4X Nieuwe Series in Januari 2017!

Nieuwe series in januari 2017
Via Shutterstock

We zijn nog niet door al onze huidige series heen of we zijn alweer met spanning uit aan het kijken naar de nieuwste aanwinsten in serieland! Dit zijn 4 nieuwe series in Januari 2017!

Het is even wat anders, Tasja die een serie artikel schrijft. Normaal is dit Simone haar specialiteit, maar ik zag het artikel staan en dacht: Nu wil ik ook een sneak peak zien van nieuwe series die komen! En boy, can I tell you: woohoo! Leuk hoor! Kijken jullie mee?

1. The Young Pope

Het verhaal gaat over Lenny Belardo, de jongste en tevens eerste Amerikaanse paus in de geschiedenis van de Kerk. Hij moet zijn pausdom nog een plekje geven en leren omgaan met de machtsstrijd van het Vaticaan.

Ik laat me verrassen. De trailer vond ik in ieder geval al interessant genoeg om deze serie absoluut een kans te geven.

2. Ransom

Ransom volgt het leven van crisis en gijzelingsonderhandelaar Eric Beaumont. Eric begrijpt criminelen beter dan dat ze zichzelf begrijpen en gebruikt zijn gave om menselijk gedrag te begrijpen om de meest ingewikkelde en moeilijkste cases rondom ontvoering op te lossen. Ondanks de risico’s, weigert Eric om zich te wenden tot geweld, zelfs wanneer hij tegenover de meest gevaarlijke criminelen staat. Waar op zakelijk gebied de manipulatieve gewoontes van Eric hem ten goede komen, staan deze in zijn privé-leven vaak in de weg.

Deze lijkt me gewoon nu al goed. Ik vind de introductie al geweldig,  dus ik denk dat we hier wel een nieuwe verslaving aan zullen hebben.

Helaas kon ik hier geen trailer van vinden!

3. Taboo

Taboo speelt zich af in de jaren 1800, waar James Delaney terugkeert naar London om zijn vader te wreken. Na 10 jaar in Afrika gewoond te hebben heeft hij heel wat in te halen. Deze miniserie is te danken aan Steven Knight met in de hoofdrol Tom Hardy en zijn vader, Chris Hardy.

Wederom, spannend!!

4. Beyond

A man genaamd Holden wordt na 12 jaar wakker uit een coma en ontdekt dat hij emotioneel gezien nog een tiener is, fysiek een volwassen man en supernatuurlijke krachten heeft. Hierdoor komt hij terecht in een gevaarlijke situatie.

Holden’s jeugdvriend Kevin, een psycholoog, wordt achtervolgd door schuldgevoelens door het ongeluk dat de coma van Holden heeft veroorzaakt. Holden’s moeder Diane, die aan de zijde van haar zoon is gebleven tijdens zijn coma zet alles op alles om hem te beschermen. Dan is er Tom, de vader van Holden, die in een emotionele put terecht is gekomen na zijn zoon’s ongeval en Holden’s jongere broer Luke, die aan de zijlijn stond tijdens dit hele verhaal, staat nu tegenover een oudere broer die minder van de wereld weet dan hijzelf. Tenslotte is er Willa, een vrouw die een interesse in Holden toon en hem waarschuwt voor groot gevaar. Maar, van wie en vooral, waarom?

I think we have a winner. Geef nou toe, dit klinkt toch ont-zet-tend spannend en iets wat je keer op keer in spanning achterlaat? Zo een serie vind ik leuk!

Wauw, er staat ons nogal wat te wachten in het nieuwe jaar, zo mag elk nieuw jaar beginnen!

Welke serie zou jij zeker willen kijken?

Liefs,
Tasja

3 Reacties

  1. 18/12/2016 / 13:36

    The Young Pope is al te zien via Videoland, goede serie!

  2. 17/12/2016 / 13:16

    Ik ben wel benieuwd naar the young pope. Meestal niet echt mijn type serie maar ik vind wat ik tot nu toe gezien heb wel intrigerend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }