Blokhutten en tuinhuisjes in de tuin!

Als ik iets leuk vind aan de tuin is het wel het tuinhuisje. Het geeft sfeer en ziet er gezellig uit. Daarnaast vind ik blokhutten en tuinhuisjes in de tuin ook erg handig en leuk voor een aantal andere zaken!

blokhutten en tuinhuisjes
Via Shutterstock by aurelie le moigne
Sfeer van blokhutten en tuinhuisjes

Een van de leuke redenen is de sfeer en gezelligheid die blokhutten en tuinhuisjes met zich meebrengen. Het kleed de tuin aan en je kunt er eindeloos mee variëren. Verf het in een leuke kleur, maak er een leuk terras voor, hang er wat leuke bloembakken aan en je vakantie in eigen tuin kan beginnen!

Veiligheid

Als je een slot op het tuinhuisje maakt, kun je al je waardevolle tuingereedschap hier opbergen. Het zou zonde zijn als inbrekers er met je dure grasmaaier vandaar gaan, toch?

Opbergruimte

Blokhutten en tuinhuisjes doen ook prima dienst als extra opslagplaats. Je kunt er alles in kwijt wat je maar kwijt wilt en niet in de weg wilt hebben staan. Denk aan je tuingereedschap, de grasmaaier, een fiets of scooter of je hobbyspullen. Zo staat het allemaal netjes uit het zicht en heb je er geen last meer van.

Waarde van het huis stijgt

Je zult het misschien niet geloven, maar een blokhutten en tuinhuisjes zorgen ervoor dat de waarde van je huis stijgt. Mede dankzij de veiligheid en opslagruimte. En omdat veel mensen graag een tuinhuisje in de tuin willen. Als je er zelf een moet aanschaffen, weet je wat je kwijt bent. Dus als er al een staat in het huis dat je wilt aanschaffen, is dat een groot pluspunt.

Wintertuin

Indien je veel planten hebt die in de winter niet buiten kunnen overleven, kun je deze in je tuinhuisje plaatsen. Zo kun jij lekker door met tuinieren en je planten zijn veilig tegen vrieskou en regen.

Waarvoor zou jij blokhutten en tuinhuisjes gebruiken?

1 Reactie

  1. 03/04/2019 / 19:35

    Oh ik hou hier ook zo van.. en ideaal om je fietsen, vriezer etc. in kwijt te kunnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }