Babykamer posters van Gallerix!

Herinneren jullie de mooie geboorteposter van Gallerix nog? Hier ben ik nog steeds ontzettend blij mee. Nu we binnen enkele weken een zusje voor Jace verwachten werd het tijd om nog eens nieuwe posters uit te zoeken. Dit keer zochten we in de webshop van Gallerix naar mooie babykamer posters. Later willen we uiteraard ook nog een mooie geboorteposter van onze kleine meid. Maar die kunnen we pas bestellen na de geboorte.

babykamer posters

Babykamer posters uitzoeken

Om inspiratie op te doen kijk ik op de website eerst altijd naar voorbeelden van fotowanden bij de Gallery Wall Collage. Op deze pagina kun je filteren op kamer, kleur op de muur, categorie en het aantal posters dat je wilt ophangen. Gezien wij een erg kleine babykamer hebben dit keer, kozen we voor 2-3 posters. Twee voor boven het bed en een voor op een wandplank aan de muur. Wanneer je een fotowand ziet die je bevalt kun je heel eenvoudig alle posters in je winkelmandje leggen. Of je selecteert alleen de lijsten en posters die jij leuk vindt.

Babykamer posters met dieren

Bij Jace op de kamer hebben we posters met dieren. Dus ik vond het wel een leuk idee om bij zijn zusje ook dieren te kiezen. Sowieso altijd leuk op een babykamer, omdat de meeste kinderen al vrij jong van allerlei dieren houden en ze ook snel herkennen. Ik koos voor de Sleeping Fox, Bear with Balloon en om de dieren een beetje af te wisselen ook voor de Painted Flower poster.

De Sleeping Fox hangt nu samen met de Painted Flower Poster boven haar bedje. De Bear With Balloon heeft nog niet echt een vaste plek. Het kamertje is grotendeels klaar, maar er komen wel nog enkele accessoires bij om de boel wat gezelliger te maken.

babykamer posters
babykamer posters

Posterkaart

Een ander leuk idee voor op de babykamer, maar eigenlijk ook elke andere kamer in huis, is een posterkaart van een stad of plaats waar je een mooie herinnering aan hebt. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een posterkaart van de stad waar jouw kleintje geboren is, de stad waar je getrouwd bent of gewoonweg je lievelingsstad ter wereld.

Aangezien we dit jaar verhuisd zijn naar een nieuwe woning zijn er nog genoeg kamers die we een make-over willen geven. Dus in de toekomst ga ik zeker weer op zoek naar leuke inspiratie voor poster- of fotowanden op deze gezellige website.

Welke babykamer posters zijn jouw favoriet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }