15 Hippe Foute Kersttruien! (2018 editie)

Hippe Foute Kersttruien
Christmas Sweater Via Shutterstock by

Het is alweer drie jaar geleden dat ik een artikel schreef over De hipste kersttruien voor aankomend feestseizoen! Tijd voor een update, want ondertussen is de foute kersttrui nog hipper geworden. En ze worden ook steeds fouter. Met één van deze 15 hippe foute kersttruien, steel jij de show aan de kersttafel!

Waarom we het foute truien noemen weet ik niet, maar ik weet wel dat de foute kersstruien de laatste jaren pas echt hun doorbraak gemaakt hebben. Zelf viel het me pas op in films als Bridget Jones etc. Ward Bogaert zocht het uit voor “Culture Club”: Waar komen die hippe foute kersttruien vandaan? Leuk stukje om te lezen voordat je gaat shoppen!

Hippe foute kersttruien

Terwijl ik online aan het snuffelen was naar hippe foute kersttruien, kwam ik steeds meer potentiële kanshebbers tegen. Ik ben vooral dol op de tv-serie truien, maar dat is geen verrassing! 😉 Ik startte het artikel met 9 truien, maar uiteindelijk zijn het er 15 geworden, enjoy!

Hippe Foute Kersttruien

Deze ‘Christmas is coming’ sweater is uiteraard afgeleid van de wereldberoemde quote ‘Winter is Coming’ van Ned Stark in Game Of Thrones. Absoluut mijn favoriet van dit jaar. Santa’s Favorite is simple, but cute! En de ‘Stranger Things’ komt natuurlijk uit de serie ‘Stranger Things’!

Hippe Foute Kersttruien

‘Some people are worth melting for’ kennen de meeste van ons wel. Dit is de veelzeggende quote van Olaf uit Disney’s Frozen. Super schattig en past absoluut bij de tijd van dit jaar. De familie hippe foute kersttruien zijn fouter dan foutst, maar heeft wel iets schattigs. De ‘Feeling so Bloody Christmassy’ trui vind ik persoonlijk dan weer heel leuk!

Hippe Foute Kersttruien

Deze ‘Walker in a Winter Wonderland’ vind ik als Game Of Thrones fan echt mega grappig! Alleen had ik deze liever in het zwart denk ik. The Matching Beer & Wine Couple Sweaters zijn iets subtieler en gewoon geinig als je van een lekker drankje houdt en niet heel veel om Kerst geeft. De ‘All I want for Christmas sweater’ is een leuke parodie op de welbekende hit van Mariah Carey!

Hippe Foute Kersttruien

Oh wat een heerlijke dag lijkt me dat: ‘It’s a Hallmark movie & hot chocolate kind of day’. Perfect voor the Holidays! Als je liever een dagje met je hubby spendeert, kun je kiezen voor de Wifey & Hubby Matching Sweaters. En als je net als ik dol bent op Game of Thrones dan ga je voor A Guy Has No Ugly Sweater!

Hippe Foute Kersttruien

Deze ‘If Drunk Return To Mrs. Claus’ vind ik best wel hilarisch! Al zijn het eigenlijk geen sweaters. Hier hoort nog wel een warm vest bij. Als je niet altijd de braafste bent ga je uiteraard voor de ‘Im on the naughty list and I regret nothing’ quote! En voor de Prosecc ho ho ho lovers is er ook een passende sweater.

Houd jij van hippe foute kersttruien? Welke is favoriet?

2 Reacties

  1. 28/11/2018 / 08:45

    Die rode met het witte hert lijkt mij leuk! En dan ook met mijn vriend en twee kinderen te kunnen twinnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }