Tv-series #5 / Geruchten over nieuwe tv-series waar ik erg blij van word

Posted 13/08/2015 by Sim's Cup Of Tea in Entertainment, Tv-Series / 29 Comments

Tv-series #5De afgelopen weken las ik weer een aantal geruchten over nieuwe aankomende tv-series. Ik noem het nog even geruchten, want er is nog niks officieel bevestigd. Er zijn dus ook nog geen data bekend, maar ik hoop wel dat deze geruchten werkelijkheid zullen worden!

Prison Break

Het gerucht dat Prison Break terug komt doet al langere tijd de ronde. Een aantal maanden geleden las ik het al, maar de laatste weken lees ik er steeds meer over. Het is zes jaar geleden dat we Prison Break voor het laatst op tv zagen. Ik heb de serie pas veel later gekeken en kon alle vier de seizoen inclusief de film heerlijk achter elkaar doorkijken. I love binge-watching! We mogen in ieder geval weer genieten van Dominic Purcell en Wentworth Miller. Wie er verder meespelen is nog niet bekend, maar Fox heeft wel laten weten dat er nog meer bekende personages terug zullen keren. Can’t wait! Ik las dat het maar tien afleveringen zouden zijn. Jammer, maar beter als niets! Prison Break nooit gezien? Dan raad ik je aan om er direct mee te beginnen. Pas wel op, want het is zo verslavend dat het je uit je slaap houdt. Ik deel de trailer nog even, voor diegene die het niet gezien hebben.

Spin-Off van Revenge

Revenge behoort voor mij tot één van de beste series die ik ooit gezien heb. Nu ben ik niet heel moeilijk en vind ik snel series leuk, maar deze staat echt tussen de toppers. Vier seizoenen vol spanning, wraak, sensatie en complottheorieën. Als je deze serie nooit gezien hebt, heb je naar mijn mening gewoon iets geweldigs gemist. Van mij hadden ze er nog vijf seizoenen aan mogen plakken. Als ik de nieuwsberichten mag geloven, zou die wens zomaar in vervulling kunnen gaan. De makers van Revenge hebben het namelijk over een spin-off! Was wel een beetje te verwachten, want de serie was wel klaar, maar eindigde toch met een mooie cliffhanger. Mijn beste vriendin en ik grapten toen al tegen elkaar. Nolan’s Revenge! Verder ga ik niks verklappen. Je moet het gewoon echt zelf zien…

The Notebook

The Notebook kennen we natuurlijk allemaal wel. De prachtige verfilming van het bekende liefdesverhaal van Nicholas Sparks. En gisteren las ik dus dat the CW een serie van de film gaat maken. Ontzettend gaaf! In de film worden Noah en Allie gespeeld door Ryan Gosling en Rachel McAdams. Ik denk dat het wel moeilijk wordt om daar aan te tippen. Ik zou het zelf wel leuk vinden als zij de rol zouden krijgen. Al denk ik niet dat dat zal gebeuren. But hey, a girl can dream! Zoals het er nu uit ziet, zullen we Noah en Allie alleen in hun jonge jaren zien. Of we daarna ook nog iets van het bejaarde koppen terug zullen zien is nog niet bekend. Op dit moment staat het niet op de planning, maar aangezien alles nog in de ontwikkel-fase zit, kunnen er nog allerlei dingen aangepast worden. Voor nu genieten we nog even van de trailer. Die ondertussen alweer elf jaar oud is!

Wat vinden jullie van deze geruchten? Laat je horen! Ik ben erg benieuwd.

Liefs,

Simone

29 responses to “Tv-series #5 / Geruchten over nieuwe tv-series waar ik erg blij van word

 1. Oh ik hoop echt dat er een spin-off van Revenge komt! Ik ben nog ergens blijven hangen in seizoen twee, maar het was zo een geweldige serie die ik zeker nog eens verder moet kijken. Toen ik las dat seizoen vier het laatste was, keek ik een beetje ertegen op om verder te kijken dus ben ik de afleveringen aan het verdelen zodat ik nog lang kan genieten.

  • Simscupoftea

   Ja dan moet je echt verder kijken!! Het is het waard. En ik heb wel echt het gevoel dat ze het mooi afgesloten hebben en op het juiste moment gestopt zijn. Wel jammer, kan er nog wel duizend kijken!

 2. Revenge keek ik jaren geleden ook…ik heb het laatste seizoen laatst gedownload, want die miste ik nog…dat vind ik echt een topserie…Prisonbreak ook trouwens!….en Pretty little Liars is ook erg tof!

 3. Ik heb prison break en revenge niet gezien, al twijfel ik wel soms om prison break te proberen. Ik las vandaag al eerder dat The Notebook een serie gaat worden. Het is echt één van mijn favoriete films, maar ik denk zoals je al zegt dat het moeilijk is om aan de film te tippen en een andere blogger zei al “waarom aan zo iets moois, zo perfects knoeien?” dus ik ben benieuwd naar de serie hoe het gaat worden en wie de spelers van Noah en Allie zullen zijn!

  • Simscupoftea

   Het zijn beide echt topseries, dus ik denk dat je ze gewoon allebei moet kijken, haha. Daarnaast heb je helemaal gelijk wat betreft je mening over the Notebook. Ik ga het zeker wel een kans geven.

  • Simscupoftea

   Nee, ik vond alle vier de seizoenen keigoed. Ik zat altijd op het puntje van de bank, haha. Echt te spannend. Voor mij had het niet eens hoeven stoppen na vier seizoenen.

 4. Prison Break heb ik echt nog nooit gezien, maar ik hoorde inderdaad ook geruchten de rondte gaan dat ze serie weer terugkomt 🙂 Misschien toch maar eens een keer gaan kijken dan!

 5. Oei, een serie over The Notebook lijkt me aan de ene kant gaaf, maar aan de andere kant…er kan volgens mij niets aan de film tippen! Heb ‘m al zó vaak gezien en hij is zó ontzettend mooi! Ben bang dat een serie dan een beetje een deceptie wordt maar goed, wie weet…!

  Ik ben zelf erg aan het aftellen naar 10 september, als Overspel 3 op tv begint! Vind het een geweldige serie!

 6. Ik vind het gerucht (welke inmiddels al bevestigd is toch?!) over Prison Break echt super tof! Revenge ken ik helemaal niet!! En bedoel je bij The Noteboek trouwens niet dat er een serie komt van de film i.p.v. dat de serie verfilmd gaat worden?!

  • Simscupoftea

   Haha, OMG! Ik was serieus al aan het slapen gisteren. Ik heb het direct aangepast. Dank je wel. Revenge is echt goed, je zult er geen spijt van krijgen als je deze gaat kijken! 🙂 Zo ver ik weet is er nog geen officiële datum voor Prison Break en meestal kan er dan nog wel iets veranderen. Maar denk dat het wel goed komt.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.