Blogs in het zonnetje #2

Posted 26/10/2015 by Sim's Cup Of Tea in Blogs in het zonnetje, Lifestyle, Persoonlijk / 18 Comments

 

Blogs in het zonnetje
Het is alweer iets meer dan een maand geleden dat ik een aantal blogs in het zonnetje gezet heb. Hoog tijd voor een nieuwe editie dus. Sta jij er dit keer tussen?

Make-Up Junkie 

Make Up JunkieIk trap af met Make-Up Junkie van Lotte. Lotte post bijna dagelijks een nieuw artikel over beauty en/of lifestyle. Alhoewel ik zelf niet veel met make-up heb, vind ik het wel prachtig om er bij andere over te lezen. En zeker bij Lotte. Kijk die foto’s dan! Die zijn gewoonweg schitterend. Daarnaast zijn haar reviews eerlijk en oprecht en ik vind ze erg interessant om te lezen. Ook is ze een kei in het maken van de meest bijzondere make-up looks!

Regards Lauryn

RegardsLaurynVoor prachtige outfit of the days, make-up looks, fashion en beauty reviews moet je zeker een kijkje bij Lauryn nemen. Sinds afgelopen week is haar site volledig vernieuwd en ze blogt nu ook in het Engels. Ook haar foto’s zijn een genot om naar te kijken en haar schrijfstijl is erg persoonlijk! Zeker even een kijkje nemen en volgen dus! 😉

Nicky Nails

NickyNailsAls ik op zoek ben naar leuke nailart, breng ik zeker een bezoekje aan Nicky. Maar dat is niet het enige waar ze over schrijft. Als je op zoek bent naar creatieve inspiratie, dan zit je hier ook aan het goede adres. Ze maakt ook super leuke DIY’s! Dit alles wederom met een persoonlijk tintje, afgewisseld met Lifestyle onderwerpen.

Younique

YouniqueEen ontzettend leuke en vrolijke meid met een goede dosis zelfspot. Ze heeft een unieke manier van schrijven en dat maakt het ontzettend leuk. Daarnaast heb ik genoten van haar verhalen en vlogs over New York (duh!) en haar grappige lijstjes. Het is altijd een feestje om deze site te bezoeken.

Bella Mandy

Bella MandyEn dan Bella Mandy! Wederom een vrolijke site met uiteenlopende onderwerpen. Mandy is erg creatief en maakt digitale tekeningen via een tekentablet. Die zijn zo gaaf! Het is zeker de moeite waard om alleen al daarvoor een kijkje te nemen. Verder houdt ze van gamen (vind ik leuk!) en post ze ook regelmatig over beauty en lifestyle. Lekker variërend dus.

Ik ben benieuwd of er voor jullie weer wat nieuwe blogs bij zitten. Zit je er dit keer niet bij? Niet getreurd. Komende maand zal er weer een nieuw artikel verschijnen. Ik volg nog ontzettend veel blogs die een plekje verdienen! 😉

Welke van deze blogs volg jij al?

Liefs,

Simone

Follow

18 responses to “Blogs in het zonnetje #2

  1. Je bent een schat 😉 Nu heb je het zeker weer goed gemaakt haha 🙂 Ik ken bijna alle blogs die je benoemt behalve de laatste dus daar ga ik zeker een kijkje nemen!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.