De allerleukste en handige cadeaus voor de échte BBQ Fan!

De allerleukste en handige cadeaus voor de échte BBQ Fan
De zomer is in het land! Op die dagen profiteert heel Nederland van alles wat bij de zomer hoort. BBQ, iemand? Ik laat jullie vandaag de allerleukste en handige cadeaus voor de échte BBQ fan zien!

Je zou denken dat er niet veel keuze aan cadeaus is voor een BBQ fan, maar guess again! Via cadeautjes.nl kwam ik zo veel leuke BBQ-accessoires tegen. Ik heb een aantal barbecue cadeaus uitgekozen die ik zeker gepast vind voor een diehard BBQ liefhebber.

Kruidenrekje ‘Picknicktafel’

Bij een BBQ-festijn horen kruiden en sauzen! Waarom zou het saai moeten zijn als je het ook leuk kunt aankleden! Daarom zou ik absoluut voor dit kruidenrekje gaan. Het is een mini picknicktafel waar je 2 sausjes en 2 kruiden in kunt zetten. Het is niet alleen functioneel, maar zorgt ook voor de juiste decoratie.

kruidenrekje_picknicktafelPersonaliseerbare barbecueset

Een BBQ-chef kan niet zonder het juiste gereedschap. Het zijn de tools die het halve werk leveren, dus waarom zou je de chef niet verwennen met een gepersonaliseerde barbecueset! In deze koffer vind je de volgende instrumenten: barbecuetang, bakspatel en een vork. personaliseerbare_barbecuesetKeukenschort met kooktips

BBQ-en zorgt voor heel wat knoeiwerk, dus een schort komt goed van pas. Wat dit schort zo speciaal maakt? Dit schort staat vol met allerlei kooktips om het perfecte gerecht op tafel te toveren. Ik vind het een geweldig idee en het is toch heel anders dan de standaard schorten. Misschien is de chef van het huis wel al een goede kok, toch kan iedereen altijd wel wat tips gebruiken.

keukenschort_met_kooktips

Stereotas met koeltas

Gezellig buiten zitten, genieten van een drankje en een muziekje erbij? Dat klinkt als een goed plan, maar je wilt natuurlijk niet de hele tijd naar binnen lopen om je drankje bij te vullen. Deze koeltas mèt stereo is de ideale oplossing! Je kunt hier je smartphone of mp3-speler op aansluiten en je favoriete muziek speelt op de achtergrond.

stereotas_boombox

Verlichte schaal

Hoe vervelend is het als je ‘s avonds nog wat snacks op tafel zet en niemand ziet wat er op tafel staat? Precies, dan krijg je een ‘in het wild’ zoekend naar snacks tafereel. Met deze schaal zijn deze problemen opgelost! En het is ook nog eens hartstikke gezellig met het kaarsje. Kaarsjes zijn altijd een goed idee! 😉

verlichting_callampa

Grill- en ovenreiniger “Grillboy”

BBQ-en is één ding, maar dat schoonmaken achteraf kan nogal wat moeite kosten. Met dit poppetje, dat op elk moeilijk plekje komt, zou dat zo voorbij moeten zijn. Het is een must have voor elke BBQ-chef!

grill_ovenreiniger_grillboy

Met deze cadeaus kun je een échte BBQ fan echt blij maken! Ben je er nog niet uit, dan raad ik je aan om zeker een kijkje te nemen op de website van Cadeautjes.nl want er is nog voldoende keuze! Zo vind je er niet alleen bbq-accesoires, maar ook leuke cadeaus voor hem, fantastische travel gadgets en meer…

Wat zou jouw ideale BBQ-item zijn?

Liefs,
Simone

Follow

2 Reacties

    • 27/07/2016 / 16:05

      Leuk zijn ze he? Ik zou het liefst alles kopen, hehe. Hadden we maar eens wat meer zomer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }