Blogs in het zonnetje #1

Posted 11/09/2015 by Sim's Cup Of Tea in Blogs in het zonnetje, Lifestyle, Persoonlijk / 39 Comments

Blogs in het zonnetje

Vanaf nu wil ik elke maand even de tijd nemen om andere blogs in het zonnetje te zetten. Gewoon, zomaar! Ik vind het heerlijk om andere blogs te lezen. Jammer genoeg merk ik dat ik er minder tijd voor heb als voorheen. Maar goed, toen had ik nog geen eigen blog. Nu kan ik ze tenminste wel in het zonnetje zetten, zodat jullie ze ook leren kennen!

Mevrouw Iep

Mvrouw IepIep is 18 lentes jong en blogt op Mevrouw Iep over gedichtjes, dromen, verhalen en de meest prachtige foto’s. Iep is namelijk hartstikke dol op schrijven en fotograferen. En dat kun je ook merken wanneer je haar blog bezoekt. Ik geniet ontzettend van haar schrijfstijl en de prachtige afbeeldingen die het plaatje compleet maken.

Nailfinity

NailfinityOp Nailfinity deelt Tamara dagelijks haar allermooiste nailart creaties. Ze is dol op alles wat met cosmetica te maken heeft. Nagellak in het bijzonder. Ik geniet altijd ontzettend van alle mooie creaties die ze maakt. Je kunt hier echt voldoende inspiratie opdoen, indien je even niet meer weet hoe je je nagels wilt lakken. Daarnaast maakt ze kleurechte foto’s, zodat je precies weet hoe de lakken eruit zullen zien op jouw nagels.

Be Beautylish

Be BeautylishBianca beheert het online magazine Sassy & Chic, maar heeft daarnaast ook nog een eigen blog. Busy bee! Op haar persoonlijk blog Be Beautylish vind je voornamelijk artikelen over beauty, lifestyle en haar leven als ondernemer. Ik geniet dagelijks van het lezen van haar blogs en ik weet zeker dat jullie dat ook zullen doen.

La Femme Fem

La Femme FemFemke’s blog La Femme Fem heb ik leren kennen via Peachlife van Roxanne. En dat is wel een grappig verhaal, want Femke is ook via Roxanne’s blog bij mijn blog terecht gekomen. Sindsdien volgen we elkaar elke dag. Femke schrijft dagelijks overΒ beauty, lifestyle, food & sports. Een perfecte combi. Zo is er voor ieder wat wils en hoef je je zeker niet te vervelen.

Glow Of Beauty

Glow Of BeautyEn dan last, but not least, het blog van Anniek. Ze blogt nu al zo’n drie jaar op Glow Of Beauty en dat merk je ook aan haar doen en laten. Ze maakt echt geweldig mooie foto’s en ik ben ook helemaal verliefd op haar lay-out. Hier vind je jouw dagelijkse portie beauty, fashion & lifestyle. Leuk weetje. Anniek is verslaafd aan haar camera en neemt haar ouders regelmatig op sleeptouw om samen met haar outfitfoto’s te maken op de meest bijzondere plekken. Zelfs om 06:00 uur in de ochtend.

Dit was dan het eerste deel van ‘Blogs in het zonnetje’. Ik volg er echt ontzettend veel, dus komende maand zal ik er weer vijf uitlichten. En wie weet zit jij er dan wel tussen!

Welke blog volg jij dagelijks?

Liefs,

Simone

Follow

Ps: De watercolour bloemen die ik gebruikt heb in mijn uitgelichte afbeelding, kunnen jullie gratis downloaden via Angie Makes!

39 responses to “Blogs in het zonnetje #1

 1. Oh wat een leuke blogs heb je uitgekozen! Ik volg de meesten ook dagelijks, maar ik kende Femke nog niet… Ik ga direct even een kijkje nemen op haar blog haha! Ik ben trouwens echt fan van Anniek: zij heeft zo’n toffe blog! Liefs

 2. Leuk dat je andere bloggers in het zonnetje zet! Ik vind het blog van Iep ook altijd heerlijke om te lezen. Mooie fotografie en ze kan ook prachtig schrijven πŸ™‚

  • Simscupoftea

   Ja, dat vind ik ook altijd het leuke eraan. Vaak heb ik niet meer de tijd om echt ALLES te lezen. En daar baal ik dan best van.

 3. Ahh wat ben je toch een lieverd om blogs in het zonnetje te zetten, waaronder die van mij! Ik ken ze niet allemaal dus ga de andere blogs die ik nog niet ken zeker eens bekijken! X

  • Simscupoftea

   Dank je wel Julie, dat is fijn om te horen. Leuk dat je nog een paar nieuwe blogs hebt kunnen ontdekken. Ik ga straks ook eens op de jouwe spieken.

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.