New in: Accessoires voor Apple Gadgets!

Heb jij ook altijd het idee dat je een nieuwe smartphone hebt, zodra je een nieuw hoesje koopt? Mijn hoesje en andere accessoires voor Apple gadgets worden dus ook regelmatig vervangen. Ik koos deze nieuwe accessoires voor mij. iPhone 12 Pro Max en Apple Watch 5!

Apple Watch 5

In september 2020, vlak na de geboorte van Jace, kreeg ik een Apple Watch 5 cadeau. Super handig, want met een baby op je arm kun je niet altijd handig gebruik maken van je smartphone. Ook vind ik het fijn om te zien hoeveel stappen ik dagelijks loop. Ik had er een mooi rosé gouden roestvrij staal Apple Watch bandje bij gekregen, helemaal naar mijn smaak! Super fijn ding ook, want door de magneetsluiting past deze altijd perfect. Geen gedoe met gaatjes die net niet helemaal goed zitten. Gek genoeg krijg ik tijdens warme dagen uitslag op mijn pols van dit soort bandjes. Vandaar dat ik voor de warme dagen nu ook twee nieuwe bandjes uitgekozen heb. Ik koos zowel een groene en een bruine, zodat ik kan afwisselen. Helemaal blij mee!

Accessoires voor Apple Gadgets
Accessoires voor Apple Gadgets
Nieuw hoesje voor mijn iPhone 12 Pro Max

Daarnaast heb ik ook een nieuw Otterbox hoesje voor mijn iPhone 12 Pro Max uitgekozen. Waar ik voorheen altijd koos voor de zwarte, heb ik nu gekozen voor de bruine versie. Erg mooi! En weer eens wat anders. Dit hoesje vind ik tot nu toe de beste. Ik laat mijn telefoon nog wel eens uit mijn handen vallen, maar met dit hoesje is mijn iPhone nog nooit kapot gevallen. Daarnaast gebruik ik trouwens ook een Screenprotector iPhone 12, zodat er geen krassen en minder snel barsten in mijn beeldscherm komen. Dat is zonde van deze (stiekem veel te dure) smartphone. Zo houd ik deze langer mooi en kan ik deze ook weer voor een mooi prijsje verkopen als ik een nieuwe zou willen.

Welke accessoires voor Apple Gadgets gebruik jij allemaal?

1 Reactie

  1. 15/09/2021 / 18:30

    Haha, ja, zo werkt het wel he! Het lijkt altijd meteen een hele andere telefoon als ik mijn hoesje wissel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }