10 X Leuke laarsjes voor de Herfst 2018!

 

laarsjes voor de Herfst
Via Shutterstock by

Alhoewel we volgende week nog heerlijk zomers weer kunnen verwachten, kunnen we het niet ontkennen: de herfst is in aantocht! Tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe garderobe. En daar horen uiteraard ook schoenen bij! Deze leuke laarsjes voor de Herfst voeg ik toe aan mijn wish list!

In het begin van de week deelde ik al een artikel met Nike sneakers die op mijn wish list staan. Aangezien ik niet alleen maar op sneakers wil lopen, ben ik ook op zoek gegaan naar leuke enkellaarsjes!

Kleur laarsjes voor de Herfst

Ik heb geprobeerd om niet alleen zwarte laarsjes te kiezen. Daar heb ik nogal een handje aan. Ik vind het gewoon makkelijk om voor zwart te kiezen. Dat kun je overal onder combineren en dan hoef ik niet na te denken over welke schoenen ik aantrek… Toch wil ik dit jaar eens buiten mijn comfort zone treden en kiezen voor bruine of groene laarsjes. Deze kleurtjes doen me direct aan de herfst denken en lenen zich dus perfect voor dit seizoen. Bij Schuurman Schoenen hebben ze een breed assortiment aan laarsjes voor de herfst op voorraad!

laarsjes voor de Herfst
Laarsjes voor de Herfst met of zonder hak?

Ik vind het fijn om zowel enkellaarsjes mét hak als enkellaarsjes zonder hak te hebben. Lekker comfy of toch net iets gekleder. Alhoewel ik laarsjes met hakken altijd mooier vind, ben ik niet elke dag in de mood om hakken te dragen. Als ik moe ben, lopen flats een stuk beter!

Laarsjes voor de Herfst combineren

Nu ik de laarsjes mooi in een overzicht zie staan, kan ik eigenlijk niet meer kiezen. Ik wil sowieso een paar lage laarsjes. Die vind ik erg leuk staan onder een jurkje met een panty. De iets hogere enkellaarsjes staan zowel onder een jurkje als een skinny jeans, dus dat komt mooi uit. Hoge laarzen heb ik niet uitgekozen, omdat ik vrij klein ben. Ik het dan altijd het idee dat mijn halve lichaam bedekt is met schoen. Maar bij andere vind ik dit altijd wel leuk staan. Zeker onder een leuk jurkje!

Welke laarsjes draag jij het liefst in de herfst?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }