Deze nieuwe Netflix series in januari 2020 wil ik zien!

Posted 21/12/2019 by Sim's Cup Of Tea in Entertainment, Tv-Series / 16 Comments

Vorige week vertelde ik jullie al welke nieuwe Netflix series in December 2019 ik aan mijn kijklijst toegevoegd heb. Ondanks dat ik nog niet aan dat lijstje ben toegekomen, wil ik jullie wel alvast laten weten welke nieuwe Netflix series in januari 2020 toegevoegd zullen worden. In januari heb ik een rustige maand voor mezelf gepland, dus er komt weer meer tijd voor deze pareltjes!

Nieuwe Netflix series in Januari 2019
Netflix on laptop by Diabluses
Messiah

Messiah wordt nu al vergeleken met Homeland. Dus het spreekt voor zich dat deze per direct op mijn kijklijst gezet wordt. Ik ben dol op CIA series.

In Messiah volgt CIA-officier Eva Geller een mysterieuze man die wereldwijd de orde verstoort, beweert dat hij een goddelijke entiteit is en zo steeds meer volgers krijgt. Nu de internatioale media ook aandacht aan deze mysterieuze man besteed, wordt het voor Eva een race tegen de klok om dit myserie te ontrafelen.

Vanaf 1 januari op Netflix

How To Get Away With Murder – Seizoen 5

Een van mijn meeste favoriete crime series ever! Allereerst om het geweldige acteertalent van Viola Davis, maar ook vanwege de onzettend goede verhaallijn. Ondanks dat het allemaal een beetje onrealistisch is, klopt de rode draad altijd.

Stiekem heb ik seizoen 5 van HTGAWM al gekeken toen ik in Mexico was. Daar stond deze wel al online. Vanaf 1 januari kunnen we er ook in Nederland van genieten.

Vanaf 1 januari op Netflix

Dracula

Van de makers van Sherlock, verschijnt nu de 3-delige miniserie over Dracula. Vanaf 1 januari zijn ze 3 avonden lang te zien op BBC, waarna ze op 4 januari verschijnen op Netflix. Elke aflevering duurt 90 minuten. Goed om in een weekend te bingen dus.

De serie is gebaseerd op de roman van Bram Stroker en speelt zich af in 1897. Dracula verlaat Transsylvanië om zich te vestigen in het Victoriaanse London.

Vanaf 4 januari op Netflix

Ares

Ares is de eerste Netflix Original serie ooit. Deze mag dan natuurlijk niet op je lijstje ontbreken.

In deze bloedstollende thrillerserie volgen we de twee Amsterdamse studenten, Jacob en Rosa, die worden uitgenodigd om zich aan te sluiten bij een bijzonder studentenvereniging. Dit blijkt een geheim genootschap te zijn waar het erg duister aan toe gaat. Dit is ook wel te zien in de trailer. Spannend!

Vanaf 17 januari op Netflix

The Chilling Adventures of Sabrina seizoen 3

Ondanks dat ik ergens in seizoen 2 afgehaakt ben, wil ik deze serie toch verder gaan kijken. Seizoen 1 beviel super goed. dus ik wil het nog een kans geven.

Waar seizoen 3 over gaat, heb ik dus zelf nog niet bekeken, omdat ik bang ben voor spoilers, maar voor jullie zet ik de teaser wel alvast klaar.

Vanaf 24 januari op Netflix

Ragnarok

Ragnarok is een Noorse coming of age serie die zich afspeelt in het fictieve dorp Edda en draait om 5 jongeren die te maken krijgen met allerlei heftige gebeurtenissen, zoals smeltende ijskappen en gewelddadige stortbuien. Daarnaast blijkt dat de 5 jongeren allemaal niet zijn wie ze zeggen dat ze zijn.

Vanaf 31 januari op Netflix

Andere Netflix artikelen die je wellicht leuk vindt:

Welke niewe Netflix series in Januari 2020 voeg jij aan je lijst toe?

16 responses to “Deze nieuwe Netflix series in januari 2020 wil ik zien!

  1. Nou, zo te lezen (en te zien) hoef jij je aan het begin van 2020 in ieder geval niet te vervelen 🙂
    Zoals jij met Netflix bezig ben, zo heb ik weer een aantal goede boeken op de plank staan.
    Fijne dagen en tot volgend jaar 🙂 🙂

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.