Netflix Series in September 2019 die ik aan mijn kijklijst toevoeg!

Autumn is coming! En dat betekent zoals ieder jaar dat er weer meer nieuwe series zullen verschijnen. Zo ook op Netflix. In september zullen er een aantal series terugkeren met een nieuw seizoen, maar er zullen ook nieuwe series verschijnen. Deze Netflix series in september 2019 voeg ik toe aan mijn kijklijst!

Netflix series in september 2019
The Bletchley Circle: San Francisco

Dit is een spin-off serie van de Britse serie The Bletchley Circle. Die overigens ook al op Netflix staat en waar ik nog geen idee van had. Snel kijken dus! The Bletchley Circle gaat over vier gewone vrouwen in de jaren 50 die met een buitengewoon talent om codes te breken en een geniale scherpzinnigheid het middelpunt in dit moordmysterie vormen.

The Bletchley Circle: San Francisco is dus een spin-off en gaat over Millie ( Rachael Stirling ) en Jean ( Julie Graham ), twee personages uit de originel serie, die naar San Francisco reizen en gebruik blijven maken van hun vaardigheden om moorden op te lossen.

Deze serie is te zien vanaf 8 september op Netflix Nederland!

The I-Land

Ik heb redelijk onder een steen gelegen, want deze serie wordt vergeleken met het Fyre Festival: The greatest party that never happened. Als je meer info wilt, lees het artikel dan even.

The I-Land is dus een miniserie met eenzelfde soort opzet. Er wordt een groot feest georganiseerd op een eiland met bountystranden, palmbomen en de hele mikmak… Je kent het wel… Echter loopt dit helemaal mis. Tien personen worden wakker met geheugenverlies, er is geen feet te bekennen en ze krijgen allerlei angstaanjagende gebeurtenissen voor hun kiezen. Spannend!

Deze verschijnt op 12 september op Netflix Nederland

Unbelievable

Unbelievable gaat over een potentiële serieverkrachter en een reeks seksuele aanrandingen. Het vreemde van het verhaal is dat hij of zij geen DNA of spoor van inbraak achterlaat, waardoor de tiener die dit meldt, door niemand geloofd wordt. Toch zijn er twee detectives die wel op zoek gaan naar antwoorden. Lijkt me een heftige, maar gave serie.

Deze verschijnt op 13 september op Netflix Nederland.

Marianne

Normaal gesproken houd ik niet echt van horrorseries. Ik vind ze vaak een beetje nep overkomen. Echter vond ik ‘the Haunting of Hill House’ zeer geslaagd, dus ik wil Marianne ook wel een kans geven.

Het is een franse serie over romanschrijver Marianne, wiens gruwelverhalen tot leven komen. Hierdoor besluit ze om terug te keren naar haar geboortestad om voor eens en voor altijd af te rekenen met de demonen uit haar verleden.

Deze verschijnt op 13 september op Netflix Nederland.

Élite seizoen 2

Deze stond al enige tijd op mijn kijklijst, maar ben er nog niet aan toegekomen. Ik zie dat seizoen 2 alweer bijna voor ons klaarstaat. Hoog tijd om eens te beginnen dus!

Élite gaat over drie arbeiderskinderen die zich inschrijven bij een exclusieve privéschool in Spanje, waardoor de confrontatie tussen de arme en rijke studenten tot een moord leidt.

Seizoen 2 verschijnt 6 september op Netflix

Dit was de trailer van seizoen 1. Als je seizoen 1 al gezien het, kun je de trailer van seizoen 2 ook bekijken:

Welke van de Netflix series in september 2019 ga jij zeker aan je kijklijst toevoegen?

Nieuwe Netflix Series in September 2019

3 Reacties

  1. 03/09/2019 / 12:03

    The I-land ziet er wel mega spannend uit! ben benieuwd geworden. Wij zijn bezig met 13 reasons why en ZOO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }