Nieuwe tas nodig? Stel jezelf de volgende 4 vragen


Heb je een nieuwe tas nodig? Dan heb je mogelijk al voorzichtig rondgekeken op het internet. In dat geval heb je al ontdekt dat het aanbod ontzettend groot is. Dit maakt het vinden van een nieuwe tas er niet makkelijker op. Zie je door de bomen het bos niet meer? Stel jezelf dan de volgende 4 vragen. Met de antwoorden kun je filteren in het aanbod, waardoor het makkelijker wordt om een nieuwe tas te vinden.

Nieuwe tas nodig
Foto door Alena Darmel via Pexels
1. Waar gebruik je de tas voor?

De een gebruikt een tas voor boodschappen, terwijl de ander hem juist gebruikt voor uitjes. Omdat niet iedere tas geschikt is voor elke gelegenheid, moet je eerst weten waarvoor je hem gebruikt. Zoek je een tas voor een feestje? Dan denk je waarschijnlijk al snel aan een handtas dames. Zo’n tas heeft vaak een sierlijke uitstraling en bovendien kun je er aardig wat spullen in kwijt. Sommige handtassen zijn alleen nogal groot van stuk. Zo’n handtas is niet geschikt voor een feestje. In dat geval is een crossbody tas misschien beter.

2. Wat moet er allemaal in de tas kunnen?

Weet je waar je de tas voor wilt gebruiken? Bepaal dan voor jezelf wat er allemaal in moet kunnen. Op basis hiervan kun je namelijk bepalen wat de juiste afmetingen voor jouw tas zijn. Als je er alleen waardevolle spullen in op wilt bergen, volstaat een crossbody tas. Neem je de tas mee naar jouw werk? Dan moet er mogelijk ook plek zijn voor eten en drinken. Kies in dat geval voor een wat grotere tas. Zo’n tas kun je bijvoorbeeld ook meenemen als je een dagje uit gaat. Je hebt namelijk vrij veel ruimte om dergelijke dingen op te bergen.

Nieuwe tas nodig
Foto door Pavel Danilyuk via Pexels
3. Hoe draag je de tas?

Een derde aandachtspunt dat van belang is bij het kopen van een nieuwe tas is de manier waarop je hem draagt. Weet je nu al dat je straks veel spullen in jouw tas stopt? Dan kan de tas behoorlijk zwaar worden. In dat geval is het geen pretje om hem in jouw hand te dragen. Een schoudertas biedt dan uitkomst. Deze tas is voorzien van een band, waardoor je hem over jouw schouder kunt dragen. Deze tassen zijn er overigens in allerlei soorten en maten. Hierdoor is er voor iedereen een geschikte schoudertas dames te vinden.

4. Hoeveel wil je uitgeven?

Tot slot raden wij je aan een budget te bepalen. Waarom dit handig is? Omdat de prijzen van tassen nogal van elkaar kunnen verschillen. Je kunt een tas kopen voor een paar tientjes, maar er zijn ook tassen voor enkele honderden euro’s. Als je weet hoeveel je uit wilt geven, wordt het een stuk makkelijker om een tas te vinden. Je kunt dan immers filteren op de prijs.

Waar let jij op indien je een nieuwe tas nodig hebt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }