8/2: Like and Love Friday! #1

Posted 08/02/2019 by Sim's Cup Of Tea in Lifestyle / 4 Comments

Tijd voor een nieuwe rubriek: Like and Love Friday! In deze rubriek wil ik regelmatig ‘dingen’ uitlichten die ik op dat moment leuk vind. Dit kan vanalles zijn. Een favo serie van dit moment, leuke liedjes, gave artikelen van andere bloggers, dingen die ik aan mijn Bucket List toevoeg of items die ik recent aangekocht heb of die op mijn wish list staan.

Like and Love
Winter Flatlay via Shutterstock by Natalia Laurel
Like and Love

Ik werd geïnspireerd om deze rubriek te schrijven, omdat ik altijd overal links opsla. Via Facebook, Pinterest, Pocket, Instagram, Bloglovin’ en noem maar op.  Al die links staan daar maar en ik vergeet ze weer, terwijl ik wel de moeite nam om ze te bewaren. Op deze manier kijk ik er nog eens naar en wie weet zit er ook iets leuk voor jou tussen!

  • Via Adorable Books kwam ik de LiliLite tegen. Een gadget die elke boekenfan moet hebben!
  • Voor deze groene blouse van Tramontana bij www.expresswear.nl heb ik nog wel een plekje over in mijn garderobe!
  • Op de Facebook pagina van Verrassend Valencia las ik dat de nieuwe Spaanse serie ´El Embarcadero´ voor een groot deel in Albufera opgenomen is. Daar was ik afgelopen september ook. Zo gaaf! Als je ooit naar Valencia gaat, raad ik je zeker aan om een fietstocht naar dit prachtige natuurgebied te maken.
  • Via Netflix Nederland las ik dat Haunting of Hill House actrice Victoria Pedretti (Nell Crain) een rol krijgt in het tweede seizoen van de serie You!
  • Pauline van Uit Pauline’s Keuken heeft in samenwerking met Leev 4 nieuwe bakmixen ontwikkeld. De chocochip cake en Carrot Cake staan al op mijn boodschappenijstje.
  • Daarnaast las ik via het magazine Seventeen dat 50 Shades of Grey auteur E. L. James met een nieuw boek genaamd ‘the Mister’  komt. Ik ben zeer benieuwd, aangezien de 50 Shades of Grey serie goed bevallen is.

Welke van deze Like and Love Friday items zijn jouw favoriet?

4 responses to “8/2: Like and Love Friday! #1

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.