6 x overheerlijke recepten van HelloFresh

Posted 03/09/2015 by Sim's Cup Of Tea in Food & Drinks, Recepten / 13 Comments

6 overheerijke recepten HelloFresh

Dat ik helemaal fan ben van de HelloFresh recepten heb ik nooit onder stoelen of banken gestoken. And I’m still lovin’ it! De afgelopen weken hebben we weer mogen genieten van de meest overheerlijke recepten van HelloFresh. Omdat ik ze niet allemaal met jullie kan gaan delen, heb ik de recepten waar ik een foto van heb, voor jullie op een rij gezet. Bon appetit!

Oosters vispakketje met gestoomde groenten en kokosrijst

Mmmm, jammie! Als ik hier aan terug denk, loopt het water me alweer in de mond. Het was een beetje pittig, door de rode peper, maar dat hoort er wel echt bij vind ik. Ook had ik nooit eerder rijst gegeten die in kokosmelk gekookt was. Delicious zeg ik je! Door op de titels te drukken, kom je bij de originele recepten uit. Die zijn voor iedereen beschikbaar. Ook als je geen klant bent.

Spaghetti met serranoham, courgettelinten en roma trostomaten

Een heerlijke combinatie van het zoute van de serranoham, het zoete van de tomaatjes en de oude kaas. Ook paste de spaghetti integrale hier perfect bij. Je kunt het natuurlijk ook gewoon met witte spaghetti maken, maar dan is het een stuk minder gezond. Zoals je op de foto ziet, ben ik niet de enige die dit lekker vond, haha. Ik wilde vloer even als ondergrond voor de foto gebruiken. Binnen drie tellen zat mijn diva er bovenop. Oeps!

Quesadilla van platbrood met tomaat en gruyère

Oeh, deze was ook heel erg lekker. Het deed me een beetje aan pizza denken, maar dan op een veel gezondere manier. Ook de salade met radijs en citroen was erg verfrissend erbij. Je moet wel een beetje uitkijken dat je niet te gulzig bent, zoals ik, want dan verbrand je je tong. Been there, done that!

Runderburgers op volkoren brood en salade met bataat

Allereerst, topburgers! Daarnaast was de salade met bataat en paprika erg verrassend. Je moet deze eigenlijk in de oven maken, maar omdat die van ons niet echt goed is (ik moet nog steeds een nieuwe kopen), heb ik de bataat en de paprika gewoon in de wok gebakken. Ging ook prima. Ik had zelfs nog salade over voor de lunch op werk de dag erna. Ik wil deze salade sowieso snel weer maken om als lunch mee te nemen. Ik heb de salade overigens ook op het broodje met de burger gelegd. Was niet de bedoeling, maar ik vind het wel lekker als er nog groenten op zitten.

Spaghetti integrale met gehaktballetjes en tomatensaus

Deze spaghetti en salade zien er op de foto wellicht niet heel mooi uit, maar het was wel heel lekker. Ik vind het altijd heerlijk als de tomatensaus van verse tomaten gemaakt wordt. Ook deze gehaktballetjes waren erg goed te doen. De salade zelf was niet heel bijzonder en die had er voor mij ook niet meer bij gehoeven. Ik had al genoeg aan de kom spaghetti.

Romige fusilli met Italiaans gekruid kipgehakt

Van alle bovenstaande recepten, is dit wel mijn meest favoriete. Ik had nog nooit eerder kipgehakt gegeten. Deze was al gekruid en dat maakte het samen met de romige saus en prei en courgette enorm smaakvol. Ik vond het iets tè lekker, want ik heb wel drie van deze borden gegeten. Normaal gesproken is het precies voor twee personen, maar Tasja had iets meer pasta gemaakt, omdat we de pasta van HelloFresh zelf vergeten waren (we aten niet thuis die avond, omdat we op de katten van haar ouders aan het letten waren).

Het lijk nu alsof er alleen maar pastagerechten in de box zitten, maar dat is niet zo. Dit zijn gerechten van een aantal weken. En dit waren toevallig de recepten waar ik een goede foto van had en die ik erg lekker vond. Wel zit er bijna elke week wel een pastagerecht bij. En dat vind ik helemaal prima, want het is altijd een heel ander soort pasta. Tot nu toe heb ik nog niks gehad wat erg op elkaar leek qua smaak.

Hebben jullie wel eens een recept van HelloFresh geprobeerd?

13 responses to “6 x overheerlijke recepten van HelloFresh

  • Simscupoftea

   Dat was het ook! Ik geniet er drie dagen per week van. Tenzij we de box niet nemen. En ik kan je vertellen dat het elke keer weer een klein feestje is!

  • Simscupoftea

   Hihi, dat kreeg ik ook tijdens het schrijven van dit artikel. Toen heb ik een zak Doritos aangevallen. De recepten zijn echt aanraders en eenvoudig te maken.

  • Simscupoftea

   Ohhh gaaf. Maar is dat niet zo’n cadeaubon voor nieuwe klanten? Dat je korting op de eerste box krijgt? Bij mij schrijven ze namelijk automatisch af als ik de komende week kies om de box te laten komen.

  • Simscupoftea

   Het is echt overheerlijk. En dan overdrijf ik niet. Het lijkt wel alsof ik aan het uiteten in mijn eigen huis ben, haha. Daar word ik zo vrolijk van.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.