5 X Herfst Comfort Food & Drinks!

Herfst Comfort Food & Drinks
Autumn Fashion by

Ik ben dol op de herfst! Zodra de herfst start, merk ik altijd een aantoonbare verandering in mijn eet- en drinkgedrag. Het weer is guur en koud en dan kan ik wel wat Comfort Food & Drinks gebruiken. Thee, warme chocomel en heerlijke ovenschotels gaan er altijd wel in. Maar af en toe kun je natuurlijk ook eens iets nieuws proberen!

Herfst Comfort Food & Drinks!

Uiteraard ging ik direct op zoek naar de lekkerste Herfst Comfort food & Drinks op internet. Het valt me op dat ik meer Amerikaanse dan Nederlandse recepten tegenkom. Wij maken bijvoorbeeld niet veel met pompoen, maar zij zijn er meester in!

Caramel Apples

Ik ben dol op caramel, dus Caramel Apples moet ik gewoon een keer geprobeerd hebben. Ik heb wel eens gesuikerde appels waar je bijna je tanden aan breekt gegeten in een pretpark, maar deze met caramel lijken me nog lekkerder. Op internet vind je wel duizend verschillende recepten. Leuk voor een herfstige zondagmiddag!

Nespresso… What else?

Zelf ben ik niet echt dol op koffie, maar als er bezoek komt die wel koffie drinkt, dan krijgen ze uiteraard een lekker kopje leut met een koekje of een stukje cake. De Nespresso capsules van koffiecentrale.nl zijn absoluut favoriet. Ze hebben een aantal bijzondere smaken voor echte koffieliefhebbers!

Butternut Squash Soup

Shame on me, maar ik heb nog nooit in m’n leven pompoensoep gemaakt. De hoogste tijd om dat te veranderen. De herfst leent zich uitstekend voor een lekkere comfy pompoensoep! Deze van Jamie Oliver ziet er echt verrukkelijk uit! <3

Apple Cranberry Moscow Mule

De Moscow Mule met een twist. Vodka, Cranberry Juice, Appelsap, Ginger Beer en verse Cranberries… Delicious! En als je er nu ook nog van die leuke Copper Mugs bij aanschaft, is het feest helemaal compleet!

Stout & Honey Beef Roast

Volgens Taste of Home is dit een perfect recept voor koude dagen en hectische avonden. Makkelijk, snel en comfy dus! Daar houden we van, zeker op drukke herfstdagen, waarop we geen tijd hebben om nog uren in de keuken te staan na het werk. De smaak van homing en tijm doet het altijd goed en geeft iedereen een warm gevoel.

Wat zijn jouw favoriete Herfst Comfort Food & Drinks?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }