Nike sneakers op mijn wish list!

Nike sneakers
Via Shutterstock by 2p2play

Nike sneakers zijn in mijn garderobe niet te vinden. Tot nu toe heb ik alleen Adidas en Ted Baker sneakers gehad. Aangezien de herfst binnenkort voor de deur staat, is het tijd om nieuwe sneakers uit te zoeken! Dit keer wil ik gaan voor een paar Nike sneakers. Niet dat de andere me niet bevallen, integendeel! Maar ik ben wel ook benieuwd hoe een paar Nike’s zitten…

Nike sneakers

Deze Nike dames gympen vond ik allemaal via sportshowroom.nl. Dit is een online zoekmachine voor sportartikelen. Webshops als Nike.nl, Wehkamp, Adidas.nl en vele anderen bieden hun producten aan in deze showroom. Ik vind dit zelf super fijn werken, omdat ik dan niet alle sites apart hoef door te scrollen. Nadat zij me motiveerden door te vragen om een leuk artikel over hun showroom te schrijven, ben ik aan de slag gegaan!

Nike Sneakers

Zoals je ziet heb ik me niet echt aan mijn eigen voornemen gehouden. Ik was op zoek naar donkere sneakers en vond uiteindelijk nog allemaal Nike Sneakers in andere kleuren.

Nike Sneakers wit met gouden logo – Deze witte sneakers vind ik echt helemaal te gek. Ik heb al twee paar witte sneakers. Dus in principe is het niet nodig… Toch laat ik deze even op mijn wish list staan!

Nike Sneakers Grijs met gouden logo – Deze grijze zijn heel anders dan de sneakers die ik normaal kies. Ik ben altijd een beetje huiverig met het kiezen van kleurtjes, omdat ik vaak denk dat het niet overal onder past. Met zwart en wit kun je eigenlijk bijna alle kanten uit. Toch denk ik dat deze grijze ook wel leuk zijn onder veel outfits, what do you think?

Nike Sneakers Zwart met wit logo – Deze zwarte sneakers zijn lekker neutraal en lijken het meest op de zwarte Adidasjes die ik nu heb. Ik denk dat het nooit weg is om zo’n paar in huis te hebben. Dus deze zal ik sowieso aanschaffen.

Nike Sneakers Olijfgroen met zilver logo – Over deze twijfel ik een beetje. Ik vind de Olijfgroene kleur erg leuk, maar het logo in zilver vind ik niet fantastisch. Maar dit zijn de enige sneakers die ik in die kleur kon vinden. Als iemand nog andere gevonden heeft, let me know!

Welke Nike Sneakers zijn favoriet bij jou?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }