14 dingen die je op een meidenavond kunt ondernemen

Posted 16/10/2015 by Sim's Cup Of Tea in Lifestyle / 3 Comments

Girlsnight1“Every girl needs a funny movie and a good conversation about guys once in a while”

Een meidenavond organiseren. Je zou denken dat daar veel organisatie en planning bij komt kijken, maar dat is niet persé nodig. Vaak is het ook gewoon leuk om bij elkaar te zijn en te kletsen. Als je dan toch iets wilt ondernemen en de avond vol wilt plannen, schieten creatieve ideeën vaak te kort. Ik wil jullie alvast een handje helpen en een aantal tips met jullie delen om die meidenavonden te plannen.

1. Make-over

Verzamel elkaars kleding, make-up en ga aan de slag. Iedereen komt aan de beurt om elkaar een make-over te geven!

2. Fotoshoot

Na een make-over moet alles natuurlijk wel vastgelegd worden! Modeshow, fotoshoot, het maakt niet uit! Plezier gegarandeerd.

3. Game night

Dames kunnen er ook wat van! Haal jouw Playstation, X-Box of Wii uit de kast en leef je uit met Singstar, Lips of Guitar Hero.

4. Work out

Jullie maken regelmatig plannen om de sportschool te bezoeken. Toch komt het er nooit van. Nu toch iedereen al aanwezig is, kunnen jullie net zo goed even een work out doen. Zumba, yoga, of de Wii fit is in altijd een optie.

5. Koken

Bekijk elkaars Pinterest boards en verzamel de lekkerste gerechten. De één maakt een voorgerecht, de ander het hoofdgerecht, weer een ander het toetje en nog iemand anders de cocktails. Een avond vol creativiteit, waarbij jullie ook nog eens heerlijk kunnen smullen.

6. Gezelschapsspellen

Speel ouderwets Monopoly, Risk of Trivial Pursuit. Is weer eens wat anders dan de hele avond gamen op een iPad of iPhone. Wie gaat er als winnaar naar huis?

7. Horror night

Kies jullie favoriete horrorfilms uit en decoreer je huis zodanig, dat het lijkt alsof jullie je in die films bevinden. Maak opdrachten om uit te voeren en maak een fotoboek van de meest spannende momenten.

8. Movie night

Een filmavond blijft leuk. Geef er een eigen draai aan en maak van elke film een quiz. De verliezer moet de versnaperingen voor bij de volgende film maken.

Om de rest van de tips te lezen, klik verder naar Bellesqa!

Heb jij nog leuke ideeën om een meidenavond te organiseren?

Liefs,

Simone

Follow

3 responses to “14 dingen die je op een meidenavond kunt ondernemen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.