19 irritante dingen die minder erg zijn dan het altijd koud hebben in de winter

Posted 31/07/2015 by Sim's Cup Of Tea in Lifestyle / 3 Comments

 

koud hebben in de winter
Via Shutterstock

Sinds 31-05-2015 schrijf ik herkenbare lijstjes voor Bellesqa! Per week schrijf ik twee artikelen. Gisteren verscheen het artikel ’19 irritante dingen die minder erg zijn dan het altijd koud hebben in de winter’!

Bellesqa houdt meiden dagelijks op de hoogte omtrent fashion, beauty & lifestyle. Deze óntzettend leuke website is opgericht door Frances. Naast Frances bloggen er (inclusief mij) nog 13 andere meiden. De site trekt maandelijks zo’n 200.000 unieke bezoekers. Ondertussen staan er al meer als 2000(!) artikelen online. Mocht je lekker willen lezen, dan ben je hier wel eventjes zoet mee. Lijstjes genoeg! Naast lijstjes staan er ook vele andere leuke artikelen op. Denk aan productreviews, een boekenclub, de wekelijkse horoscoop, quizzen en persoonlijke artikelen over Frances. Voor ieder wat wils dus.

Ik ben zelf iemand die het áltijd koud heeft in de winter. Ik vind het wel een leuk seizoen (Lekker met een kop thee en een dekentje op de bank.), maar dat ik het zo snel koud heb is niet altijd even fijn. Toch zijn er irritantere dingen als het altijd koud hebben in de winter.

1. In de wacht staan bij een klantenservice 

Je hangt al twintig minuten aan de lijn en bent al vijf keer doorverbonden. Als je eindelijk iemand gesproken hebt, is je probleem nog steeds niet opgelost. Gelukkig kun je dit lekker in het zonnetje doen.

2. Een slechte WiFi-verbinding

Instagram en Twitter weigeren te refreshen en Netflix bevriest tijdens het kijken van jouw favoriete serie. Dit is bijna net zo erg als het koud hebben, maar toch niet helemaal. Waarom ga je niet lekker aan het zwembad liggen met een goed boek?

3. Verkeersdeelnemers die geen knipperlicht gebruiken

Je kent het wel. Je rijdt op een weg waar je maximaal 50 mag en plots trapt er voor je iemand op de rem. Op dat moment zie je de auto naar rechts afbuigen. Het liefst wil je ze toeschreeuwen dat er een heel mooi systeem ontwikkeld is om op tijd aan te geven dat je links of rechts afslaat. Haal even diep adem en focus je op de heerlijke zonnestralen.

4. Mensen die voordringen in de rij van de supermarkt

Je staat braaf op je beurt te wachten. Jammer genoeg is niet iedereen altijd even netjes. Tot groot ongenoegen zie je iemand voordringen in de rij. In de winter is dat wel handig. Dan kun je nog even genieten van de warmte in de winkel.

5. In de file terechtkomen terwijl je een belangrijke afspraak hebt

De snelweg die je dagelijks neemt is grotendeels file-vrij. Net op de dag dat je een ontzettend belangrijke afspraak hebt, kom je in de file terecht. Heel vervelend, maar helaas is er niks aan te doen. Draai het raamje open en zet een lekker zomers muziekje aan.

6. Jouw favoriete product is nergens meer te krijgen

Je hebt altijd wel een voorraad van jouw favoriete shampoo in huis. Als je net de laatste fles gebruikt hebt, besluit de winkel om het product uit het assortiment te halen. Heel vervelend!

Om het volledige artikel te lezen, bezoek je Bellesqa!

Wil je mijn voorgaande herkenbare lijstjes ook lezen? Je vind ze allemaal door hier te klikken! Enjoy!

Zijn jullie ook van die koukleumen?

Liefs,

Simone

3 responses to “19 irritante dingen die minder erg zijn dan het altijd koud hebben in de winter

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.