Hot Tv Show News #3 / Prison Break Revival Cast, Marvel, Of Kings and prophets & More…

Posted 26/03/2016 by Sim's Cup Of Tea in Entertainment, Tv-Series / 4 Comments

Tv Show News

Ik heb weer een aantal leuke nieuwtjes gespot! Althans, de meeste zijn leuk. Nieuws is namelijk niet altijd leuk. Ook niet als het over één van onze favo series gaat. Voor je het weet worden ze plots geannuleerd. Deze week in Hot Tv Show News:

Luke Cage Teaser Trailer

Helaas niet voor iedereen goed nieuws, maar wel voor alle Netflix abonnees. Voor deze trouwe fans is de teaser van Marvel’s Luke Cage beschikbaar! Deze kun je via deze link bekijken! Zoals jullie weten bevallen de Marvel series ontzettend goed, dus ik ben ook enorm benieuwd naar deze!

Prison Break Revival Cast

Ik ben echt he-le-maal in de wolken. Bijna alle originele cast members keren terug voor de revival van Prison Break. Ik vraag me nog steeds af hoe ze dat gaan doen met Michael Schofield, maar ik laat me verrassen. Daarnaast keren ook Sarah, Lincoln, T-Bag, C-Note en Sucre terug! Jihaa! Dit wordt weer ouderwets gezellig dus!

Of Kings and Prophets geannuleerd

Oké, deze serie stond op mijn to-watch list, maar die kan ik direct schrappen. De serie is na twee (ja, twee al!) afleveringen alweer van de buis gehaald. Kennelijk was het één grote flop. Aan de ene kant wel handig, want ik heb al veel te veel series op mijn to-watch list staan.

Drew Barrymore keert terug op t.v.

En uiteraard niet in een film, maar een serie. Series zijn tegenwoordig zo populair dat veel grote sterren ook voor de televisie in plaats van het witte doek kiezen. Gelijk hebben ze! Drew zal schitteren in de Netflix Original ‘Santa Clarita Diet’. Deze serie gaat over het echtpaar Sheila en Joel, die beide makelaar zijn en in de buitenwijk Santa Clarita leven. Het leven gaat niet over rozen, totdat er iets in Sheila’s leven verandert, waardoor ze samen in een gevaarlijke en dodelijke situatie terecht komen. Blijkbaar doet dit de relatie wel goed. Ik ben benieuwd!

Makers van Gossip Girl verfilmen Audrey Carlan’s Calendar Girl

De 12-delige boekenserie gaat over Mia Saunders. Een jonge vrouw die plotseling enorm veel geld nodig heeft. Haar vader heeft zichzelf in de nesten gewerkt met gokken en heeft een schuld van maar liefst 1 miljoen dollar. Dat is natuurlijk niet niks. Wanneer zijn leven met de dood bedreigd wordt, maakt Mia een deal met de schuldeiser. Deze man blijkt ook nog eens haar ex-vriend te zijn. Mia krijgt een jaar de tijd om het geld terug te betalen en besluit een duur betaalde escort te worden. Gedurende een jaar, kiest ze elke maand voor een andere stad en klant. Zo betaalt ze de schuld in maandelijkse termijnen af. Aangezien dit verfilmd wordt door de makers van Gossip Girl, moet dit wel een geniale serie worden, niet?

Welk Tv Show News van deze week spreekt jou het meest aan?

Liefs,
Simone

4 responses to “Hot Tv Show News #3 / Prison Break Revival Cast, Marvel, Of Kings and prophets & More…

  1. Laura

    Ik weet al hoe ze het gaan doen met Michael, but i’ll keep quiet 😉
    Verheug me op Santa Clarita Diet met Drew, vind haar echt te gek!

  2. Ik ben zo benieuwd naar de nieuwe afleveringen van Prison Break! Vraag me inderdaad ook af hoe ze dat met Michael willen doen, maar leuk dat zoveel van de originele personages weer mee doen 🙂

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.