De leukste cadeaus voor BBQ Addicts!

cadeaus voor BBQ Addicts
Via Shutterstock

Waar blijft de zomer? En de zon? Dan kunnen we weer lekker in de tuin liggen met een goed boek, een lekker koel drankje en de BBQ aanmaken! Helaas kan dat nu nog niet, maar we kunnen wel alvast op zoek gaan naar inspiratie. Dit zijn de leukste cadeaus voor BBQ addicts!

Ik vind barbecueën heerlijk. Ik moet het niet al te vaak eten, maar in de zomer vind ik het niet erg om het regelmatig te doen. In mijn omgeving heb ik wel een paar echte BBQ addicts. En aangezien ik altijd moeite heb met het vinden van een passend cadeau, leek dit me een perfecte uitkomst! Bij Kamado Express vind je luxe cadeaus voor BBQ addicts!

cadeaus voor BBQ Addicts

Cadeaus voor BBQ Addicts

Allereerst is het natuurlijk handig als jouw BBQ addict ook een BBQ in huis heeft. Met een keramische BBQ scoor je zeker punten. Dit is eigenlijk typisch Amerikaans, maar nu is deze hype ook overgewaaid naar Nederland. Ik snap het wel. Ze zien er niet alleen super stoer uit, ze geven het BBQ vlees ook nog eens die typische houtkoolsmaak. En dat is wat een echte BBQ addict zeker niet mag missen tijdens een BBQ party!

Mocht er al een BBQ aanwezig zijn, dan kun je de BBQ addict in jouw leven verrassen met een leuke giftset. Denk hierbij aan BBQ tools en een schort, zodat zijn/haar nette kleding niet vies wordt tijdens het grillen.

Mochten de tools ook al aanwezig zijn, dan is een kookboek ook altijd leuk. Weg met de standaard speklappen, frikadellen en hamburgers. Met ‘ Hete Kolen’  heb jij alle basistechnieken zo onder de knie en kun je ook nog eens 40 nieuwe recepten uitproberen. Wedden dat jouw aankomende BBQ party zeer geslaagd zal zijn?

Laat die zomer maar komen!

Ik kan in ieder geval niet wachten tot we de BBQ weer eens kunnen aanmaken. En ik heb me voorgenomen om zeker een aantal nieuwe recepten te gaan proberen. Mocht jij nog lekkere BBQ recepten weten, let me know! Laat gerust een linkje achter via de comments onderaan dit artikel!

Welke cadeaus voor BBQ Addicts zou jij zeker willen aanschaffen?

Liefs,
Simone

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }