Op zoek naar goede schoenen voor onze droomreis naar New York!

schoenen
“Behind every succesful woman is a fabulous pair of shoes.”

Jullie hebben het al kunnen lezen in één van onze eerdere artikelen: New York, here we come! 9 januari is het ein-de-lijk zo ver! Om alvast goed voorbereid te zijn voor deze trip, zijn een aantal dingen nodig! Een goed koffer, paspoorten, ESTA en natuurlijk winterkleding. We zouden geen vrouwen zijn, als we niet met regelmaat op zoek zouden gaan naar nieuwe schoenen! 😉 Er zal ontzettend veel gewandeld worden, maar we willen er natuurlijk ook fashionable uitzien, dus we gaan op zoek naar goede schoenen voor onze droomreis naar New York.

In januari verwacht ik koude temperaturen in New York. Wanneer ik online naar de weersverwachting voor januari kijk, kom ik het volgende tegen: een gemiddelde maximum temperatuur van 3 graden en een gemiddelde minimum temperatuur van -3 graden. Brrrrr!

Dan denk ik meteen aan goed schoeisel dat onze voeten goede steun geeft en lekker warm houdt. Je vindt nu al redelijk wat herfstcollecties in de schoenenwinkels, maar ik zou ik niet zijn, als ik niet lekker (onderuit op de bank) online op zoek ga naar de perfecte schoenen.

We leven in het tijdperk waarin we online shoppen, passen en indien het niet goed is, regelrecht weer terugsturen! Zo gezegd, zo gedaan, ik ging op zoek naar schoenen! En ik werd niet teleurgesteld.

Tijd om een aantal paar schoenen te kiezen. Niet gmakkelijk, maar the job needs to be done.

Laarzen

Zoals gezegd zal het koud zijn. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar als mijn voeten koud zijn heb ik het per definitie overal koud! De koude temperaturen mogen de pret niet bederven, dus daar bereiden we ons goed op voor!

schoenenschoenen

Enkellaarsjes zijn altijd leuk en zijn goed te combineren. Ik vond deze erg leuk. Ze zijn zowel in het bruin als zwart verkrijgbaar en dat maakt het wel erg moeilijk met kiezen. Ik houd van bruin, zeker in de herfst/winter, maar het is niet altijd goed te combineren met andere kleuren. Zwart past natuurlijk altijd! Ze zien er niet alleen leuk uit met de decoratie rond de enkel, maar zien er ook stevig uit. Dat moeten we hebben! Nu nog de keuze maken: bruin of zwart?

Natuurlijk willen we in New York ook een avondje (of meer) op stap. Tegenwoordig zijn we niet meer van het uitgaan, die tijd ligt (ver) achter ons, maar als we in NYC zijn, moeten we dat natuurlijk meegemaakt hebben. Dus… een fancy paar schoenen mag zeker niet ontbreken!

schoenen

Ik vind ze ontzettend mooi! Daar moet wel een mooie outfit bij te matchen zijn. A girls night out in NYC. Ik kan nu al niet meer wachten!

Sneakers

Het is geen geheim: I love sneakers! Dus stiekem was dit ook de eerste categorie waar ik even ging piepen. Maar ik wilde gewoon elke categorie van boven naar beneden af gaan om alles te bekijken! Zeker zijn dat ik niets oversla!

Ik kan je vertellen dat er enorm veel leuke sneakers zijn en ja,  heel veel sneakers lijken ontzettend op elkaar. Toch is er altijd een paar die nét dat beetje extra heeft!

schoenenschoenen

In de zomer draag ik lage sneakers en lichte kleuren. Vaak gewoon wit of met een printje. In de winter vind ik hoge sneakers erg comfortabel en ga ik voor donkere kleuren. Zwart is in dit geval altijd de beste keuze, vind ik. Dit zijn twee modellen die ongeveer hetzelfde zijn. Toch vind ik de ene wat netter en de andere wat sportiever. Allebei erg leuk!

Keuzes, keuzes! First world problems zullen we het maar noemen. Ik denk dat we nog wel even zoet zullen zijn met het uitzoeken van de juiste schoenen, kleding en vooral jas! Maar dat maakt het wel erg leuk om er naar uit te kijken. Het zijn uiteindelijk nog maar (iets minder) dan 4 maanden!! *excited*

Welke schoenen zou jij kiezen om mee te nemen naar New York?

Liefs,
Tasja

3 Reacties

  1. 13/09/2016 / 23:25

    Ik ga over vier weken naar NY dus ben ook al hard aan het bedenken welke schoenen ik meeneem! We willen niet teveel meeslepen dus het wordt waarschijnlijk twee paar sneakers. We gaan waarschijnlijk kilometers lopen om alles te zien en mijn sneakers lopen nu eenmaal het lekkerst!

    En ach, kom ik er ter plekke achter dat ik toch nette laarsjes nodig heb….een goed excuus om te shoppen!

  2. 13/09/2016 / 12:57

    Ik zou voor een paar Timberlands gaan. Wel inlopen van te voren, maar dan heb je stevig, warm én stoer-stylish schoeisel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }