De hipste kersttruien voor aankomend feestseizoen!

Christmas Sweaters 2015

Afgelopen week zag ik bij de Primark al een aantal leuke kersttruien! Helaas waren de truien niet meer in onze maat te krijgen. Tijd voor een online shopping spree dus!

Online heb je enorm veel keuze. Ik had er wel 20 hier neer kunnen zetten, maar ik heb me ingehouden. Wil je ook zo’n leuke trui? Ik heb de links naar de webshops onder de titels verstopt! Enjoy!

1. Merry Christmas Ya Filthy Muggle

Ge-ni-aal! Als echte Harry Potter fan kan deze natuurlijk niet in mijn lijstje ontbreken. En aangezien ik een muggle ben (Boe!), is deze wel erg toepasselijk. Voor diegene die niet weten wat een muggle is, klik hier! In het Nederlands heet het trouwens Dreuzel. Grijs is helemaal hot deze winter. De groene en rode kleur accenten maken het een echte kersttrui!

Naamloos-1

2. Let it goooooo. OLAF! Frozen!!

Deze is gewoon te schattig. Frozen was de eerste Disney film in jaren die ik weer echt goed vond. Of ja, goed… Ik moet het anders zeggen. De eerste Disney film die weer echt als de Disney films van vroeger voelde. Als je snapt wat ik bedoel… Let it go staat nog steeds in mijn Spotify lijst en wordt regelmatig beluisterd. En van deze kersttrui word ik ontzettend vrolijk!

Olaf

3. All I Want For Christmas Is My Hogwarts Letter

True that! Ook al weet ik dat het een verzonnen verhaal is, toch droom ik er van! Als er echt een Hogwarts zou zijn, pakte ik meteen mijn biezen. Gelukkig is er in London wel een mogelijkheid om je in de Harry Potter wereld te wanen. Deze reis staat dus ook zeker op mijn Bucket List. Tot die tijd, doe ik het met deze trui!

Harry Potter 1

4. Merry Christmas Ya Filthy Muggle

Dezelfde tekst als trui nummer één, maar toch net ietsje anders. Ook deze is weer grijs. Er zijn wel andere kleuren, maar die zijn lang niet zo mooi als deze. Vind ik dan… Rood vind ik toch weer net een beetje teveel van het goede. Dit is overigens meer een sweater als een trui, dus mocht het niet al te koud zijn, is dat wel fijn!

Harry Potter 3

5. Winter Is Coming

And last but not least, de Winter Is Coming variant. Ik houd van Game Of Thrones. En aangezien ik het een paar maanden moet missen, kan ik mijn verdriet verwerken door in deze trui te verdrinken. Zodra Game Of Thrones begint is het alweer bijna zomer… Kun je nagaan!

Winter is Coming

Wat vinden jullie van deze leuke kersttruien? Zou jij ze aandoen?

Liefs,

Simone
Follow

18 Reacties

 1. 13/11/2015 / 20:39

  Hahaha, geniale truien zitten er tussen. Sommige deze zou ik ook nog serieus kopen en dragen. Beter dan die van vorig jaar met de reeën, grote kerstman, enz.

 2. 13/11/2015 / 19:42

  Oh noo ik wil die van olaf en die hp hogwarts letter. Ik heb er al 1 met merry xmas ya filthy animal haha

 3. 13/11/2015 / 18:53

  Haha vind het super leuke truien om in the lounge thuis, lekker warm! Vind vooral die met Olaf schattig. liefs!

 4. 13/11/2015 / 11:45

  Mijn dochter staat achter me en wijst meteen de Harry Potter trui aan met die tekst over muggles!

  Leuke truien allemaal.

 5. 13/11/2015 / 10:16

  Wat een leuke truien zeg! Ik ga snel eens kijken!

 6. 13/11/2015 / 09:24

  Die van olaf <3 !! super cute is die ook van primark?

  • 13/11/2015 / 09:26

   Nee, jammer genoeg niet. Die vond ik op E-Bay. Als je op de titels van de truien klikt, kom je op de webpagina uit! 🙂

 7. 13/11/2015 / 09:20

  Ik heb twee kersttruien in de kast hangen, dus ik moest me gisteren echt inhouden bij de Primark, zoveel leuke exemplaren! 🙂

 8. 13/11/2015 / 09:20

  Trui 3 of 4 kom maar hier! Ben de afgelopen tijd wel bij de Primark geweest alleen heb de truien niet gezien anders had ik ze zeker meegenomen!

  • 13/11/2015 / 09:28

   Deze zijn niet van de Primark, maar die van mijn artikel van zondag wel. Die waren ook echt leuk!

 9. 13/11/2015 / 06:16

  Ik vind die truien altijd erg grappig. Ook bij de Primark heb ik er een aantal vastgehad. Dit is alleen zo niet mijn ding, nee.. mij zul je niet in zo’n trui zien lopen haha! Die met Olaf vind ik wel schattig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }