Black Friday Wish List 2017!

Morgen 24 november is het zover! Black Friday wordt steeds populairder in Nederland. Van origine is dit een typisch Amerikaans fenomeen dat op de dag na Thanksgiving gehouden wordt. Aangezien veel Nederlandse bedrijven ook meedoen, vind ik het wel leuk om nog één wish list online te zetten. Dit keer met Black Friday Deals!

Black Friday

In Amerika is Black Friday de dag ná Thanksgiving, omdat dit beschouwd wordt als de dag waarop iedereen massaal start met het inslaan van kerstcadeaus. Op deze dag kun je enorm goede koopjes scoren. Deelnemende winkels strooien met behoorlijke kortingspercentages. Daar word ik wel blij van!

De maandag na Black Friday wordt Cyber Monday genoemd. Dan start het online kerstshoppen. Echter geven de meeste bedrijven korting van Black Friday t/m Cyber Monday. Sommige bedrijven zelfs al vanaf de maandag voor Black Friday. Voor meer leuke weetjes raad ik je aan om deze Black Friday artikel te lezen. De vergelijkingssite Simpler heeft onderzoek gedaan naar prijsdalingen in 2016, de interesse in Black Friday in Nederland en de groei van de afgelopen jaar.

Black Friday Wish List

En dan nu het leukste gedeelte, Een Black Fridaywish list maken! Sommige bedrijven hebben al aanbiedingen online staan. Andere houden het nog even een verrassing tot vrijdag en sommige hebben al aangegeven wat het kortingspercentage zal zijn. Feestje!

Dressoir 

We zijn al een tijdje op zoek naar een nieuw dressoir. Het dressoir dat we nu hebben is nog in prima staat, maar het past niet meer bij de rest van de inrichting. Daarnaast wil ik een iets hoger model dan nu, in de hoop dat de kat er dan niet bovenop kan springen. (Iets met breekbare accessoires enzo… ;-))

Bij Home24 doen ze lekker mee met de Black Friday gekte en ik zag wel een mooi dressoir dat zou passen. Deze staat wel op de Black Friday pagina, maar ik zie geen korting… Raar! Ik hoop stiekem dat dit nog aangepast wordt!

 Apple Lightning-naar-mini‑jack-adapter

Deze staat al enige tijd op mijn to-buy-lijstje. Ik ben de mijne ergens tussen de auto en thuis kwijtgeraakt en ik kan deze echt nergens meer vinden. Gek genoeg… Apple biedt 5% korting op alle producten, dus ik geloof dat dit mijn kans is om een nieuwe aan te schaffen. Deze is sowieso niet heel duur, maar extra korting is nooit verkeerd.

Yves Rocher

Yves Rocher biedt een week lang 50% korting op de HELE website! Dat komt goed uit. Dan sla ik direct wat nieuwe verzorgingsproducten / make-up in. Ik bestel mijn foundation meestal daar, dus 50% is altijd mooi meegenomen.

Ik denk dat ik hier hier even bij laat, anders wordt het een dure Black Friday! 😉

Voor een compleet overzicht met deelnemende webshops, kun je hier terecht!

Wat staat er op jouw Black Friday wish list 2017?

Liefs,
Simone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }