Comfy loungewear outfits voor thuis!

We zitten ondertussen alweer een paar weken volledig aan huis gekluisterd. In mijn geval, met thuiswerken, al bijna een jaar! Fijne en comfy stay-at-home outfits zijn tegenwoordig dus echt een must. Ik verzamelde weer een paar leuke en comfy loungewear outfits voor thuis en maakte er een collage van!

Comfy loungewear outfits
Women in front of fire place via Shutterstock by Alena Ozerova

Deze comfy loungewear outfits voor thuis draag ik niet tijdens het werken, aangezien ik ook meetings met beeld via Teams heb. Daarnaast voel ik me ook productiever wanneer ik me in de ochtend ‘gewoon’ aankleed. Maar zodra ik niet werk of gewoon een lekker dagje thuis doorbreng, vind ik het ook wel fijn om een dag in comfy kleding rond te lopen.

Comfy loungewear outfits
Comfy loungewear outfits
Comfy pyjama

De zwarte pyamatop met lange mouw (1) en de geruite velours pyjamabroek met wijde pijpen (2) is een heerlijke outfit als je niet de deur uit hoeft. Ik zie mezelf al lekker cocoonen met een lekkere warme kop chocolademelk, een goede Netflix serie of film en uiteraard wat lekkers! 😉

Comfy loungewear outfits

De zwarte velours Shimmer top (3) en broek (4) zijn ook perfect voor een luierdagje thuis. Wanneer je deze outfit aanhebt zie je er nog steeds gekleed uit en hoef je je ook niet te druk te maken als de pakketbezorger ineens aan de deur staat!

De snuggle fleece jurk met zakken en capuchon (6) heb je binnen no-time aangetrokken. Hier kun je heerlijk in wegkruipen tijdens een avondje bingen op de bank…

De Brushed pyamatop met lange mouwen (7) kun je bijna overal wel mee combineren. En staat zelfs niet verkeerd als je toch even snel naar de supermarkt moet.

Comfy Badjas

Deze korte badjas van fleece rib (5) is heerlijk zacht en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ik vind deze paars/rode het mooist! Mocht je in de nacht een kort pyajamsetje dragen, dan is het fijn als je deze in de avond/ochtend, wanneer je door het huis loopt, kunt combineren met deze badjas. Dan heb je het tenminste niet koud. Een paar leuke sloffen eronder en je look is compleet!

Draag jij ook comfy loungewear outfits als je thuis bent?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }