken we Grimm, Suits, Scrubs en Burn Notice (de laatste voor de 4e keer).

  • Simscupoftea

   Die moet ik alle vier nog kijken. Maar ik volg er ook ontzettend veel. Jammer genoeg heb ik niet de tijd om alle series die bestaan te zien, haha.

 2. Containment lijkt me heel gaaf! Vooral omdat Chris Wood van TVD erin speelt, hij was echt één van mijn favo personages van TVD (juist omdat hij zo bad was) en hij is natuurlijk ook heel fijn om naar te kijken haha.

 3. Tasja

  Ik ben al helemaal overtuigd. Ik stel voor, Simone, dat we minder moeten gaan werken, de lotto winnen zodat we wel kunnen overleven, en dan kunnen we zoveeeeeeel series kijken als we willen :-p

 4. Containment is toch de Amerikaanse versie van de Vlaamse serie ‘Cordon’. Dat vond ik persoonlijk een heel sterke serie, dus ik ben heel benieuwd wat de Amerikanen er van gaan maken.. Ook de serie van Minority Report lijkt me tof!

  • Simscupoftea

   Cordon heb ik nooit gezien, maar erg fijn om te weten dat het een goede serie was. Als ik de trailer en de cast bekijk, twijfel ik sowieso al bijna niet! 🙂

 5. Die containment lijkt mij echt gaaf en al helemaal omdat het van Julie Plec is. The Vampire Diaries, The Orginals & Under the dome zijn vaste series die ik volg en ik denk dat containment aan dit lijstje wordt toegevoegd!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.