11 tekenen die er op wijzen dat je verslaafd aan Netflix bent!

verslaafd aan NetlifxWho needs a social life when you have Netflix and a fridge full of food?”

Tegenwoordig heeft bijna iedereen wel Netflix. En het is echt enorm verslavend! Althans, voor mij wel. Er zijn echt zoveel goede series en films. En zoals ik altijd zeg, I need more life to watch them all! Deze tekenen wijzen er in ieder geval op dat jij flink verslaafd aan Netflix bent!

1. Je hebt een chronisch slaaptekort. Je denkt steeds opnieuw: “Nog maar één aflevering!” Maar uiteindelijk blijkt de cliffhanger zo spannend te zijn, dat je er nog wel eentje moet kijken! Anders kun je sowieso niet slapen!

2. Je kunt niet praten met mensen die dezelfde series als jou kijken. Je haat spoilers, dus je sluit je af van personen die dit voor je kunnen verpesten.

3. In het weekend kom je twee dagen lang niet van de bank af. Alleen voor eten en drinken te pakken. En zelfs dat vergeet je soms helemaal.

4. Je hebt een app die bijhoudt hoeveel series je kijkt en wanneer ze allemaal verschijnen. Anders houd je het echt niet meer bij hoor.

5. Wanneer iemand je raar aankijkt, omdat je zoveel series kijkt, ben je helemaal uit je doen. Dit kan toch zeker niet waar zijn? Wat is het probleem?

6. Je hebt de term bingewatchen uitgevonden! Je snapt ook niet dat er nog steeds mensen zijn die dit woord niet kennen!

7. Wanneer het internet eruit ligt ben je in staat om iemand te vermoorden. Je hangt direct aan de lijn bij de klantenservice en hangt niet op voordat alles weer werkt.

8. Als je naar het toilet moet, neem je de iPad of laptop mee, zodat je geen seconde van je serie hoeft te missen.

9. Zodra iemand over een serie praat die je nog niet kent (wat hoogst onwaarschijnlijk is), is jouw eerste vraag: “Staat deze op Netflix.”

10. Als Netflix een serie offline haalt, voordat je deze volledig afgekeken hebt, krijg je het erg warm. Hoe moet het nu verder met je leven? Zo kun je toch niet doorgaan?

11. Als mensen vragen om af te spreken, zeg je altijd dat jouw weekend propvol is. Dat dit met een aantal zakken chips en Netflix is, hoeft niemand te weten, toch?

Ben jij verslaafd aan Netflix?

Liefs,
Simone

Follow

7 Reacties

 1. Diana
  10/04/2017 / 15:55

  Punt 4 & 6 punt 7 los ik op door eerst online te kijk of er een storing is (op mn mobiel) de rest n.v.t en ik kijk geen netflix meer omdat ze achter lopen met zowel nieuwe series en qua seizoenen! Nee hoor geef mij maar gewoon kodi en m’n raspberry pi 😀

 2. 20/02/2016 / 10:27

  Haha heerlijk lijstje! Ik ben niet zo verslaafd als ik t zo lees! 🙂

 3. 19/02/2016 / 20:39

  hahahah is niet helemaal voor mij weggelegd en ik ben toch aardig netflix verslaafd haha

 4. 19/02/2016 / 18:00

  Als ik het zo lees ben ik zwaar verslaafd haha! Niks is lekkerder als serie kijken en al helemaal een seizoen in 1 dag ipv 1 aflevering per week.

 5. 19/02/2016 / 11:56

  ik heb echt maar een keer op netflix gezeten en dat was in canada, en toen heb ik anime gekeken haha XD

 6. 19/02/2016 / 08:18

  Misschien ben ik toch een beetje verslaafd haha, maar de eerste stap is toch om het toe te geven dus dan heb ik toch iets goeds gedaan 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }