Beste mobiele providers uitzoeken

Er zijn op het moment veel verschillende providers actief in Nederland. Het is dan ook lastig om te weten wat de beste mobiele providers zijn. Daarom gaan we in dit artikel bekijken wat op het moment de beste mobiele providers zijn. Wil je graag alle abonnementen vergelijken van de supersnelle T-Mobile abonnenmenten tot de échte prijsvechters als Tele2? Kijk dan hier voor een overzicht van de beste mobiele providers op de site van Providers. Daar kan je overzichtelijk alle abonnementen vergelijken. In dit artikel vind je een korte toelichting van de twee hierboven genoemde providers in mobiele telefonie.

Beste mobiele providers
Woman holding iPhone via Shutterstock by sergey causelove

Beste mobiele provider met lage prijzen

Tele2 is in onze ogen de beste mobiele provider voor het laagste tarief. Tele2 staat misschien vooral bekend om zijn bekende reclame spotjes op tv. Dat is alleen niet het enige waar Tele2 in uitblinkt. Te beginnen met hun grootste voordeel. Dat zijn de vaste lage prijzen die Tele2 hanteert. Je kan bij Tele2 al een abonnement krijgen vanaf 8 euro per maand, al zijn hier ook aansluitkosten aan verbonden. Dit is natuurlijk ongelooflijk goedkoop. Bij Tele2 ben je vaak het goedkoopste uit als je een nieuwe telefoon met abonnement koppelt. Tele2 is het meest aantrekkelijke voor grootgebruikers. Dus mocht je een groot internet abonnement willen dan is Tele2 de beste mobiele provider waar je terecht kan.

Beste netwerk 

Tele2 valt overigens onder T-Mobile. Waarom is dat relevant vraag je je af? Omdat het betekent dat Tele2 gebruikers dus ook gebruik maken van het mobiele netwerk dat T-Mobile in bezit heeft. T-Mobile heeft op het moment van schrijven het beste mobiele netwerk in Nederland in handen. Dit betekent dat je in heel Nederland uitstekend bereik hebt. Hiernaast is de downloadsnelheid van 4G ook erg hoog. 

Beste mobiele providers
Woman holding iPhone via Shutterstock by sergey causelove

Lage prijzen en goede service

Behalve voordelige prijzen en het beste netwerk in Nederland heb je bij Tele2 ook uitstekende service. Een mooi voorbeeld hiervan is dat als je op 80% van je datalimiet zit, je een waarschuwing krijgt. Zo wordt je op tijd gewaarschuwd voordat je onverwacht extra kosten maakt. Deze waarschuwing is zeker niet standaard. Er zijn op het moment genoeg providers die hier nog niks mee doen. 

Tele2 abonnementen overzichtelijk en snel vergelijken 

We hebben in dit artikel de voordelen besproken van een van de beste mobiele providers op dit moment. De voordelen bij Tele2 zijn lage prijzen en vooral de service voor  grootverbruikers. Daarom is dit een van de beste netwerken in Nederland voor een betaalbare en uitstekende service. Zo houd jij nog wat geld over voor leuke nieuwe smartphone gadgets! Ben je toch op zoek naar iets anders? Dan kan je de handige vergelijkersite Providers gebruiken die in het begin is genoemd. Daarmee kan je het uitzoeken van alle sim only abonnementen en andere contracten voor je mobiele telefonie of internet aanzienlijk makkelijker maken.

Wat vind jij de beste mobiele provider?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }