11 x waarom de HEMA zo’n leuke winkel is!

HEMA

Waar vind je alles wat je nodig hebt van huis, tuin, keuken, kleding, make-up tot aan schoolspullen? Inderdaad, bij de HEMA!

Ik kom niet ontzettend vaak in de HEMA, of in de stad in het algemeen, maar als ik er ben, blijft er altijd wel wat aan mijn handen plakken. Online snuffel ik wel heel vaak. Eigenlijk ben ik gewoon meer een online shopper. Maar waarom is de HEMA nu eigenlijk zo’n leuke winkel?

• Hun aanbod is gi-gan-tisch. Ok, ze hebben misschien niet álles, maar wel bijna alles.

• Je kunt er een gezinsuitstapje van maken want er is voor ieder wat wils. Dames, heren & kids.

• Het is er netjes. Alles heeft zijn plek en het is duidelijk aangegeven waar je moet zijn.

• De spullen zijn kwalitatief goed, maar toch kun je er met een beperkt budget terecht.

• Alles wat je in de winkel ziet, hebben ze ook online! Je hoeft dus eigenlijk niet van je bank af voor de ultieme “HEMA” experience.

• Het is een echte snuffel winkel. Je kunt in elke rij wel lang genoeg blijven staan om door alle spulletjes heen te gaan. Er is altijd wel iets wat je aanspreekt!

• Ze gaan tijdens feestdagen helemaal los! Check die Valentijnsdag cadeau’s! Via deze kortingssite krijg je trouwens 25% korting op alle cadeaus. Dat scheelt echt enorm!

• Ben je helemaal uitgeput van al dat snuffelen en winkelen? Guess what, je kunt er ook nog eens lekker wat eten en drinken!

• Misschien heb je geen tijd om bij de HEMA te eten. Dat is geen probleem! Want je kunt het ook gewoon kopen en meenemen!

• Wanneer ze kortingen hebben, dan heb ik het ook echt over kortingen. Zo krijg je tijdens de bekende HEMARKT altijd tot wel 50% korting!

• De fotoservice is subliem en kent geen grenzen. Fotoboeken, wanddecoratie, wenskaarten, kalenders en agenda’s. Je hebt niet eens genoeg foto’s om van alle opties gebruik te maken!

Zelf koop ik voornamelijk hele schattige kantoorartikelen bij de HEMA, zoals notitieboekjes en pennen en dergelijke. Love it!

Wat vind jij van de HEMA?

LIefs,
Simone

Follow

7 Reacties

 1. danielle
  07/02/2016 / 15:52

  ik was pas eens lekker uitgebreid aan het rondneuzen bij HEMA en ik was verbaasd door alle leuke dingen die ik er tegenkwam. leuke kleine dingetjes die niet duur zijn. bijv een klein bedrukt blikje met pleisters. pakjes zakdoeken met verschillende prints.het allerleukst vond ik 1 grote kaart met daarin allemaal kleine aparte kaartjes voor als je met een groep een kaartje stuurt waarop meer mensen een leuke boodschap willen schrijven. bijvoorbeeld een waslijn met losse ‘was” waar iedereen iets op kan schrijven. alles voor onder de 3 euro!

 2. Roosjeej
  05/02/2016 / 16:51

  Hey Simone,

  HEMA is ook echt de plek waar je cadeautjes kan kopen voor bekenden.

 3. 05/02/2016 / 09:38

  Ik vind Hema ook zo’n leuke winkel om wat rond te snuffelen. Ik zie er altijd wel wat leuks. 🙂

 4. 04/02/2016 / 09:35

  Een jaar of 10 geleden vond ik de HEMA helemaal niets, de winkel was zo saai en truttig!
  Maar moet zeggen dat ze nu een ontzettend leuk assortiment hebben, gewoon leuke hebbedingetjes voor heel weinig geld. Wat mij betreft hebben ze een prima omslag gemaakt, die er waarschijnlijk voor zorgt dat ze de V&D niet achteraan gaan!

  Al was het maar vanwege de heerlijke tompouces! ?

 5. 04/02/2016 / 09:11

  Ik ben ook echt dol op de Hema, koop er altijd cadeautjes voor iedereen haha 🙂 xx

 6. 04/02/2016 / 06:29

  Ik vind de Hema echt een heerlijke winkel. In mijn tienerjaren vond ik de Hema maar een degelijke winkel. Why?! Dat is het helemaal niet namelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }