8 Comfy herfst truien van My Jewellery

De herfst is weer begonnen. En ondanks dat deze zich van zijn beste kant laat zien, met hier en daar temperaturen boven de 20 graden, is het langzaam toch weer die tijd van het jaar om een aantal comfy herfst truien in te slaan. Voor je het weet dalen de temperaturen en kun je weer lekker wegkruipen in een heerlijk zachte trui, onder het genot van een warme kop chocolademelk en een lekker fluffy dekentje. Scheelt ook weer qua energiekosten!

Comfy herfst truien
Folded sweater with autumn leaves via Shutterstock by Mihai Adam

Comfy herfst truien

Bij My Jewellery vond ik een hele fijne trui dames collectie die ik aan mijn favorietenlijstje toegevoegd heb. Deze wil ik vandaag graag met jullie delen middels onderstaande collage.

Comfy herfst truien
1. Beige trui met ruffle mouw 2. Zwarte trui met ajour patroon 3. Donkergroene trui met ruffle mouw 4. Wit/Blauw gestreepte trui 5. Roze gemêleerde trui 6. Groene trui met toelopende mouwen 7. Paarse trui met ruffle shoulder 8. Taupe trui met ruffle shoulder

Zelf kan ik nooit truien genoeg in de kast hebben. Je kunt ze bijna het hele jaar door dragen, afhankelijk van de dikte. In onze Nederlandse herfst, winter en vroege lente zelfs de hele dag door. Maar ook op een frissere zomeravond kan een trui nog goed van pas komen. Daarnaast vind ik het ook makkelijk in de ochtenden. Ik grijp een jeans en trui uit de kast en hoef dan niet lang na te denken over welke outfit ik vandaag aan trek.

Daarnaast ben ik ook een echte koukleum, dus truien zijn hier echt favoriet als het om herfst- en winterkleding gaat.

Ook de kleuren van kleding in de herfst vallen bij mij beter in de smaak dan alle lichte en pasteltinten van de zomer. Deze staan mij gewoonweg beter, dus ik word helemaal blij van al die paars-, donkergroen-, bruin- en roesttinten.

Wat is jouw favoriete herfst trui?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }